Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mrb canımmm
ayy negüzelll
hamile olmak dimi

yazın hamile olmak daha zor galiba
senin ikizler kızolacakmış gibi hissediyorum
öğrenmişmiydiniz cinsiyetini pamukcum.

slm kızlarr nasılsınız

biz iyiyiz cssam miniklerim biraz huysuzluk etmeye başladılar acıkmışlar :) siz napıyorsunuz şekerim

canım hoşgeldiniz evet çok bunaltıcı bir hava var,çok sıcakları sevmiyorum bende,Allahtan antalya,mersin gibi nem olmuyor

evet tatlım ya nem daha kötü yapış yapış istanbuldada var nem biz şanslıyız valla. sen yine tatile gidebilrisin ama bizim öyle bi şansımız yok belki yıllarcaaa :)

anne adaylarımız gelmişşş, nasılsınız?
bebişlerin keyfi nasıl?

oyyy tubiş ablası iyi iyi bebişler çok şükür sizi gördüler daha iyi oldular :)

mrb canımmm
ayy negüzelll
hamile olmak dimi

yazın hamile olmak daha zor galiba
senin ikizler kızolacakmış gibi hissediyorum
öğrenmişmiydiniz cinsiyetini pamukcum.

canım merhaba :) valla güzel bişey Allahım herkese nasip eder inşallah. bazen diyorumki hamile olduğum içinmi eşim prensesmişim gibi davranıyo doğumdan sonra değişirmiki bunları doğursam arkadan hemen bidahamı hamile kalsam :) hamilelik hem özel hem güzel hemde hassas bi duyguymuş..

yazın hele son günlere gelince hamilelik iyice zorlaşıcak gibi geliyor. zaten karnın geriliyor patlıycak gibi oluyosun. sanki içimde bi saatli bomba var güm yapacak gibi asılıyo karnım geriliyo sızlıyo. bu ayda böyle sonrası nasıl olucak hayırlısıyla oy oyy..

cinsiyet konusunda tahminin doğru olabilir şekercim dr miz kız olma ihtimali yüksek dedi biri gösterdi ama emin değil daha hayırlısı inşallah artık :)

sen napıyosun canım iyice temizledin evleri oh misss elişi yapıyosun yada kitap v.s özel bi şeylerle uğraşıyosun gibi bi his var içimde zemuszemus

ahh negüzel anlatmışın hamileliği
benim eşim şimdiden diyor hamilleikte dile bendne ne istersen diyorrr:)
inş. canım bende kalırım inş. isteyen herkes kalır hamile.

evet canım senin tahmininde doğruu
el işi yapıyorum ben 28 yaşındayım hiç yapmamıştım
komşum saolsun öğretti sıkılınca örüyorum.
lif örüyorum.
kitapta okuyorum.ayşe kulin umutt yeni başladım.
kurana gidiyorum bu hafta gidemedim çok sıcak tam öğlen saatinde olduğu için.

bende havalr ısındığındamı ne çok halsizlik var inan birde çok uykum geliyor.
ekmek yok şunan evde inan markete gidip almaya eriniyorumm.
yemen düzene girdimi canım.

staj btti okul btti artk ewdeym dirim abla onlarla uğraşıyodun notlar falan sz napıonuz
iyi hadi canım sende tatile girdin yani kaydirigubbakcemile2
artık sık gelirsin topiğe kaydirigubbakcemile2

canım bana da kız olacak gibi geliyor,Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tabi önemli olan o,bende eşimi çok sıkıştırıyorum,kız mı erkek mi olsa sevinirsin diye,Allah hayırlısını versin diyo başka bişey demiyo :kedi:,napim merak ediyorum
canım ilk 1-2 sene gidemessin ama ondan sonra gidersin tatile,biriyle sen diğeriylede eşin ilgilenir kaydirigubbakcemile3
ne güzel ya opuyorumnanaktan maşallah

yok canm bnm düğün falan ayrıldım ben
canım çok şaşırdım :1shok:

canım çok şaşırdım :1shok:[/QUOTE]

ailesine sonunda dayanamadım ayrıldım mafoldumben

CANIM ERKEK ARKADAŞIN AYRILMAYALIM FELAN DEMEDı Mı,YANı AYRILALIM DEDıĞıN DE
:sm_confused:

çok iyi yapıyorsun canım ya bişeylerle uğraşmak iyi gelir insana ruhuda huzura erer. bu vakitleri iyi değerlendir . Ama içimden bi ses çok yakın zamana kadar seninde benle aynı duyguları paylaşıcağını söylüyor hayırlısıyla inşallah. sende tadını çıkar o zamanda eşin diyosa şimdiden ooo yaşadın demek :) üşenme üşenme kalk ekmek alda ye ben bi yedim bi yedim sorma. eskisi kadar değil yeme sorunum çok şükür yiyebiliyorum bazı yemekleride pişirebiliyorum. arada geliyor gidiyor işte. bende pek bilmiyorum örgü az toparlasam kendimi bebişlerime bişeyler örmek istiyorum denerim en azından onunla vakit geçer :)

hayırlısı inşallah dirimim. eşin ne istediğini söylemiyorsa kesin erkek istiyordur :) şekil 1-a benim eşim :) hala kabullenemedi kesinleşmeden gözüyle görmedende kabul etmeyecek gibi :) Eşimde hayırlısı diyo ama erkek istemesindeki neden kızın yetiştirilmesinin erkeğe göre daha zor olmasından kaynaklanıyomuşş..

aman tatilde ne ki şimdiye kadar gittiklerimize sayalım hiç şikayetçi değilim açıkçası Rabbim sağlıcakla bebeklerimi doğurmamı nasip etsinde herkesle beraber..

işte böyle dirimim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…