hoşgeldin canım....ya beni biraz zorluyo......mide bulantım ve mide agrılarım cok fazla...ama yinede iyiyim canım...
hoşgeldiniz ozicim.
inş. rahatsızlıkların azalırr.
ama çok güzel bir duygu demi :):):)
çok yakıntarihler canım
haftaya pazartesi benimde sözüm olmuştu geçen sene
15.06.2008
maşallah bize zaman negüzel geçmiş.
hosbulduk canım.......isteyen herkese allah nasip etsin ama gercekten zor....hele birde havalar ısınmaya başladı cok daha kötü oldu....
aynıyız o zaman:)))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Masallah Allah parmaklariniza kuvvet versin kizlar. kaydirigubbakcemile3
Ben hiç film izlemem ki sevmiyorum film seyretmesini eşim izlediği filmi 1265716 kere seyreder aksine bende film izlemesini sevmem.Kizlar bildiginiz guzel gerilim, korku filmi var mi? :1ninca:
Ben hiç film izlemem ki sevmiyorum film seyretmesini eşim izlediği filmi 1265716 kere seyreder aksine bende film izlemesini sevmem.
Ciltteki lekeleri açıyor cnm,haftada 1 kez yaparsan epey faydası oluyor.
ben hiç gerilim filmi izleyemiyorum .Bizde beraber gerilim izlemeyi severiz ozellikle aksamlari guzel oluyor. kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın.gerçi öğlen oldu ama ben yine sözümü tutamayıp saat 11 de kalkabildim.
oysa ne güzel 10 gibi kalkıp sitenin ufak çaplı spor salonunda spor yapıp gelecektim.ama olmadı.nese.
başladım yine ufaktan diyet olayına.ama bu sefer spor destekli olcak inş.
mısracım deneyecem bu maskeyi.
bu arada kuran kursumda bitti öğlene kadar o vardı sıkılmıyodum.napcam bilmiyom.
yarın kursta son kez kahvaltı yapıcaz.bende poğaça yapcam varsa güzel tarifi olan versin
bi de kurs hocası ve 1-2 ark için çekilen resimlerden klip yapıcam şimdi.
herkese günaydın.gerçi öğlen oldu ama ben yine sözümü tutamayıp saat 11 de kalkabildim.
oysa ne güzel 10 gibi kalkıp sitenin ufak çaplı spor salonunda spor yapıp gelecektim.ama olmadı.nese.
başladım yine ufaktan diyet olayına.ama bu sefer spor destekli olcak inş.
mısracım deneyecem bu maskeyi.
bu arada kuran kursumda bitti öğlene kadar o vardı sıkılmıyodum.napcam bilmiyom.
yarın kursta son kez kahvaltı yapıcaz.bende poğaça yapcam varsa güzel tarifi olan versin
bi de kurs hocası ve 1-2 ark için çekilen resimlerden klip yapıcam şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?