Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

işin zor desene, zaten bi erkeğe hediye almak bi bayana göre çok daha zor

sorma canım.Hele benim gibi bie erkeği olana daha zor. ne yapsam diye düşünüyorum.az zamanım kaldı 10 gün gibi.gün boyu sürsün istiyorum.Pazar günü sürpriz yapmayı düşünüyorum.bütün gün beraber olacaz büyük ihtimalle...napsam:uhmpuyorumnanaktan

valla biz aşmışız olayı,kocişle alışveriş merkezlerine gidip,birlikte alıyoruz,

kızlar kayınpederimi ameliyata alıyolarmış, beli çok ağrıyodu fıtık çıktı.yürüyemiyodu bile.hastane işyerime yakın ama şefim yok yalnızım izinde alamam napsamki, kayınvalidemle beraber annem babam gidecekler hastaneye şimdi

canım çok sağol allah razı olsun

tubişim 4 yaşında çocuk daha küçücük ya ( inş çabucak düzelir yavrucak

geçmiş olsun canım çok kötü olur bel fıtığı ya annemde olmuştu ameliyat

valla biz aşmışız olayı,kocişle alışveriş merkezlerine gidip,birlikte alıyoruz,

bizde kocişle alışveriş yapıyoruz hiç sıkıldım demedi şimdiye kadar.

kocaeli demek istanbul demek, çok yakınız işe gidip gelenler var oraya.

canım, arayıp söylersen ailen zaten yanlarında olcakmış. sende işin bitince gidersin.
ameliyattan sonra çok dikkatli olması gerekiyor.
geçmiş olsun.

ufaklığada çok üzüldüm. benzinli ne yapıyormuş ki yanmış.

canım müdüründen izin al,bugün biraz geç gelicem diye
geçmiş olsun canım

öğlen oldu ben hala atamadım miskinliğimi üzerimden ya 2 gündür böyleyim
sıcaklardan mı acaba mirmirmirmir

oFFF iki gündür bir elektrik kesintisi bir nette kopukluk iki laf edemedim

Napıyorsunuz?

ıpekyol hoşgeldin aramıza.

cnm benim ya çoook üzüldüm.umarım her şey yolunda gider.ALLAH şifasını versin inşallah:Saruboceq:herkese merhaba bu arada.

mısra, nsıslın canım. kocişin şehir dışına gitmiş uzunmu kalıcak.

dirim, canım dönücek sonuçta üzme kendini sağ salim gidip gelsin.

eşim göreve gidiyor uzağa yaklaşık 1 ay mafoldumben
ben yanında gidemiyorum,çünki şefim aynı tarihlerde 2 hafta izin almış mafoldumben

cnm üzüldüm senin adına ama belki de özlemek ii gelir size.eşim de beni ankara da 1 hafta onsuz kalmama önce izin vermişti caydı sonra.meğerse seni özlüeyeceğimi dayanamayacağımı anladım ondan caydım dedi:)beraber gider geliriz dedi.

canım evlerinin altında inşaat halinde daire vardı, benzin varmış şişede.çocuklar oynarken ateş yakmışlar bilmeden.diğer çocuklar kaçıyo buda kaçamıyo, tutuşuyo.şimdide yoğun bakımda.annesinide göremedim ,perişandırlar ( çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.
canım müdüründen izin al,bugün biraz geç gelicem diye
geçmiş olsun canım
canım şefte müdürde yok seyahtteler, md yardımcısı odaları boş bırakmaya izin vermiyo.neyse gittim geldim hastane yaındıda allahtan.
cnm benim ya çoook üzüldüm.umarım her şey yolunda gider.ALLAH şifasını versin inşallah:Saruboceq:herkese merhaba bu arada.
amin canım, dua edin...
Alınyazımsın geçmiş olsun cnm

çok teşekkür ederim mısra, inş biran evvel düzelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…