Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Denicem gulum, arastirma yapiyorum
Bu kadarda beni ezecegi aklima gelmezdi...morelim aslinda çok bozuk ama fazla takmamaya çalisiyorum...
Arastirma yapiyorum iste bakalim ne olacak...
Insallah tez zamanda bulurum ve çeker giderim burdan

Dirim sen calismiyor musun artik canim.
Yaralim bence de baska yerlere bak buldugunda da cik, adam ne sinirmis oyle.

Cikicam insallah burdan
Cikicam
Biktirdi beni, nefret ediyorum...Isimden de, Is arkadaslarimdan...
Ahhh tatil gunu gelsede çekip de gitsem

herkese merhaba.. dünden beri giremedim baya yazan olmuş neden evleneceğimi sormuşlar..
kızlar ne demeli bilmiyorum acelem yok aslında ama evlenmek istiyorum doğru kişiyi bulduğumu düşünüyorum.. sevgilimle aramda 10 yaş olunca beklemek anlamsız geliyor açıkcası

Cikicam insallah burdan
Cikicam
Biktirdi beni, nefret ediyorum...Isimden de, Is arkadaslarimdan...
Ahhh tatil gunu gelsede çekip de gitsem

Yaralım bilirim işyerinde huzursuz mutsuz olarak çalışmayı.İnsanın tüm psikolojisini etkiliyor eğerki ihtiyacın yoksa başka iş bulana kadar ayrıl işyerinden.

ohakkın da hayırlısı canım
düğün tarihin bellimi.

kızlar merhaba,uzun zamandır giremiyorum,malum hem hamilelik hem okul biraz zor oluyor...inşallah haziranın sonundan itibaren daha sıkgörüşücez...yaralım gecmişi okuyamadım ama işinde bi sorun oldugu belli....umarım en kısa zamanda bi çözüm yolu bulursun canım....hepinizi kocaman öptüm...

tam değil seneye öss olunca onun sonucuna göre olacak yani kazanamazsam (ki inşallah kazanırım) evlenmeyeceğiz ama kazanırsam eylül gibi düşünüyoruz.. 2010 eylül yani..
birde sizce hata mı yapıyorum evlenmekle

ben geldimmmmmmmm
herkese iyi haftaiçleri:)
umarım bütün hafta çok iyi geçer bütün haftayı boşverdim bütün bi ömür çok iyi gecer:)

Doğru insan olduğunu düşünüyosan hata yapmıyosn bu senin vereceğin bir karar kimse seni etkilememeli.Eğer ki evliliğin üstesinden geleceğini düşünüyosan o sorumluluğu alacağına inanıyosan yaşımdan daha olgunum diyosan neden hata yapasın ki?

dilekdilek çok rahatlattın içimi teşekkür ederim.. herkes evlenme diyor küçüksün diyor benimde gözüm korktu herkes böle diyince çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…