Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay ya süpersin mısra çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3
erkeklerin yaşı ilerlediğinde daha seçici oluyorlarmış,maşallah yani,alınyazımsının dediği gibi adamın kalbinin orta yerinden vurmuşsun opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

mısraa sende çok okuyosun ama şu sağlık sorunlarından okuyamadın galiba.

birsan cım bencede güzel kitap tavsiyelerinde bulunalım valla.bi düşüneyim beni ençokk etkileyenleri.sende düşün.paylaşalım sonrada okuyalım

Evet cnm çok iyi bir kitap okuyucusuyum normalde ancak ;şu anda ilk sebep işyerindeki yoğunluk birde sağlık problemleri büyük bir yorgunluğa ve dikkat dağınıklığıma yol açtı.

tamam cnm.ben de düşüneyim.yazarım sonra.şimdi çıkıyorum kızlar.yemek yapma vakti geldi yavaş yavaş.bu akşam spora başlıcaz kocişle.her akşam hiç olmazsa 30-45 dk yapalım diyoruz.yaprak dökümüde var o bitince girerim anca sanırım.görüşürüz hoşçakalın...kaydirigubbakcemile3

valla sporu kociş göreve gidince bende yapmayı düşünüyorum
kızlar bende siyasi kitap okuyorum genelde,eşim hastası zaten,aldığı kitapları okuyorum,bazıları sıkıcı oluyor tabi,bu aralar bende hiç okuyamıyorum,okul bitti anca artık yeni yeni okumaya başladım

Evet cnm çok iyi bir kitap okuyucusuyum normalde ancak ;şu anda ilk sebep işyerindeki yoğunluk birde sağlık problemleri büyük bir yorgunluğa ve dikkat dağınıklığıma yol açtı.

senin sağlığın yerinde olsunda sonrada okuyup eski hızına yetişirsin yine :))

bende severim siyasi kitapları insanı bilgilendiriyo ama hepsini sevmem çok sıkılırım bazılarında.zaten erkekler bu siyasetle ok ilgileniyolar galiba.sen de azıcık dinlen keyfin yerine gelsin okul stresi at, ozman okursun.hele eşin yokken hepten kendini okumaya verirsin.

ben öyle oldum ahsen, ya çeneye vuruyo yada kitap okutuyo :))

aynen,siyaset ve futbol bide kurtlar vadisi var tabikaydirigubbakcemile

Offf yorgunluktan ölüyorum öğleden beri istatistik yapıyorum başımda çatlıyor ağrıdan,dahada bitmedi bitirmem lazım çünkü perş.-cuma-c.tesi-pazar evdeyim.Pazartesiye hazır olması gerekiyor denetim var

ben geldimmm
ayaklarımın altı çatlıyor resmen
mısracım Allah kolaylık versin sana . bende öyle yorgunumkii ama temizlikten ve bütün gün ayakta durmaktan

geçmişi de okudum:)

günaydın kızlarsositososito
mısracığım kocişlere alıştık iyice,gittiklerinde de özlüyoruz öyle,opuyorumnanaktan
merhaba tatlımm . cidden bende öyle alıştımki gün içinde ya işyerine uğruyorum yada onu çağırıyorum eve:)

evet sürekli aynı şeyleri yapıyorum
insan değişik birşey yapmak istiyor.

ben babalar günü bu pazarmı ya
ay hiç haberim yok.
çakırcım portakal ağacı diye bir site var ve tarifleri çok güvenilir ben hep ordan bakarım değişik şeylere tavsiye ediyorum canım

jnazcımm yinemi temizlikk:)
sen hamile olunca nasıl temizlik yapmadan durcaksın bilemiorum:)

jnazcımm yinemi temizlikk:)
sen hamile olunca nasıl temizlik yapmadan durcaksın bilemiorum:)

valla öyle bi durucakki :) minikler herşeyden önce geliyor gerçi yinede duramıyor insan .. ah ahh bi doğursamda hayırlısıyla bende yüksek aşağı demeden temizlik yapsam döksem çamaşır suyunu oh miss :)

hemen nasılda atladım opuyorumnanaktan

kimsecikler yok baktım da.gerçi bende yaprak dökümünü izliyorum reklam arasın da girdim:)

ferhunde mithata evlenme teklifini kabul ediyorum dedi:)bir daha ki haftaya da sezon finali varmış.görüntüleri gösterdi.frehundeyle mithat evleniyo.oğuz tutuklanıyo,alirıza,hayriye,ayşe felan mihtat beyin evi yani onlarında eski evinin kapısını çalıyo kapıyı ferhunde açıyo bunlar şok tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…