Günaydın canlar.
Dilekcim ben varım ama kısa bir süre buradayım,evdeyim duş-giyinme hazırlık sonra işe gideceğim.
Dün eşim aniden şehirdışına gitti,annesini,ablasını,yeğenlerini getirmeye çok garip oldum ilk kez ayrıldık,hemencik özleyiverdim ,çok şeviyommmmmmmm kocişimi:asigim:
evet canım bende 21 haziran diye biliyorumgünaydın dzcel,bende bu aralar yorgun kalkıyorum,akşamda eve gitmek yok,babalar günü için hediye bakıcaz,kızlar babalar günü 21 haziranda dimi?
canım sende tecrübe sahibi oldun misafir ağırlaya ağırlaya ne güzel kaydirigubbakcemile5günaydınnn
nasılsınız arkadaşlar
dün giremedim öğleden sonra misafirlerim geldi
onlara hazırlık yaptım
peynirli poaça kek kurabiye
bende çok çeş,t yok ama güzel geçti.
şu gazozlu poaçayı bende deniyecegim
hep aynı şeyleri yapıyorum.
canım çok şükür kistin geçmiş,arada bir kontrole git ama,tekrarlama olayı oluyormuş yerimsenibengünaydın kızlar, nasılsınız?
pek giremiyordum bu sabah kimsecikler olmayınca dalıverdim topiklere.
herkesin keyifi iyidir umarım.
c.tesi dr gittim sonunda kistim gitmiş. bir problem yokmuş çok şükür.
cssacım, alıntıdan miğde bulantıların başlamış. yengemden biliyorum zor bir dönem inşallah uzun sürmeden geçer.
ben bu hafta sanıyordum iyi bari rahat rahat gezeriz alkisalkisalkisevet canım bende 21 haziran diye biliyorum
canım sende tecrübe sahibi oldun misafir ağırlaya ağırlaya ne güzel kaydirigubbakcemile5
gazozlu poaçayı bende denemek istiyorum,burdan tarif alıyorum habire,hele
kk da bir bayan var,çok güzel yaş pastalar yapıyor.pastanedeki özel doğum günü pastalarından,kaydirigubbakcemile2
ben babama sordum süveter istedi,bu mevsimde :bbo:babalar günü 21 haziran, ne alıcaksınız ben bulamadım düşünüyorum halen.
dirimcim, dr dedi zaten 3 ayı geçirme kontrole gel tekrarlayabilir dedi.
ben babama sordum süveter istedi,bu mevsimde :bbo:
evet tekrarlayabilir,benimde geçti ama 3 ay daha kullanıyorum hap,sonra keseceğim:1rolleyes:
bu özel günler hiç bitmiyo vallahi ya her hafta plan yapıyorum
şu şöyle olur bu böyle olur diye ama malesef
doğum günleri babalar günü anneler günü sevgililer günü
hediyelere verdiğim parayla kendimi ucuz yollu bi araba almıştım şimdiye kadar yahu kaydirigubbakcemile3
evet aynen öyle zemuszemus:lepi::lepi::lepi::lepi:
arabayada binerrrr gezerdinnnnn
canım haftaya pazar,canım zaten belli bir süreden sonra aynı şeyler yapılıyor,ben oktay ustanın kitabını aldım,adam malzemeyi pek çok kullanıyor canım a.s,haliyle güzel yapıyorevet sürekli aynı şeyleri yapıyorum
insan değişik birşey yapmak istiyor.
ben babalar günü bu pazarmı ya
ay hiç haberim yok.
canım biz bu sene sorduk,kayınvalidem söyledi gerçi bu sene babnıza şunu alın diye :umursamaz:benimki bir şey demez, aldığını pek beyenmez cinstir birazcık ondan düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
bu özel günler hiç bitmiyo vallahi ya her hafta plan yapıyorum
şu şöyle olur bu böyle olur diye ama malesef
doğum günleri babalar günü anneler günü sevgililer günü
hediyelere verdiğim parayla kendimi ucuz yollu bi araba almıştım şimdiye kadar yahu kaydirigubbakcemile3
evet aynen öyle zemuszemus
ama haklıyım ya 14 haziran bitanecik yeğenimin doğumgünü
18 haziran kankimin d.günü, 21 haz. babalar günü
23 haziran eşimin abisinin 24 ü ise abisinin hanımının
ay şu listeye bak ya mafoldumben
hiç sorma ya liste çok kabarmış bu ay yayeğen dedin de benim yeğenlerin doğum günü de yaklaştı,
seninkilerde sıralanmışlar vallakafamçokkarıştı
slm canım hoşgeldinslm kızlarkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?