Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

TEKRAR MERHABA ARKADAŞLAR.

Yaralım işyerlerinde mutlaka 1-2 tane oluyor o şer......den!
Boşver evinde huzurun daim olsun.

Dirimcim neler yaptın bakalım misafirlerine tarif bekleriz.

Pamuğum bugün iyisinizdir umarım.

Dilekcim senide artık burada sık sık görmek çok güzel.

Ozicim nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor cnm?

Haktancım sen nasılsın tatlım?

Azra elbette karar senin ancak çok erken bir yaş evlilik için.Aranızdada 10 yaş farkının olması şu anda sorun çıkarmaz ama bir süre sonra epey problem yaratır.Hakkında hayırlısı olsun.

hoşgeldin canım....ya beni biraz zorluyo......mide bulantım ve mide agrılarım cok fazla...ama yinede iyiyim canım...

3 ya da bilemedin 4. aydan sonra bıçak gibi kesilir mide bulantıları derler:)
inşallah senınkıde geçer biran önce ama o bile güzel bi duygudur varlığını hatırlatıyo sana annesi:CüvCüv:

mısracım çok saol hayatım iyiyim bende vakit öldürüyorum evde:1closedeyes:
haber beklıyorum belkı ararlarda işe başlarım dıye bı kaç yere görüşmeye gittim
sen nasılsın canım?

Dilekcim senide artık burada sık sık görmek çok güzel.

Biliyosun iş değiştirmiştim yeni işime alışınca nette daha sık vakit geçirmeye başladım.Bazen çok yoğunlaşıyor yazamıyorum ipin ucunu kaçırınca da yazmak istemyiordum açıkcası.ama hep yazılanları okuyordum yazamasamda:enbuyukkk:

Ciltteki lekeleri açıyor cnm,haftada 1 kez yaparsan epey faydası oluyor.

herkese günaydın.gerçi öğlen oldu ama ben yine sözümü tutamayıp saat 11 de kalkabildim.
oysa ne güzel 10 gibi kalkıp sitenin ufak çaplı spor salonunda spor yapıp gelecektim.ama olmadı.nese.
başladım yine ufaktan diyet olayına.ama bu sefer spor destekli olcak inş.
mısracım deneyecem bu maskeyi.
bu arada kuran kursumda bitti öğlene kadar o vardı sıkılmıyodum.napcam bilmiyom.
yarın kursta son kez kahvaltı yapıcaz.bende poğaça yapcam varsa güzel tarifi olan versin
bi de kurs hocası ve 1-2 ark için çekilen resimlerden klip yapıcam şimdi.

Bizde beraber gerilim izlemeyi severiz ozellikle aksamlari guzel oluyor. kaydirigubbakcemile3
ben hiç gerilim filmi izleyemiyorum .
yardımcı olamıyacagım sana canım.

ilk zamanlar sıkılıyor insan ama alışıyor bir süre sonra.
tarif konusunda mısra çok iyi
eminim o sana güzel ve kolay bir tarif verir.

Evde olunca ne kadarda kendi kendine söz versende spor yapılmıyor.Ahh ahh bide ben başlasam spora diyete ama nerdeeeeee.hiç yemediğim kadar yemek yemeye başladım dikkat etmem lazım ama ipin ucunu kaçırdım mı gerisi gelmiyor.
Ne güzel kuran kursunuda bitirmişsin ben en son 10-11 yaşlarında gitmiştim kurana şimdide yarım yamalak unuttum gibi keşke benimde öle bir şansım olsa evde öğrenebilsem aslında var ama ben fırsatları değerlendirmiyorum .:çok üzgünüm::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…