ay ya süpersin mısra çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3Mısra farkı ha koptum vallahi:roflol:
Eeee ömründe ilk defa 32 yaşında evlenmeye karar verince ilk başta kendinizden korkuyorsunuz vazgeçebilirim diye,birde üstüne erkeklerin evlilik korkusu eklenince jet gibi hareket ediyorsunuz:sm_cool:
mısraa sende çok okuyosun ama şu sağlık sorunlarından okuyamadın galiba.
birsan cım bencede güzel kitap tavsiyelerinde bulunalım valla.bi düşüneyim beni ençokk etkileyenleri.sende düşün.paylaşalım sonrada okuyalım
mısraa sende çok okuyosun ama şu sağlık sorunlarından okuyamadın galiba.
birsan cım bencede güzel kitap tavsiyelerinde bulunalım valla.bi düşüneyim beni ençokk etkileyenleri.sende düşün.paylaşalım sonrada okuyalım
Evet cnm çok iyi bir kitap okuyucusuyum normalde ancak ;şu anda ilk sebep işyerindeki yoğunluk birde sağlık problemleri büyük bir yorgunluğa ve dikkat dağınıklığıma yol açtı.
valla sporu kociş göreve gidince bende yapmayı düşünüyorum
kızlar bende siyasi kitap okuyorum genelde,eşim hastası zaten,aldığı kitapları okuyorum,bazıları sıkıcı oluyor tabi,bu aralar bende hiç okuyamıyorum,okul bitti anca artık yeni yeni okumaya başladım
aynen,siyaset ve futbol bide kurtlar vadisi var tabikaydirigubbakcemilebende severim siyasi kitapları insanı bilgilendiriyo ama hepsini sevmem çok sıkılırım bazılarında.zaten erkekler bu siyasetle ok ilgileniyolar galiba.sen de azıcık dinlen keyfin yerine gelsin okul stresi at, ozman okursun.hele eşin yokken hepten kendini okumaya verirsin.
ben öyle oldum ahsen, ya çeneye vuruyo yada kitap okutuyo :))
merhaba tatlımm . cidden bende öyle alıştımki gün içinde ya işyerine uğruyorum yada onu çağırıyorum eve:)günaydın kızlarsositososito
mısracığım kocişlere alıştık iyice,gittiklerinde de özlüyoruz öyle,opuyorumnanaktan
çakırcım portakal ağacı diye bir site var ve tarifleri çok güvenilir ben hep ordan bakarım değişik şeylere tavsiye ediyorum canımevet sürekli aynı şeyleri yapıyorum
insan değişik birşey yapmak istiyor.
ben babalar günü bu pazarmı ya
ay hiç haberim yok.
bende seninle aynı durumdaydım tatlım evleneli 7 ay oldu . alışıyorsun zamanla hatta bir süre sonra annenlerde kalmak bile zor geliyor evini özlüyorsunbende tam 32 gun sonra kısmetse evlencem inş 12 temmuzda hem şehir dışına gidiyorum ailemden uzak gurbetehemde işimden cevremden uzak kalmanın huznu var neler yapmalıyım orda bilemiyorum
canım allah mesut bahtiyar etsin bi yastıkta huzurla mutlulukla kocaltsın inş.gerçekten o dönemler zor, ayrılma hüznü bi başka, helede şehir değişimide varsa cidden zor.
canım eşimin kuzeninin çocuğu yandı yoğun bakımda yatıyo daha 4 yaşında, ondan çok etkilendim göremediğim halde
canımyaa çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
kızlar kayınpederimi ameliyata alıyolarmış, beli çok ağrıyodu fıtık çıktı.yürüyemiyodu bile.hastane işyerime yakın ama şefim yok yalnızım izinde alamam napsamki, kayınvalidemle beraber annem babam gidecekler hastaneye şimdi
geçmiş olsun canımm
dirimcim Allah kavuştursub tatlım benim eşimde gidecek askere ama tarih belli değileşim göreve gidiyor uzağa yaklaşık 1 ay mafoldumben
ben yanında gidemiyorum,çünki şefim aynı tarihlerde 2 hafta izin almış mafoldumben
birsamcım hani bende gidecektimya istanbula bu cuma benim eşimde 15 gün için tamam demişti şimdi vazgeçti ben sensiz ne yaparım dedi bende erteledim tarihicnm üzüldüm senin adına ama belki de özlemek ii gelir size.eşim de beni ankara da 1 hafta onsuz kalmama önce izin vermişti caydı sonra.meğerse seni özlüeyeceğimi dayanamayacağımı anladım ondan caydım dedi:)beraber gider geliriz dedi.
maşallah size mısraaa cım bizde çıkmaya başladıktan 3 gün sonra evlilik teklifi oldu ama 2 yıl çıktık 6 ay sözlü , 1 yılda nişanlı kaldık ve 7 aydırda evliyiz:)En jet hızıyla evlenen benim sanırım.
Tanıştığımız gün evlenme teklif etti,yaklaşık 2 ay sonra nişanlandık,3 ay kadar sonrada evlendik :):asigim:
jnazcımm yinemi temizlikk:)
sen hamile olunca nasıl temizlik yapmadan durcaksın bilemiorum:)
birsam kader arkadaşıyız desene ama çok sıkıldım ya 5 dakika gösteriyorlar 15 dk reklam arası izleyesim gelmiyor sonra ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?