Evde olunca ne kadarda kendi kendine söz versende spor yapılmıyor.Ahh ahh bide ben başlasam spora diyete ama nerdeeeeee.hiç yemediğim kadar yemek yemeye başladım dikkat etmem lazım ama ipin ucunu kaçırdım mı gerisi gelmiyor.
Ne güzel kuran kursunuda bitirmişsin ben en son 10-11 yaşlarında gitmiştim kurana şimdide yarım yamalak unuttum gibi keşke benimde öle bir şansım olsa evde öğrenebilsem aslında var ama ben fırsatları değerlendirmiyorum .:çok üzgünüm::asigim:
çevrende yok mu kuran kursu araştır cnm.bedenimizin gıdası yiyecekler doğal olarak.benim ruhumun gıdasıda kuran oldu inanın ilk geldiğimde ist e o kadar bunalıma girmiştim ki.Çok şükür şimdi iyiyim.bu arada yeni evliysen eğer çok dikkat et.ben bu kiloların 10 a yakınını evlendikten sonra aldım.hemde 3-4 ay için de
Yeni evliyim 5 aylık doğum kontrol hapıda kullanmıyorum kilo alırım diye.Tartılıyorum aynı kilodayım ama yüzümden de almışım kilo basenler desen aldı başını gidiyor anlamadım gitti valla:1no2:
Yeni evliyim 5 aylık doğum kontrol hapıda kullanmıyorum kilo alırım diye.Tartılıyorum aynı kilodayım ama yüzümden de almışım kilo basenler desen aldı başını gidiyor anlamadım gitti valla:1no2:
kizlar bildiginiz guzel gerilim, korku filmi var mi? :1ninca:
Benim eşimin pantolonları olmuyor düğmesi açık geziyor:) Hap hormonlarıda bozuyor zaten yaşım 28 artık bebişde düşünmem gerekiyor o riski göze alamadım eşim korunuyor benim yerime:)))
Bazı ilaçlar şişkinlik yapar ödem yapar vücutta belkide senin vücudunda su tutmuştur Birsamcığım.
Ne güzel ya haktan kilo almıyosun.Keşke bizimde öle bir şansımız olsa.Kilodan oldum olası nefret etmişimdir ama o benim peşimi hiç bırakmadı:))
Benim eşimin pantolonları olmuyor düğmesi açık geziyor:) Hap hormonlarıda bozuyor zaten yaşım 28 artık bebişde düşünmem gerekiyor o riski göze alamadım eşim korunuyor benim yerime:)))
Bazı ilaçlar şişkinlik yapar ödem yapar vücutta belkide senin vücudunda su tutmuştur Birsamcığım.
Ne güzel ya haktan kilo almıyosun.Keşke bizimde öle bir şansımız olsa.Kilodan oldum olası nefret etmişimdir ama o benim peşimi hiç bırakmadı:))
yaa dilekcim bende kılo almak ıstıyorum tam tersi ama olmuyo aslına bakarsan eşim sevıyo bu halimi kılo alma dıyo ama olsun 48 olsam iyi olurdu:lepi:
herkese günaydın.gerçi öğlen oldu ama ben yine sözümü tutamayıp saat 11 de kalkabildim.
oysa ne güzel 10 gibi kalkıp sitenin ufak çaplı spor salonunda spor yapıp gelecektim.ama olmadı.nese.
başladım yine ufaktan diyet olayına.ama bu sefer spor destekli olcak inş.
mısracım deneyecem bu maskeyi.
bu arada kuran kursumda bitti öğlene kadar o vardı sıkılmıyodum.napcam bilmiyom.
yarın kursta son kez kahvaltı yapıcaz.bende poğaça yapcam varsa güzel tarifi olan versin
bi de kurs hocası ve 1-2 ark için çekilen resimlerden klip yapıcam şimdi.
Hamileleri görünce çok özeniyorum ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum hem maddi hem manevi olarak.Ama bebişde istiyorum.allah en kısa zamanda isteyen herkese naip etsin aminnnnnbenim aklım bazen geç gelir başıma:)3 ay kullandıktan sonra anladım kilo aldırdığını o kadar sölemelerine rağmen:)3 aydan sonra eşim başladı korunmaya.benimde yaşım 29 ben de çok geçmeden bebiş istiyorum.şu antidepresanlardan ve kilolardan bi kurtulsam
doğumda ve doğumdan sonra nasılsa alacaksın boşwerrr.Benimkide bana kilo alsam diye bakıyor deli ediyor beni belkide bu yüzden bu kadar rahatım yemeye meraklıyım normalde bekarken mıymıy yerdim annem sinir olurdu şimdi tabaklar dolusu yiyorum.Annem şaşırıyor
Canım bak bizim klüpte hamur işleri bölümünde Libyana nın iki poğaça tarifi var.Gazozlu olanı epeyce denedim gerçekten çokkkk güzel şiddetle tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/278829-vazgecilmez-gazozlu-pogacalarim-resimli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/285642-el-acmasi-kolay-borek-resimli.html
Hayır canım kesinlikle tatlı olmuyor aynı pastane poğaçası gibi oluyor ben sanırım 4 kez yaptım hepside çok güzel oldu.Ben hamuru mayalandırıp şekil verdikten sonra ,tepsi mayası yaparım yarım saat kadar.Yani hazırladığım poğaçaları tepsiye dizip,üstüne yumurta sarısı sürdükten sonra 50 derece fırında yarım saat kadar bekletirim çok daha yumuşak olur bilgilerine.
Hayır canım kesinlikle tatlı olmuyor aynı pastane poğaçası gibi oluyor ben sanırım 4 kez yaptım hepside çok güzel oldu.Ben hamuru mayalandırıp şekil verdikten sonra ,tepsi mayası yaparım yarım saat kadar.Yani hazırladığım poğaçaları tepsiye dizip,üstüne yumurta sarısı sürdükten sonra 50 derece fırında yarım saat kadar bekletirim çok daha yumuşak olur bilgilerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?