canım çalışıyoruz,sen nasılsın
iş durumun ne zaman belli olacak?
canım problemleri konuşarak halletmeye çalış,nelerden rahatsız olduğunu kibar bir dinle anlat,ilerde sorun çıkmasından korktuğunu söyle,tabi sen kafanda bitirdiysen bişey diyemem,yani ayrılmak istiyorsansabah ayrıldık zaten arıyo durmadan intihar etmesnden korkuyorum mafoldumben
canım kız çocuklarını çok seviyor,ama içimden bir his,dediğin gibi erkek olmasını istiyo sankiçok iyi yapıyorsun canım ya bişeylerle uğraşmak iyi gelir insana ruhuda huzura erer. bu vakitleri iyi değerlendir . Ama içimden bi ses çok yakın zamana kadar seninde benle aynı duyguları paylaşıcağını söylüyor hayırlısıyla inşallah. sende tadını çıkar o zamanda eşin diyosa şimdiden ooo yaşadın demek :) üşenme üşenme kalk ekmek alda ye ben bi yedim bi yedim sorma. eskisi kadar değil yeme sorunum çok şükür yiyebiliyorum bazı yemekleride pişirebiliyorum. arada geliyor gidiyor işte. bende pek bilmiyorum örgü az toparlasam kendimi bebişlerime bişeyler örmek istiyorum denerim en azından onunla vakit geçer :)
hayırlısı inşallah dirimim. eşin ne istediğini söylemiyorsa kesin erkek istiyordur :) şekil 1-a benim eşim :) hala kabullenemedi kesinleşmeden gözüyle görmedende kabul etmeyecek gibi :) Eşimde hayırlısı diyo ama erkek istemesindeki neden kızın yetiştirilmesinin erkeğe göre daha zor olmasından kaynaklanıyomuşş..
aman tatilde ne ki şimdiye kadar gittiklerimize sayalım hiç şikayetçi değilim açıkçası Rabbim sağlıcakla bebeklerimi doğurmamı nasip etsinde herkesle beraber..
işte böyle dirimim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hoşbuldum canım
bu haftaiçi ararız demişlerdi aramadılar hep böle yapıyolar yaaa
artık sinirlerim iyice bozulmaya başladı
canım daha yeni bitirdin okulu,sakin ol
bende çok geçtim bu yollardan,çok sinir bozucu,hatta bir kere telefon ettiler görüşme için,tatilimi kestim geldim,fos yani
burası olmassa başka yer olur,işi akışına bırak bence,kpss'ye girmeyecekmisin??
haktancığım üniversiten güzel,bölümde güzel,ingilizcen de vardır sanırım
ben işe gireceğine umut ediyorum
o çocukta okulana bölümüne felan baktıysa ilerde bura sana az gelir diye demiştir.
bu sene zaten düğünden sınava çalışamazdın.bankalarda felan bulabilirsin aslında,okulun dışında fiziğe felanda bakıyorlaryerimseniben
çocuk okulumu falan herşeyımı bılıyo
sen bizi hemen bırakır gıdersın falan dedi
düğün öncesi işimin olmaması çok guzel oldu rahat rahat hazırlık yaptım ama artık evımee alıştım işim olsa ıyı olur:)
bankalarada sınava gırıyorum ne olumlu cevap gelıyo ne olumsuz
herkese olumsuz bile olsa cevap gelıyo
fizik desen yüzüme bakılıyo kaydirigubbakcemile3
okulum iyi bölümüm iyi ingilizcem var fiziğim düzgün daha ne istiyolar anlamıyorum yaaa:umursamaz:
canım okadar işsiz varki
demekki başvurular çok fazla :sm_confused:
birinden biri olur mutlaka,bak ingilizcende varmış yane kaydirigubbakcemile3
zamanla olur canım,kpss punanında olsaydı iyi olurdu aslında,bankalardan ziraat iyi diyorlardı :1rolleyes:girmişken güzel biryer olsun dimi kaydirigubbakcemile3
mafoldumben intihar etmiş yaaaa arkadaşları açıyo telefonu hastanedeymiş arkadaşları sylemyo hangi hastanede olduğunu delircem artk yaaa mafoldumben
mafoldumben intihar etmiş yaaaa arkadaşları açıyo telefonu hastanedeymiş arkadaşları sylemyo hangi hastanede olduğunu delircem artk yaaa mafoldumben
aa sorunlu ayrıldınız galiba.sabah ayrıldık zaten arıyo durmadan intihar etmesnden korkuyorum mafoldumben
kızlar size kolay gelsin biz uzanıcaz biraz sonrada kalkıp temizlik yapmamız lazım :sinifsinif:
baş baş
Merhaba arkadaşlar.ben birkaç aydır kulübe üyeyim ve bugün sizin topiğinizi okudum.
Bende 24 temmuzda evleniyorum.tecrübesi olan arkadaşlarımla birkaç şeyi paylaşmak isterim.ben doğum kontrol hapı kullanarak korunucam ama hangisi kilo yapmıyor bilemiyorum.yasmin die bir hap var bitkisel onu öneriyorlar siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?