Merhaba arkadaşlar.ben birkaç aydır kulübe üyeyim ve bugün sizin topiğinizi okudum.
Bende 24 temmuzda evleniyorum.tecrübesi olan arkadaşlarımla birkaç şeyi paylaşmak isterim.ben doğum kontrol hapı kullanarak korunucam ama hangisi kilo yapmıyor bilemiyorum.yasmin die bir hap var bitkisel onu öneriyorlar siz ne diyorsunuz
gamzem sorunlarınızı keşke konuşsaydınız,sen kesin mi karar verdin ayrılmaya??mafoldumben intihar etmiş yaaaa arkadaşları açıyo telefonu hastanedeymiş arkadaşları sylemyo hangi hastanede olduğunu delircem artk yaaa mafoldumben
doğum kontrol hapları genelde vücutta şişkinlik yapıyor.ama çakırgözlünün dediği gibi herkeste değil,yediklerine dikkat et,bol su iç,Merhaba arkadaşlar.ben birkaç aydır kulübe üyeyim ve bugün sizin topiğinizi okudum.
Bende 24 temmuzda evleniyorum.tecrübesi olan arkadaşlarımla birkaç şeyi paylaşmak isterim.ben doğum kontrol hapı kullanarak korunucam ama hangisi kilo yapmıyor bilemiyorum.yasmin die bir hap var bitkisel onu öneriyorlar siz ne diyorsunuz
bende onu kullandım canım 4 ay gibi
bana kilo yapmadı.
Birde ben çok dikkat ettim yediklerime
içtiklerime ama.
canım 2.gün başlasan olur.içinde 21 draje var.ilacı bıraktıktan 2-3 gün sonra regli oluyorsun zaten.sağol canım.nasıl kullandın.yazabılırmısın.ben ılk defa kullanıcam
reglımın 1, yada 2, günü başlıcam dimi.kaç draje var içind.kaç aylık bır kutu
canım kayınbaban nasıl oldu
evet hepsi üst üste gelmiş,iyi çabuk taburcu etmişler,eşin duysa üzülürcanım özür dilerim ya dalmışımda görmedim, iyi allaha şükür bugün taburcu oluyo, eşime demedik,
bu kezde yarın halam anjuyo olacak.bu hafta talihsiz eldi bize ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?