Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gelip şartelleri indirim mi ? :jeyyar:

hoş geldiniz hepiniz kızlar.nasılsınız.şimdi nivea body nin cd den spor yapcam azcık:) ara ara bakarım size:)

canım kederli olmam başka şeyden,haftaya koçiş göreve gidiyor :gitme:
şehir dışı yaklaşık 1 ay :gitme:
sonrada askere didiyo :gitme:
canım ya inşallah göz açıp kapayana kadar hayırlısıyla geçirirsiniz bu dönemleri
benim de içim bi fena oldu bak şimdi
biz flört ederken eşim askerdeydi yani bende asker yolu bekledim :gitme:

hoş geldiniz hepiniz kızlar.nasılsınız.şimdi nivea body nin cd den spor yapcam azcık:) ara ara bakarım size:)
valla yaz da geldi,bende azcık kilo alsam saplantı haline geliyor,nedir bu bayanların çektiği ya spora başlamak lazım zemuszemus

canım ya inşallah göz açıp kapayana kadar hayırlısıyla geçirirsiniz bu dönemleri
benim de içim bi fena oldu bak şimdi
biz flört ederken eşim askerdeydi yani bende asker yolu bekledim :gitme:
dzcel canımcım zaten sizlerle atlatıcam bugünleri,azcık yakına gitseydi problem değilde,görev yeri uzakta 650 kilometre,napalım inşallah askerliği yakın yere çıkar
biraz özlesin kız beni kaydirigubbakcemile2
zaten bu aralar çok üzerime düşüyo heheh kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ya evet insan bu gibi durumlarda nasıl özlüyo birbirini ya
ama bir bakımada iyi oluyo şu hasret çekme olayı olmasa işte.
olsun hep beraber gün sayarız burda sen hiç mrk etme tatlım biz buralardayız
inşallah askerliği yakına çıkar atlar atlar gidersin yanına benimkisi 1 saat uzaklıktaydı inanılmaz bişeydi
kaçıp kaçıp gidiyodum yanına :kedi: opuyorumnanaktan

kızlar ya selam verip çıkmak zorunda kaldım az önce iiz biz çok şükür ii diyelim ii olalım inş
kayınpederim ameliyat oldu dün onlarda kaldk bugünde kalcaz o yüzden ara ara giriorum ne var ne yok
ahh dirimim üzüldüm vallahi sana bir ay hiç görüşmicekmisiniz ben dayanamam yaa cnm inş çabuk geçer günlerin

kaydirigubbakcemile3
süper ya inşallah bende zıplaya zıplaya giderim
yakın yer çıkarsa tabi:Saruboceq:

birgün atladım otobüse inananmazsın ayakta gittim halk otobüsü gibi
söz yok nişan yok başıma bişey gelse yarabbim gözüm kararmış
otobüste bi amca yer verdi karısının yanına oturttu beni sağolsun, teyze demezmi nereye dedim nişanlım asker onun yanına gidiyorum, dedi ailenin haberi varmı var dedim ne yapayım yalan söyledim :kedi: sonra demezmi numarasını ver arayıp soracağım kadına bak ya sinir oldum nasıl denk geldi başıma neyseki verdiğim cvplardan sustu bişey demedi bidaha zemuszemus

dzcel ayy çok komik teyzeye bak sen yaa zorla alırış numarayı sen gör manzarayı o zaman:)

hoşgeldin cssa kayınpederinede çok geçmiş olsun
rahatsızlığı neydi ciddi bir ameliyatmıydı?

geçmiş olsun canım ya kötü bişey yoktur inşallah,ameliyatı nasıl geçti,
çok geçmiş olsun
canım bazen çıldırma noktasına geliyorum,mecbur katlanacağız

dzcel ayy çok komik teyzeye bak sen yaa zorla alırış numarayı sen gör manzarayı o zaman:)
ay hiç sorma soğuk terler döktüm ya
o teyze yetmezmiş gibi otobüsten indim taksiye bindim taksici beni yanlış yere getirmiş
bizimkisi arıyo dedim karakola getirdi beni jandarma karakoluna getireceğine polis karakoluna getirmiş neyseki anladı yabancı olduğumu heralde beklemiş beni tekrar bindim doğru yere getirdi
bu seferde eşime çarşı izni vermemişler çıkamıyo tuttu soktu beni askeriyenin içine arka bahçesine getirdi komutanı bir bağırdı binanın camından gel çabuk diye oralarda imzamı aldılar :kedi: :sinifsinif: falan eşim zor bela yalvar yakar 1 saat izin alabilmiş Allah'ım ne günlerdi ya

süper ya,demekki bişeyler çaktı yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saolun kızlar biraz daha ii bugün eve çıkardık evde yatıo büyük bi böbrek taşı vardı 1 aydır düşüremedi ve dün ameliyatla aldılar kurtulcak inş

ilahi dzcel alemsin ya çok güldüm kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
gülüyorumda inşallah benim başımada gelmez valla :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…