doğru valla,zamansız çıkarmışlardirimim haklı söylüyo valla kız.bide bana bak diyecem ama demiyorum.askerlik ayrı bi hasret, ayrı bi duygu.ben eşime askere gitmeden özel şirkette çalışıodum.eşim perşembe akşam gitti cuma akşam işten çıkarıldım.o kadar zoruma gitmiştiki bari erken çıkarsaydınızda gezseydim deim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama inş beraber olmanıza vesile olacak bi sebep çıkar diliyorum
biz eşimle 2 yıl çıktık ve 2 yıla yakında nişanlı kaldık.ve ayrı şehirlerdeydik.özlemin ne demek olduğunu iyi bilirim.eğer ilişkinin temeli sağlamsa o kadar güçleniyo ki sevginiz.ALLAH'a şükür bizde de öyle oldu.tabi nası dayandık bide bize sorun:)
mısraa burada balık burcu yokk
haftasonu dedin de bugün günlerden çarşambaymış,yeni baktım takvimdeniyiym ne olsun calıs calıs calıs,, hafta ici hep aksamları veya haftasonlarını beklemekle geciyor,,
kaydirigubbakcemile3bencede patladım bende...
canım yaa meğer hepimiz ne çok şeyler atlatmışız dimi.bizde 3 yıl çıktık.1 yıl nişanlı. 8aylık evliyiz şimdide.2 yıl full görüştük hergün hemde.okul bitti eşim başka ehirde çalışmaya başladı.hiç ara vermeden askere gitti, 1,5 yıl ayrı kaldık.sonra evledik sadce1,5 ay beraber.şimdi yine hasretlerdeyiz.ya bu kavuşmak ne zormuş.ne güzelki sizi evlilik kavuşturmuş, acaba bizide bebek mi kavuşturur ki, kavuşturacaksa heman yapayım bitane :)))
inş canım, sende üzme kendini diyeceğim ama fayda etmez ki...alınyazımsın Allah yardımcınız olsun,inşallah ameliyat güzel geçer arkadaşım,
keşke ama yazısı yazılmış sanırım,denetime didiyor :gitme:
eve ditmek istiyorum,
eve ditmek istiyorum
iyiym ne olsun calıs calıs calıs,, hafta ici hep aksamları veya haftasonlarını beklemekle geciyor,,
En jet hızıyla evlenen benim sanırım.
Tanıştığımız gün evlenme teklif etti,yaklaşık 2 ay sonra nişanlandık,3 ay kadar sonrada evlendik :):asigim:
Dirimcim yıllık iznini neden alamıyorsun cnm?
Tanıştığımız gün evlenme teklif etti,yaklaşık 2 ay sonra nişanlandık,3 ay kadar sonrada evlendik :):asigim:
kız bizde öyleydikte baktık ayrılığın sonu görünmüyo bari uysallaşalım dedik :)))doğru valla,zamansız çıkarmışlarklava:
daha askerlikte var bakalım,daha yolun başındayız biz sanırım :kedi:
evet gitsin de biraz değerimi anlasın :umursamaz:
artık sizden ders neyim alırım,dayanıklılık dersi felan :kedi:kaydirigubbakcemile2
biz uzakta olunca genelde kavge ediyoruz canım opuyorumnanaktan
Bir yandan yıllık istatistik yapınca kafam karışmışeksik olmuş
Al cnm
Balık
Sevgili Balıklar gün boyu sürecek enerjilerin bugün size söylemeye çalıştığı tam anlamıyla şu cümlede hayat bulabilir. Geçmişin gölgelerinden kurtul, kararlı bir şekilde önündeki en uzak noktayı kendine hedef seçerek ilerle. Çünkü bu yapılmadığı takdirde, bitmeyen içsel hesaplaşmaların, bir işe yaramayan eskiye ait yüzleşmelerin etkisi altında yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Bu ise, dönme dolap misali, sorunlardan uzaklaşsanız bile, yine aynı sorunlarla karşılaşmanız anlamına gelir ki, bu durum kendinize yapabileceğiniz en büyük haksızlıktır.
