Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım hoşgeldin aramıza
hayırlı olsun öncelikle inşallah çok guzel geçer herşey istediğin gibi olur
doğm kontrol hapı bazılarına kilo yapıyo diyolar ben 1 senedir kullanıyorum ginera benım ılacımın adı ama kilo yapmıyo keşke yapsa hattakaydirigubbakcemile3
ama bu bizim tavsiyemızle olacak bişey değil doktora gitmelisin
doğum kontrol hapı karaciğer enzimleri etkileyen bişeydir kan testi yaptırıp karaciğer enzimlerinin uygun olup olmadıgına nakılarak doktorun tavsıye etmesi gerekiyo
bence biranonce doktora git ve onun kontrolunde al bu ilacı

mafoldumben intihar etmiş yaaaa arkadaşları açıyo telefonu hastanedeymiş arkadaşları sylemyo hangi hastanede olduğunu delircem artk yaaa mafoldumben
gamzem sorunlarınızı keşke konuşsaydınız,sen kesin mi karar verdin ayrılmaya??

doğum kontrol hapları genelde vücutta şişkinlik yapıyor.ama çakırgözlünün dediği gibi herkeste değil,yediklerine dikkat et,bol su iç,
birde yasmin dianaya göre biraz daha hafif bir ilaç.

sağol canım.nasıl kullandın.yazabılırmısın.ben ılk defa kullanıcam
reglımın 1, yada 2, günü başlıcam dimi.kaç draje var içind.kaç aylık bır kutu
canım 2.gün başlasan olur.içinde 21 draje var.ilacı bıraktıktan 2-3 gün sonra regli oluyorsun zaten.

canım özür dilerim ya dalmışımda görmedim, iyi allaha şükür bugün taburcu oluyo, eşime demedik,

bu kezde yarın halam anjuyo olacak.bu hafta talihsiz eldi bize ya ...
evet hepsi üst üste gelmiş,iyi çabuk taburcu etmişler,eşin duysa üzülür
halan için de geçmiş olsun canım

her zamanki gibi işte,yağmurlu dışarısı,sen nasılsın?
seninde 20 günlük iznin var değil mi?

selam kızlar, msne dalmışım buraya boşladım.

haktancım iyim bende.
sanırım iş bulamaman maaş konusunda tatmin olmayacağını düşünmelerinden kaynaklanıyor.

ben geldim kızlar.ama kimse kalmamış sanırım.sabah kahvaltıya gittim arkadaşıma eve gelip nete girmem bu saati buldu.

Selam kizlar,
Nasilsiniz ? ya ben bu isyeri yuzunden giremiyorum nete dogru duzgun çok sinir oluyorum
bir yaramazlik yoktur insallah sizde
beni sorarsaniz iyiyim çok sukur...yarin aksam haftasonu tatili bir haftayi daha bitirdik çok sukur
havalar duzelmeye basladi dun çok soguktu burasi
nasilsiniz ??

ben 15 dakikaya kadar iyiydim canım,burda biri canımı sıktı,çalıştığım yerde,biran önce kıdemli olmam gerekiyor,ama en kıdemsizleri benim ne yazkki :sinifsinif:
yaralım sen nasılsın güzelim,tatile ne zaman çıkacaksın?bebek ne zaman düşünüyosun kaydirigubbakcemile2,neler yapıyosun
birsan demek kahvaltıya gittin,çok acıktığımı hatırladım :kedi:,nasıldı peki
dzcel keşke burdada elektrikler kesilse diyomuşum,iş babında yani kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…