slm kızlarr nasılsınız
günaydın şekerler.. bugün pek kısa yazmışsınız iki saniyede okuduk bittiii
evet ya çok sıcak bigün yaz geliyor temelli sanırım yandık bittik zaten sabaha kadar uyuyamıyoruz akşama kadarda sıcaktan bunalırız ohh mis dimi mafoldumben
canım çalışıyoruz bizde,sen nasılsın,bebek nasıl?
gamze nerelerdesin,ne zamandır yoktun?
gnaydınn kızlar ben geldimm uzun zamandır yoktum kusura bakmayın neler yapıyosunuz
slm kızlarr nasılsınız
canım hoşgeldiniz evet çok bunaltıcı bir hava var,çok sıcakları sevmiyorum bende,Allahtan antalya,mersin gibi nem olmuyor
anne adaylarımız gelmişşş, nasılsınız?
bebişlerin keyfi nasıl?
mrb canımmm
ayy negüzelll
hamile olmak dimi
yazın hamile olmak daha zor galiba
senin ikizler kızolacakmış gibi hissediyorum
öğrenmişmiydiniz cinsiyetini pamukcum.
hoşgeldin canım
düğün yakınmı senin.
ahh negüzel anlatmışın hamileliğicanım merhaba :) valla güzel bişey Allahım herkese nasip eder inşallah. bazen diyorumki hamile olduğum içinmi eşim prensesmişim gibi davranıyo doğumdan sonra değişirmiki bunları doğursam arkadan hemen bidahamı hamile kalsam :) hamilelik hem özel hem güzel hemde hassas bi duyguymuş..
yazın hele son günlere gelince hamilelik iyice zorlaşıcak gibi geliyor. zaten karnın geriliyor patlıycak gibi oluyosun. sanki içimde bi saatli bomba var güm yapacak gibi asılıyo karnım geriliyo sızlıyo. bu ayda böyle sonrası nasıl olucak hayırlısıyla oy oyy..
cinsiyet konusunda tahminin doğru olabilir şekercim dr miz kız olma ihtimali yüksek dedi biri gösterdi ama emin değil daha hayırlısı inşallah artık :)
sen napıyosun canım iyice temizledin evleri oh misss elişi yapıyosun yada kitap v.s özel bi şeylerle uğraşıyosun gibi bi his var içimde zemuszemus
yok canm bnm düğün falan ayrıldım ben
aa öylemi kusurabakma canım
bilmiyorudm
hakkında hayırlısı olur inş.
iyi hadi canım sende tatile girdin yani kaydirigubbakcemile2staj btti okul btti artk ewdeym dirim abla onlarla uğraşıyodun notlar falan sz napıonuz
canım bana da kız olacak gibi geliyor,Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tabi önemli olan o,bende eşimi çok sıkıştırıyorum,kız mı erkek mi olsa sevinirsin diye,Allah hayırlısını versin diyo başka bişey demiyo :kedi:,napim merak ediyorumbiz iyiyiz cssam miniklerim biraz huysuzluk etmeye başladılar acıkmışlar :) siz napıyorsunuz şekerim
evet tatlım ya nem daha kötü yapış yapış istanbuldada var nem biz şanslıyız valla. sen yine tatile gidebilrisin ama bizim öyle bi şansımız yok belki yıllarcaaa :)
oyyy tubiş ablası iyi iyi bebişler çok şükür sizi gördüler daha iyi oldular :)
canım çok şaşırdım :1shok:yok canm bnm düğün falan ayrıldım ben
ahh negüzel anlatmışın hamileliği
benim eşim şimdiden diyor hamilleikte dile bendne ne istersen diyorrr:)
inş. canım bende kalırım inş. isteyen herkes kalır hamile.
evet canım senin tahmininde doğruu
el işi yapıyorum ben 28 yaşındayım hiç yapmamıştım
komşum saolsun öğretti sıkılınca örüyorum.
lif örüyorum.
kitapta okuyorum.ayşe kulin umutt yeni başladım.
kurana gidiyorum bu hafta gidemedim çok sıcak tam öğlen saatinde olduğu için.
bende havalr ısındığındamı ne çok halsizlik var inan birde çok uykum geliyor.
ekmek yok şunan evde inan markete gidip almaya eriniyorumm.
yemen düzene girdimi canım.
canım bana da kız olacak gibi geliyor,Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tabi önemli olan o,bende eşimi çok sıkıştırıyorum,kız mı erkek mi olsa sevinirsin diye,Allah hayırlısını versin diyo başka bişey demiyo :kedi:,napim merak ediyorum
canım ilk 1-2 sene gidemessin ama ondan sonra gidersin tatile,biriyle sen diğeriylede eşin ilgilenir kaydirigubbakcemile3
ne güzel ya opuyorumnanaktan maşallah
selam kızlar nasılsınız?
keyifler yerindemi inşallahzemuszemus
CANIM ERKEK ARKADAŞIN AYRILMAYALIM FELAN DEMEDİ Mİ,YANİ AYRILALIM DEDİĞİN DE
:sm_confused:
canım çalışıyoruz,sen nasılsınselam kızlar nasılsınız?
keyifler yerindemi inşallahzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?