Zaten sen hep temizlik yapıyorsun çakırcım :)))
Kazıdın vallahi heryeri
kaydirigubbakcemile3
ay çok hoşsun mısracığım hihoyyyt
çakır canım nasılsın,mısram sen nasılsın geçen hafta rahatsızdın :sm_confused:
oo senside gelmiş hoşgelmiş kaydirigubbakcemile3
Ben temizliği cmtsi yaptım pazarda yattım dinlendim.Uzun zamandır pazar günü eşimle başbaşa olamamıştık evimizin sefasını çıkardık sonrada halamlara gittik.Normalde cumartesi günleri yarım gün çalışıyorum temizlik felan yapamıyordum bu cmtsi çalışmayınca benim için süper oldu kendimede eşime de zaman ayırabildim.
çakırcığım nasıl olayıp özledim seni hiç yoksun valla hihoyyyt
benimde dün misafirlerim vardı,sabahtan akşama ayaktaydım,temizlik yemek,servis yap,topla öldüm,okadar yorgunum ki
alıştım çok şükür canım ya,hayırlı olsuna gelmeye başladılar bakalım,evet çok yoruldum cumarteside pikniğe gittik,bütün hazırlıkları pazar yaptım :sm_confused:saol canım bende sizi özledim inan.
tabi çalışıyorsunuz bir pazarınız var
misafir gelince yorulmuşundur.
Allahım sizlere yardım etsin.
yeni evine alıştınmı canım.
yaralım maşallah çok dolusun canım,aile ziyaretleri,anneciğine gezmelere gitmeler hihoyyyt,iyi olduğuna sevindimSelam cicilerim nasilsiniz ?
Guzel bir haftasonuydu : cuma aksami davetliydik annemlere, cumartesi dugun vardi hemde iki tane, dunde anneme kahve keyfi için gittik sonra dayimlara gittik, guzeldi yani
Sizler nasilsiniz ?
Selam cicilerim nasilsiniz ?
Guzel bir haftasonuydu : cuma aksami davetliydik annemlere, cumartesi dugun vardi hemde iki tane, dunde anneme kahve keyfi için gittik sonra dayimlara gittik, guzeldi yani
Sizler nasilsiniz ?
alıştım çok şükür canım ya,hayırlı olsuna gelmeye başladılar bakalım,evet çok yoruldum cumarteside pikniğe gittik,bütün hazırlıkları pazar yaptım :sm_confused:
canım sen nasılsın,annenlere gidebiliyormusun,gerçi 1 saat uzaklıkta demiştin
yaralım maşallah çok dolusun canım,aile ziyaretleri,anneciğine gezmelere gitmeler hihoyyyt,iyi olduğuna sevindim
Merhaba kizlar nasilsiniz bugun hava cok guzel burda sizin oralarda da oyledir eminim. :teytey:
benide benide özleyinnnnn :dilcikar:
canım aynı buralarda öyle aşırı bir sıcaklık varMerhaba kizlar nasilsiniz bugun hava cok guzel burda sizin oralarda da oyledir eminim. :teytey:
canım ne yazıkki,şefinle yaşadığın sıkıntılar işindende soğuttu,iş ortamı aslında çok önemli,bazen bende bunalıyorum,ama yapcak bişey yokbenneyaptımkiSen nasilsin Dirimim ?? iyisindir insallah ?
Bir kaç gun daha izin alicam isyerinden...en son sefimle tartismadan sonra artik eskisi gibi isimi sevmiyorum. sogudum. her sabah mecburiyetten kalkiyorum ve ise geliyorum igrenç birsey.
bir kaç gunum daha vardi izinimi aliyim annemle bol bol gezeyim...
benide benide özleyinnnnn :dilcikar:
canım bu mevsimde oralar çok sıcak oluyor,kaçabiliyorlarsa iyi ne güzel,en çokta sivri sineklerden nefret ediyorum.canım görüştüğün komşun felan yok mu?valla bende eşimle vakit geçiriyorum,eşimden ayrı bir yere gitmiyorum,ama evde olsam canım sıkılır mı bilemiyorum,hoşuna gidiyosa problem yok ama çokta soyutlanma,hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın
sende pek girmiyorsun artık kk ya.
yok canım ya annemler tatile gittiler
buralar çok sıcak olduğu için 3 ay yoklar
ve gittikleri yer bana 4 saat uzaklıkta
yani herzaman gidemiyecegim biryer.
buna şükür sağlıkları yerinde olsunda.
tlf görüşüyoruz.
bende artık hiç biryere çıkmak istemiyorum evden çıkmak beni çok yoruyor
iyice yanlızlaştım.
böyle hoşuma gidiyor ama.
iyimi kötü mü bilmiyorum ama.
canım bende birazdan çıkıcam bu sıcakta aman Allahım ya :1shok:Bende iyim canim sen nasilsin?
Burasi 28 derece civarinda canim yani serinlik falan hic yok. :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?