slm kızlar nabersiniz
slm, hoşgeldin.
canım allah mesut bahtiyar etsin bi yastıkta huzurla mutlulukla kocaltsın inş.gerçekten o dönemler zor, ayrılma hüznü bi başka, helede şehir değişimide varsa cidden zor.bende tam 32 gun sonra kısmetse evlencem inş 12 temmuzda hem şehir dışına gidiyorum ailemden uzak gurbetehemde işimden cevremden uzak kalmanın huznu var neler yapmalıyım orda bilemiyorum
ilk evlilik yıldönümüyse gerçekten özel olması lazım ya
alınyazımsın bende merak ettim bu kadar efkarlı duygusal olmana sebep olan şey ne ki acaba?
canım biraz zor olacak ama nelere alışılmıyor ki?alışırsın,mesela şimdide eşimden ayrılmak istemiyorumbende tam 32 gun sonra kısmetse evlencem inş 12 temmuzda hem şehir dışına gidiyorum ailemden uzak gurbetehemde işimden cevremden uzak kalmanın huznu var neler yapmalıyım orda bilemiyorum
hoşbuldum dirim.eşimle biraz atıştık saçma sapan sebplerle oda olabilirde, eşimin kuzeninin oğlu 4 yaşında benzinle yanmış, vücudunda yüzde 50 yanık varmış, ziyarete gittik gatada yatıyodu göremedik.çok üzüldüm ona.kuzenini çok seviyodum ekstradan yine üzüldüm.erkek çocuğu, çocuk yaşasada çok zor olacak herşey galiba( daha yoğun bakımda 3 gündür.iç organlara bakılamamış henüz, yoğun bakımdan çıkarsa tetkikler yapılacak, Allahım şifa versin.bi duygu yoğunluğu var üzerimde sanırım çocuğa çok üzüldüm.
canım çok geçmiş olsun ya umarım çabuk şifa bulurcanım allah mesut bahtiyar etsin bi yastıkta huzurla mutlulukla kocaltsın inş.gerçekten o dönemler zor, ayrılma hüznü bi başka, helede şehir değişimide varsa cidden zor.
canım eşimin kuzeninin çocuğu yandı yoğun bakımda yatıyo daha 4 yaşında, ondan çok etkilendim göremediğim halde
canım biraz zor olacak ama nelere alışılmıyor ki?alışırsın,mesela şimdide eşimden ayrılmak istemiyorum,Allah mesut etsin,eşin iyi olsun,huzurlu olun gider gelirsiniz
canım çok geçmiş olsun,inşallah atlatır
canım çok geçmiş olsun ya umarım çabuk şifa bulur
hoşbulduk canım naber
holgeldin alınyazımsın,
tubiş valla düğünlerde var doğru söylüyorsun,hatta bir düğün için biz şehir dışına bile gidicez yane:bbo:
ipek canım yıldönümü için ne yapabilirsin bi düşünelim,senin aklında bişey varmı?
bu arada ilk evlilik yıldönümümüzde eşimle birlikte olamayacağım :gitme:
alınyazımsın sen niye efkarlısın eşin uzakta diye mi :sm_confused:
işin zor desene, zaten bi erkeğe hediye almak bi bayana göre çok daha zorcanım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin. ay hiç dayanamam yavrucaklara...senağlama
kızlar bizde evlilik yıldönümümüzde ayrı olacağız.Hem de 2 gün.ama ben öncesinde bişeyler yapmak istiyorum.ne almam gerektiğinede karar veremedim.saat kullanmaz eşim.öyle kolay kolayda beğenmez.şaştım kaldımkafamçokkarıştı delikafadulden
canım ihtiyacı olan birşey yok mu hiç?cüzdan,saat güzel bir hediye aslında,eşimde alışkın değildi,ben aldıktan sonra kullanmaya başladıcanım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin. ay hiç dayanamam yavrucaklara...senağlama
kızlar bizde evlilik yıldönümümüzde ayrı olacağız.Hem de 2 gün.ama ben öncesinde bişeyler yapmak istiyorum.ne almam gerektiğinede karar veremedim.saat kullanmaz eşim.öyle kolay kolayda beğenmez.şaştım kaldımkafamçokkarıştı delikafadulden
tubiş bizimkide kocaelinde,keşke istanbul olsaydı yada izmir,tatilde yapardıkiyi canım, sen keyifsizn geçmiş olsun. nasıl olmuş ki. kaç yaşında.
bizde canım Tekirdağa gidicez bir düğüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?