Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

pamukçum, iyi olmalarına sevindim. son güne kadar yaramazlık yapmazlar inşallah.

gamze, haktan hoşgeldiniz.

sabah ayrıldık zaten arıyo durmadan intihar etmesnden korkuyorum mafoldumben
canım problemleri konuşarak halletmeye çalış,nelerden rahatsız olduğunu kibar bir dinle anlat,ilerde sorun çıkmasından korktuğunu söyle,tabi sen kafanda bitirdiysen bişey diyemem,yani ayrılmak istiyorsan

canım kız çocuklarını çok seviyor,ama içimden bir his,dediğin gibi erkek olmasını istiyo sanki klava:,soyunu devam ettirme olayıda var işin içinde,babasının ismini de koymak istiyor kötükedihüso
tatil tabiki çok önemli değil,valla eşim yanımda olsun yeter,biz tatilimizi ankarada da yaparız :1rolleyes:
canım görüşürz kendine iyi bak,temizlik yapayım derken fazla yorma kendini

hoşbuldum canım
bu haftaiçi ararız demişlerdi aramadılar hep böle yapıyolar yaaa
artık sinirlerim iyice bozulmaya başladı

canım daha yeni bitirdin okulu,sakin ol
bende çok geçtim bu yollardan,çok sinir bozucu,hatta bir kere telefon ettiler görüşme için,tatilimi kestim geldim,fos yani
burası olmassa başka yer olur,işi akışına bırak bence,kpss'ye girmeyecekmisin??

canım yaa 1 sene oldu mezun olalı işten ayrılalı 9 ay oldu
en az 50 görüşmeye gitmişimdir
aslına bakarsan görüştüğümüzde çocuk bana sen bizi begenmezsın hemen sıkılır gıdersın falan gıbı geveledi ağzında bişeler
kpss ye giricem ama ölesıne hiç çalışmadım yapabılecegımıde sanmıyorum
öle bi sorulara bakmaya giricem yani
biraz sıkılıyorum artık evde

haktancığım üniversiten güzel,bölümde güzel,ingilizcen de vardır sanırım
ben işe gireceğine umut ediyorum
o çocukta okulana bölümüne felan baktıysa ilerde bura sana az gelir diye demiştir.
bu sene zaten düğünden sınava çalışamazdın.bankalarda felan bulabilirsin aslında,okulun dışında fiziğe felanda bakıyorlaryerimseniben

çocuk okulumu falan herşeyımı bılıyo
sen bizi hemen bırakır gıdersın falan dedi
düğün öncesi işimin olmaması çok guzel oldu rahat rahat hazırlık yaptım ama artık evımee alıştım işim olsa ıyı olur:)
bankalarada sınava gırıyorum ne olumlu cevap gelıyo ne olumsuz
herkese olumsuz bile olsa cevap gelıyo
fizik desen yüzüme bakılıyo kaydirigubbakcemile3
okulum iyi bölümüm iyi ingilizcem var fiziğim düzgün daha ne istiyolar anlamıyorum yaaa:umursamaz:

canım okadar işsiz varki
demekki başvurular çok fazla :sm_confused:
birinden biri olur mutlaka,bak ingilizcende varmış yane kaydirigubbakcemile3
zamanla olur canım,kpss punanında olsaydı iyi olurdu aslında,bankalardan ziraat iyi diyorlardı :1rolleyes:girmişken güzel biryer olsun dimi kaydirigubbakcemile3

böyle konuşup duruyorum ben ama tabiki hayırlısı olsun öncelıkle kısmet herşey
nasıl mezun olur olmaz işe girebildiysem bi gün yıne işe girebilirim sanırım:)
artık herşeyi kabullenmek lazım ve oluruna bırakmak lazım
ne güzel dinlenıyorum işte tadını çıkarayım barikaydirigubbakcemile2

öyle canım biraz keyfini çıkar bencede,topu topu 1 yılda 20 gün iznim var.uzun tatilleri özledim,bu yaşta yoruldum artık.hastane,okul olaylarında izin problem,her zaman gidemiyorum,eşim göreve gidiyor yanında gidemiyorum,iyi tarafları da var tabi,ama biraz keyfini çıkar yerimseniben

mafoldumben intihar etmiş yaaaa arkadaşları açıyo telefonu hastanedeymiş arkadaşları sylemyo hangi hastanede olduğunu delircem artk yaaa mafoldumben

mafoldumben intihar etmiş yaaaa arkadaşları açıyo telefonu hastanedeymiş arkadaşları sylemyo hangi hastanede olduğunu delircem artk yaaa mafoldumben

canım inanma bunlara bu yaşlarda bir numaralı numaradır bu intihar olayı acındırmaya çalışıyo kendini,
hep öle olur arkadaşlar açar telefonu karsıdakı ınsan merakta bırakılır

Merhaba arkadaşlar.ben birkaç aydır kulübe üyeyim ve bugün sizin topiğinizi okudum.
Bende 24 temmuzda evleniyorum.tecrübesi olan arkadaşlarımla birkaç şeyi paylaşmak isterim.ben doğum kontrol hapı kullanarak korunucam ama hangisi kilo yapmıyor bilemiyorum.yasmin die bir hap var bitkisel onu öneriyorlar siz ne diyorsunuz

sabah ayrıldık zaten arıyo durmadan intihar etmesnden korkuyorum mafoldumben
aa sorunlu ayrıldınız galiba.
konuşmadınızmı hiç sorunlar üzerinde.
kızlar size kolay gelsin biz uzanıcaz biraz sonrada kalkıp temizlik yapmamız lazım :sinifsinif:

baş baş

ay inş. canım.
hadi sana kolay gelsinn
yorma kendini.

bende onu kullandım canım 4 ay gibi
bana kilo yapmadı.
birde ben çok dikkat ettim yediklerime
içtiklerime ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…