Hayal kurmak, istemek, ümit etmek tabi ki güzeldir. Her insan hayattan kendi için güzel şeyler bekler, beklemelidir de. Lakin bütün bunları kararlılıkla gerçekleştirmek için çaba sarfetmiyorsak, o zaman bunların ne önemi var ki. Bugünkü enerjiler işte tam bu noktada hayallerle gerçekler arasında bir seçimde bulunmanız adına etkilidir. Doğru bir seçimde bulunmanın yolu ise, başkalarının düşünceleri, istek veya isteksizlikleri, doğruları veya yanlışları üzerine değil, kendi gerçeğiniz üstüne yaşamınızı kurmaktır. Karşınıza çıkan veya hayatınızda bulunan kişi için isteklerinizden, beklentilerinizden fedakarlıkta bulunmayın. Özverinizin sınırlarını iyi çizmeye çalışın. Böylece günlük enerjinin gerçekleri saptırıcı yansımalarından etkilenmemiş olursunuz.
kız bizde öyleydikte baktık ayrılığın sonu görünmüyo bari uysallaşalım dedik :)))
mısra süpersin.işe buda mısraa farkı zaten.helal enişteye kaçırmamış seni :)
kızlar ben biraz kitap okuyacağım, arada takılırım size.
cnm hangi kitabı okuyosun merak ettim.mahsuru yoksa sölermisin.
estağfurllah canım ne sakıncası olacak.buaralar çok okuyorum geçen hafta 3 tane bitirdim.elimdeki eskileri bitirp yeni kitaplar almak için elimdekileri okuyorum.delal/ gülseran günana diye bi yazarın kitabı.biri hediye etmişti törelerle ilgili bi kitap.ama eğer okumak için fikir edinmek istiyosan; aşk ve la sonsuzluk hecesini tavsiye ederim
ya öyle deme be mısraa, daha büyük yşalardada insanlar evlenmeyi çok isteyip bi evlenme eklifi alamıyo.adamı kalbinin ort yerinden vurmuşsun ki ilk günden evlilik teklifi etmiş.benimki ta 40 gün sonra ilkkez aşkım demişti yaniMısra farkı ha koptum vallahi:roflol:
Eeee ömründe ilk defa 32 yaşında evlenmeye karar verince ilk başta kendinizden korkuyorsunuz vazgeçebilirim diye,birde üstüne erkeklerin evlilik korkusu eklenince jet gibi hareket ediyorsunuz:sm_cool:
bu AŞK Elif Şafak'ın Aşk'ı ise okudum onu.tek kelime ile harika.hala ara ara okurum Tebrizli Şemsin "40 KURAL" ını.
ya öyle deme be mısraa, daha büyük yşalardada insanlar evlenmeyi çok isteyip bi evlenme eklifi alamıyo.adamı kalbinin ort yerinden vurmuşsun ki ilk günden evlilik teklifi etmiş.benimki ta 40 gün sonra ilkkez aşkım demişti yani(((
:))))
bende çok beğendim hakkaten.sen ne okuyosun şuan varmı elinde kitabıın
şu anda okuduğum değil de okumayı düşündüğüm bi kitap var.kur-an'ın türkçe meali.ben kuran kursundayken hoca herkes sene sonunda kuran'ı hem arapçasını hemde türkçe mealini okumuş olcak demişti.ben arapçasını zor bitirdim.mealine başlayım diyorum.
ne güzel bende vakit buldukça okurum ilgimi çeken yerleri ailemede okutturum.ama tam olarak okumadım hiç.teyzem 55 yaşında kadın geçen ramazanda hırs yapmış bitirmiş, çok şeyi öğrendi.öğrendiklerinide bizle paylaşıyor.inş hepimiz kendimize yararlı olabilecek şekilde okuyabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?