Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben geldim ama kimse kalmamış tabi.nese başka topiclere gidiyim bende azcık napıyım:)

günaydın kızlar
tubiş canım iyiyim geçmişi okuyordum,dün ben de yoktum topikte bayağı bir sessizmiş,kızlar şikayet etmiş kaydirigubbakcemile3,sen nasılsın?işlerin nasıl?
angel canımın içi sana da günaydın.25 haziran gibi güzel haberlerinle bekliyoruz seni

Son düzenleme:
günaydın canım,haftasonu bayağı bir yoğunmuşsun yani :)))
bende benimki yoğun geçti diyordumkaydirigubbakcemile3

iyim dirimcim bende, aynı döngüde gidip geliyoruz. işler idare eder bazen hiç olmuyor bazen üst üste oluyor.

alinyazım, gerçekten soluksuz gezmişsiniz hafta sonu, kocişinle yanlız kalsaydınız.

kızlar valla öyle oldui bide bize ağırsınız derlerdi :))) iyi gezmişiz hakkaten.sen nasılsın tubiş, dirim

bencede tubişe katılıyorum,kocişle hiç başbaşa kalamamışsınız,bir sürüde yorulmuşsunuz
kızlar dün kadınbudu köfteyi yaptım.eşim beğendi,güzeldi
en azından yaptım,yapmasaydım çatlardım

herkse günaydın.bugün erken sayılmaz pek ama beni baz alırsak erken olan bi saatte 10:30 ta kalktım.gayet te iyiyim.dün o kadar uyuşuktum ki.inş. erken kalkmaya devam ederim

neyse inş 2 hafta sonra özlem gidercez artık :)) görümcem fransaya gidiyo iş dolayısyla, oyüzden oaradada kalıp gönlünü yapalım dedik :))

canım sen yaparsında güzel olmazmı :)) artık köftenin tarifini bizede yazarsın bi müsait lduğunda, ben yapalı çok olmuştu dedim ya o yüzden unuttum :))

inşallah canım,okuduğum kadarıyla 12 den önce kalkmıyormuşsun kaydirigubbakcemile
bende mısra gibiyim,haftasonu bile erken kalkarım,kociş bu durumdan pek memnun değil ama,napim ya alışkanlık olmuş,özendim o yüzden sana mafoldumben

bitasamcım canım tebrikler, buda iyi,zamanla dahada erken kalkarsın üzelme sen :)) nasılsın

tabiki tarifi evde kaydirigubbakcemile2
yumurtaya az batırdım,kızartırken yumurta kokusuna sinir oluyorum
ne güzel demek 2 hafta sonra tekrar gelecek,ozaman yok problem kaydirigubbakcemile5

birsan uyumaya mı gittin pişttt,bende geleyim,uykum geldi lüfennnnnn :Saruboceq:
çatlıyorummmm

yok cnm ne uyuması.burdayım.erken kalkcam inş bundan sonra insan daha ii hissediyo kendini

tabiki tarifi evde kaydirigubbakcemile2
yumurtaya az batırdım,kızartırken yumurta kokusuna sinir oluyorum
ne güzel demek 2 hafta sonra tekrar gelecek,ozaman yok problem kaydirigubbakcemile5

tamam canım bekliyoruz tarifini,bencede o koku çok fena olyo ama mecburen yapıyoruz işte (

evet canım 2 hafta sonra tekrar geliyo inş.ayda 2 gece 4 gün görüşebiliyoruz, bunada şükür diyim bari.ha buarada eşimin asalet sınavı ağustostaymış, geçerse kadrosunu aralıkta alıyo, 1 2 ayada tayin olur belki.çok sevindim buna çünkü ben sınavı aralıkta tahmin ediyodum haliyle, asalet ve tayin işlemleride uzun sürerdi,şimdi biraz daha yaklaştık birbirimize inş

napicam...
kizlar ben ?
kocam çocuk istiyor...ille olsun diyor
bende istiyorum ama çok korkuyorum
bazen aramiz çok kotu...evliligimiz bozulacak hale gelebiliyoruz, risk almaktan korkuyorum
kafam hiç rahat degil
esim beklemek istemiyor artik
olsun diyor...ona gore geçmiste ki tartismalar geçmiste kaldi, geldi geçti
ama ben bazi seyleri unutamiyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…