Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

arkadaşlar bana yardım edermisiniz.evlilik yıl dönümümüz yaklaşıyor ilk olacağı için özel olsun istiyorum.yaşadıklarınız ve önerilerinizi paylaşırmısınız

of çok efkarlıyım nedense bi aşık ruhu var üzerimde, şefkat duygularım yoğun acayip bi günümdeyim (

Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü, Bir nefes ki aşk sana benzer Benim can yaramı sar gülüm Çünkü, Derin bir nefes ki aşk sana benzer... Gökte parlayan ay Kâlpte incinenen söz Çölde ışıldayan su Sana benzer.... Hoyrat Bir aşk için yandım çok zaman Söyle koca bir hayat nasıl geçer Senle geçen her ömür Sana Benzer Şimdi söyle bu hayat nasıl geçer Sensiz geçen her ömür Küle benzer... Gökte parlayan ay Kâlpte incinenen söz Çölde ışıldayan su Sana benzer....

holgeldin alınyazımsın,
tubiş valla düğünlerde var doğru söylüyorsun,hatta bir düğün için biz şehir dışına bile gidicez yane:bbo:
ipek canım yıldönümü için ne yapabilirsin bi düşünelim,senin aklında bişey varmı?
bu arada ilk evlilik yıldönümümüzde eşimle birlikte olamayacağım :gitme:
alınyazımsın sen niye efkarlısın eşin uzakta diye mi :sm_confused:

bende tam 32 gun sonra kısmetse evlencem inş 12 temmuzda hem şehir dışına gidiyorum ailemden uzak gurbete hemde işimden cevremden uzak kalmanın huznu var neler yapmalıyım orda bilemiyorum

ilk evlilik yıldönümüyse gerçekten özel olması lazım ya
alınyazımsın bende merak ettim bu kadar efkarlı duygusal olmana sebep olan şey ne ki acaba?

hoşbuldum dirim.eşimle biraz atıştık saçma sapan sebplerle oda olabilirde, eşimin kuzeninin oğlu 4 yaşında benzinle yanmış, vücudunda yüzde 50 yanık varmış, ziyarete gittik gatada yatıyodu göremedik.çok üzüldüm ona.kuzenini çok seviyodum ekstradan yine üzüldüm.erkek çocuğu, çocuk yaşasada çok zor olacak herşey galiba ( daha yoğun bakımda 3 gündür.iç organlara bakılamamış henüz, yoğun bakımdan çıkarsa tetkikler yapılacak, Allahım şifa versin.bi duygu yoğunluğu var üzerimde sanırım çocuğa çok üzüldüm.

bende tam 32 gun sonra kısmetse evlencem inş 12 temmuzda hem şehir dışına gidiyorum ailemden uzak gurbete hemde işimden cevremden uzak kalmanın huznu var neler yapmalıyım orda bilemiyorum
canım allah mesut bahtiyar etsin bi yastıkta huzurla mutlulukla kocaltsın inş.gerçekten o dönemler zor, ayrılma hüznü bi başka, helede şehir değişimide varsa cidden zor.
ilk evlilik yıldönümüyse gerçekten özel olması lazım ya
alınyazımsın bende merak ettim bu kadar efkarlı duygusal olmana sebep olan şey ne ki acaba?

canım eşimin kuzeninin çocuğu yandı yoğun bakımda yatıyo daha 4 yaşında, ondan çok etkilendim göremediğim halde

canım biraz zor olacak ama nelere alışılmıyor ki?alışırsın,mesela şimdide eşimden ayrılmak istemiyorum ,Allah mesut etsin,eşin iyi olsun,huzurlu olun gider gelirsiniz

canım çok geçmiş olsun,inşallah atlatır

canım çok geçmiş olsun ya umarım çabuk şifa bulur

inş canım çok sağol

canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin. ay hiç dayanamam yavrucaklara...senağlama
kızlar bizde evlilik yıldönümümüzde ayrı olacağız.Hem de 2 gün.ama ben öncesinde bişeyler yapmak istiyorum.ne almam gerektiğinede karar veremedim.saat kullanmaz eşim.öyle kolay kolayda beğenmez.şaştım kaldımkafamçokkarıştı delikafadulden

hoşbulduk canım naber

iyi canım, sen keyifsizn geçmiş olsun. nasıl olmuş ki. kaç yaşında.

bizde canım Tekirdağa gidicez bir düğüne.

işin zor desene, zaten bi erkeğe hediye almak bi bayana göre çok daha zor

canım ihtiyacı olan birşey yok mu hiç?cüzdan,saat güzel bir hediye aslında,eşimde alışkın değildi,ben aldıktan sonra kullanmaya başladı
iyi canım, sen keyifsizn geçmiş olsun. nasıl olmuş ki. kaç yaşında.

bizde canım Tekirdağa gidicez bir düğüne.
tubiş bizimkide kocaelinde,keşke istanbul olsaydı yada izmir,tatilde yapardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…