Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

cssa sen çıktın ben geldim naptınız bakalım.
ohhh yaşasın bugünde bitiyor akşam annem ben eşim ve kardeşim bir ev varmış bakalım oraya gidicez.Satılık kağıthane tarafında ters dubleksmiş düşeş gibi olursa borçlanıp alıcaz dua edin arkadaşlar nolur herşeyin hayırlısı olsun Rabbim banada bir ev nasip etsin .:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah hakkınızda hayırlısı ise alırsınız.dilekcim.cssa güle güle.görüşürüz

merhaba kızlarr anca gelebildim ama çıkacağım yine bi selam vereyim dedim
kurstan geç çıktım biraz malum sergi hazırlıkları sonrada eşimle ütü bakmaya gittik . hadi size de anlatayım sevgili eşimin marifetini:)
hani ütüm buhar vermiyo demiştimya dün verdim servise götürsün diye benim eşim her işten anlıyoya bi güzel eve dönmüş açmış ütüyü doldurmuş kireç çözücüyü bırakmış öyle bide diyoki aşkım nasıl kireç çıktı bi görsen:) neyse ütü gitmiş tabi bugünde gittik almaya tefaldi eski ütüm yine tefal alayım dedim ama fakirin buhar kazanlı olanı tavsiye edilince bende onu aldım hemen denedik zaten eve gelince harika arkadaşlar eğer ütü almayanınız varsa tavsiye ediyorum.
birazdan da kabaklı pasta yapacağım akşama yemeğe davetliyiz oraya götürmek için o yüzden kalkmam gerekiyor
dilekçim inşallah hakkınızda hayırlısı olur tatlım
hepinizi öpüyorum şekerlerŞeniz

Hoşgeldin, güle güle Jnaz:))
Benimde ütüm pek iyi değil 30 senelik ütü nerdeyse annem zamanında almış koymuş te allam yaa o var diye ütüde alamıyorum ama hiç güzel açmıyor gömlekleri felan.bende alırsam buhar kazanlı alıcam burdan araştıdım aklımda bir kaç marka belirdi.Zaten ütü yapmasını beceremiyorum iyi bişey alayımda hatalarımı kapatsın bari

benim ütümde tefal ama kazanlı değil:)bakmıştım ben onlara evlenmeden önce de biraz pahalı geldi bana alamadım.şu an kullandığım da ii.

Canlarım bugün işyerinde bizim idari katta sigortanın düğmesi bozuldu,elektrikler bir gitti tkr gelmedi.Teknik servisten eleman çağırdık saat 19:00 du çıktığımda dahada gelmemişti.Gece personeli arkadaşlar napıyorlar bilmiyorum

Ütüden konuşmuşsunuz bende uzun araştırmalardan sonra Tefal aldım memnunum.Buhar kazanlı beğenmiştim ama çok pahalı ve ağırlar taşıma problemim var benim,el bileklerimde sorun var bu nedenle kazansız aldım.Evdekiküçük ev aletlerimin ve tencerelerimin,tavalarımında çoğu tefal hepsinden memnunum.:)

ii geceler mısra. sen ve ben varız bir tek sanırım:)ben deşimdi girdim.klube takılıyım 1-2 saat kadar çıkıcam sonra.bu arada poğaçanın sonuçları ii oldu.beğendiler.saol.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım inşallah mide bulantın geçer,belki 3-4 ay sonra badem de yiyebilirsin a.s
canım pikniğin güzel geçmesinede sevindim,kalabalık gittiğinde daha güzel oluyor

hoş bulduk.iyiyim cnm senden nbr...
canım dün habersiz çıkmak zorunda kaldım,o yüzden cevap veremedim,iyiyim çok şükür sen nasılsın?

canım inşallah gönlüne göre olur,haber ver bize,merak ettim :kedi:
günaydın kızlar,gününüz aydın olsun,ben geldim
ay kızlar şunlara bakarmısınız lmaz: :sinifsinif: :gitme: :kedi: :umursamaz:
bayıldım ya kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlar.
Dilekcim ben varım ama kısa bir süre buradayım,evdeyim duş-giyinme hazırlık sonra işe gideceğim.
Dün eşim aniden şehirdışına gitti,annesini,ablasını,yeğenlerini getirmeye çok garip oldum ilk kez ayrıldık,hemencik özleyiverdim ,çok şeviyommmmmmmm kocişimi:asigim:

Evet öyle derler dilekcim ama ben gün içindede özlüyorum,hatta bazen aynı evdeyken bile özlüyorum delimiyim neyim:roflol:

günaydın kızlarsositososito
mısracığım kocişlere alıştık iyice,gittiklerinde de özlüyoruz öyle,opuyorumnanaktan

Günaydın dirimcim hoşgeldin umarım keyfin yerindedir.

Ben şimdi aşık aşık bakarak,tek tek basarak,bade süzerek gitmek zorundayım,kociş yok araba yok otobüse bineceğim.ışyerinden görüşürüz inşallah tabi elektrik problemi halledildiyse

kaydirigubbakcemile3,iyi canım görüşürüz
sanırım haftaya da benim kociş gidecek :gitme:
bende tek tek basıp,bade süzüp otobüsle giderim artık mafoldumben
Çözülmediyse de kafa tatili yap oohh ne güzel.Ama kksız da olmuyor be o tatil
Hoşgeldin Dirimciğim
günaydın günaydın canım,naptınız dün bir evden bahsediyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…