işin zor desene, zaten bi erkeğe hediye almak bi bayana göre çok daha zor
canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin. ay hiç dayanamam yavrucaklara...senağlama
kızlar bizde evlilik yıldönümümüzde ayrı olacağız.Hem de 2 gün.ama ben öncesinde bişeyler yapmak istiyorum.ne almam gerektiğinede karar veremedim.saat kullanmaz eşim.öyle kolay kolayda beğenmez.şaştım kaldımkafamçokkarıştı delikafadulden
geçmiş olsun canım çok kötü olur bel fıtığı ya annemde olmuştu ameliyatkızlar kayınpederimi ameliyata alıyolarmış, beli çok ağrıyodu fıtık çıktı.yürüyemiyodu bile.hastane işyerime yakın ama şefim yok yalnızım izinde alamam napsamki, kayınvalidemle beraber annem babam gidecekler hastaneye şimdi
valla biz aşmışız olayı,kocişle alışveriş merkezlerine gidip,birlikte alıyoruz,
kızlar kayınpederimi ameliyata alıyolarmış, beli çok ağrıyodu fıtık çıktı.yürüyemiyodu bile.hastane işyerime yakın ama şefim yok yalnızım izinde alamam napsamki, kayınvalidemle beraber annem babam gidecekler hastaneye şimdi
geçmiş olsun canım çok kötü olur bel fıtığı ya annemde olmuştu ameliyat
canım müdüründen izin al,bugün biraz geç gelicem diyekızlar kayınpederimi ameliyata alıyolarmış, beli çok ağrıyodu fıtık çıktı.yürüyemiyodu bile.hastane işyerime yakın ama şefim yok yalnızım izinde alamam napsamki, kayınvalidemle beraber annem babam gidecekler hastaneye şimdi
hoşbuldum dirim.eşimle biraz atıştık saçma sapan sebplerle oda olabilirde, eşimin kuzeninin oğlu 4 yaşında benzinle yanmış, vücudunda yüzde 50 yanık varmış, ziyarete gittik gatada yatıyodu göremedik.çok üzüldüm ona.kuzenini çok seviyodum ekstradan yine üzüldüm.erkek çocuğu, çocuk yaşasada çok zor olacak herşey galiba( daha yoğun bakımda 3 gündür.iç organlara bakılamamış henüz, yoğun bakımdan çıkarsa tetkikler yapılacak, Allahım şifa versin.bi duygu yoğunluğu var üzerimde sanırım çocuğa çok üzüldüm.
eşim göreve gidiyor uzağa yaklaşık 1 ay mafoldumbenNoldu dirimcim hayırdır?
sonrada eşim askere didiyo mafoldumbenOyyy kıyamam bak bende üzüldüm şimdi
eşim göreve gidiyor uzağa yaklaşık 1 ay mafoldumben
ben yanında gidemiyorum,çünki şefim aynı tarihlerde 2 hafta izin almış mafoldumben
canım evlerinin altında inşaat halinde daire vardı, benzin varmış şişede.çocuklar oynarken ateş yakmışlar bilmeden.diğer çocuklar kaçıyo buda kaçamıyo, tutuşuyo.şimdide yoğun bakımda.annesinide göremedim ,perişandırlarbizde kocişle alışveriş yapıyoruz hiç sıkıldım demedi şimdiye kadar.
kocaeli demek istanbul demek, çok yakınız işe gidip gelenler var oraya.
canım, arayıp söylersen ailen zaten yanlarında olcakmış. sende işin bitince gidersin.
ameliyattan sonra çok dikkatli olması gerekiyor.
geçmiş olsun.
ufaklığada çok üzüldüm. benzinli ne yapıyormuş ki yanmış.
canım şefte müdürde yok seyahtteler, md yardımcısı odaları boş bırakmaya izin vermiyo.neyse gittim geldim hastane yaındıda allahtan.canım müdüründen izin al,bugün biraz geç gelicem diye
geçmiş olsun canım
amin canım, dua edin...cnm benim ya çoook üzüldüm.umarım her şey yolunda gider.ALLAH şifasını versin inşallah:Saruboceq:herkese merhaba bu arada.
Alınyazımsın geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?