Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Bende biliyorsunuz saat 11 de mesaiye başlıyorum artık,1 -2 saat görüşme /yazışmalarım oluyor.Şimdi yemek vakti çocuklara bir bakıp geleyim.

Yaralım hoşgeldin dostum ben iyiyim sen nasılsın?

Tatlım çok haklısın yaşadıklarını biliyorum,eşinide ikna etsen,bebek işini 2-3 ay ileri atsan,sonbahar aylarında çalışmalara başlasanız nasıl olur?Bu birkaç ayda yeni durum netleşir,istikrarlı bir şekilde gidiyorsa ilişkiniz neden olmasın bebiş

dostum benim iyiyim çok sukur
cuma izinliyim gezecegim anacigimla bol bol insallah
haftaya son hafta çalisiyorum sonra izine gidiyoruz biliyorsun
bu izin benim için çok onemli
doya doya yasayacagim insallah...ve hersey belli olur
benim korkum...ya bu 3-4 ay super davranirsa ama yine tekrar o tartismalar olursa ne yaparim ?
esim suan çok iyi...bilmiyorum...degismesin istiyorum. mutlu olmak isterim. ama ben bazi seyleri atamiyorum. sen biliyorsun en çok...
çocuk istiyorum, bende anne olmak istiyorum...çok hemde ama iste...
izine gidip gelelim bakalim...hayirlisi insallah...
iyisin degilmi ?

yaralım cnm sen ne kadarlık evlisin bilmiyorum.eşinle ne gibi sorunların vardı onu da bilmiyorum ama senin unutamadığım şeyler var demen aslında benim de unutamadığım şeyleri getirdi aklıma.bazen hiç bi engelin kalmasa (ilaç alıyorum da) yapcan mı hemen çocuk. cvp sanırım hemen yapmaman lazım oluyo.düşünüyorum yani.ben de inanılmaz istiyorum.ama zamanın da yaşanan bazı olumsuzluklar insanı düşündürüyo.

selam kızlar nasılsınız?
bugün ben uyanamadım ve eşim işe geç kaldı:kedi:
çok moralim bozuldu ilk defa uyanamadım ,neyse sizler nasılsınız?
düne göre daha iyi sanki burası

canım ağustosta sınav olursa,iki hafta içinde açıklamalrı gerekiyor diye biliyorum,daha önceden bende askeriyede çalışmıştım.sınav olduktan sonra geriye kalan işler hızlı yürür.bu sene bile gelebilir kaydirigubbakcemile5
Ben geldimmmmmmmmmmmm napıyorsunuz?
hoşgeldin canım nasılsın?

ben geldim kizlar
nasilsiniz ?
canım hoşgeldin,

Birsam'cim...açik yazmasanda, tamamen içimdekilerini dile getirmissin...aynen oyle iste guzelim...
erkekler boyle galiba...yaparlar, incitirler, kizdirirlar, hayal kirikligina ugratirlar sonrada unutalim gitsin...
offff
ne diyim ...misraami dinlicem...izine gidip geliyim...bakalim artik...Birsam'cim...senin içinde hepimiz içinde hayirlisi olsun insallah tatlim
Alinyazimsin, nasilsin guzelim ? okudum geçmisi, tempolu bir haftasonu geçirmissin
nasil gidiyor evliligin ? iyisin insallah

Birsam, bu arada, ben 8 aylik evliyim, ve 3 senedir de esimle birlikteyim

amin cnm amin...

hoşbuldum yaralım iyiyim bende koşuşturmacayla geçiyo işte zaman

bence bebek konusuna kafanı takma tatile git gel herşey olacagına varır kısmette bi çocuk varsa oluverir zaten
kendini üzme şimdidena.s.

yaralım canımın içi keşke eşini ikna edip çocuk olayını biraz ileriye atsan
bu süre zarfında eşinin davranışlarını tekrar düşünme fırsatı bulurdun,
sonuçta huylu huyundan geçmiyor,aslına bakarsan benim eşimde evlenmeden önce çok sinirliydi,kavga edip duruyorduk,şimdi azcık duruldu,sinirine hakim oluyor,
ama kafanda soru işareti kalmasın canım

selam kızlar nasılsınız?
bugün ben uyanamadım ve eşim işe geç kaldı:kedi:
çok moralim bozuldu ilk defa uyanamadım ,neyse sizler nasılsınız?
düne göre daha iyi sanki burası
canım niye moralinin bozuyorsun,olur öyle şeyler, kaydirigubbakcemile5

canım niye moralinin bozuyorsun,olur öyle şeyler, kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

ama hayatım kahvaltısız yolladımya moralım bozuldu ama iyiymiş 15 dakka geç kalmış,pek sorun olmamış ama ben kendıme yedıremıyorum nasıl kalkamam
neyse sen nasılsın hayatım?

Tesekkurler dostlarim
Bakicam artik duruma
Once bi izine gidip geleyim de...hayirlisi Allah'tan insallah
Aslinda esim çok iyi bir insandir...Kalbi çok temizdir ama çok sinirli
Bazen sinirine hakim olamiyor ve karsimda esim var canim var bunu dersem uzulurmu diye dusunmez
Hayirlisi insallah...
Herkese afiyet olsun
Operim hepinizi

canım niye moralinin bozuyorsun,olur öyle şeyler, kaydirigubbakcemile5

ama hayatım kahvaltısız yolladımya moralım bozuldu ama iyiymiş 15 dakka geç kalmış,pek sorun olmamış ama ben kendıme yedıremıyorum nasıl kalkamam
neyse sen nasılsın hayatım?[/QUOTE]
canım ne güzel annemde babamı hiç kahvaltısız göndermezdi,bu erkekler pek şanslı canım.neyse sağlık olsun :1rolleyes:
ben de iyiyim,dün kocişe yolluk felan hazırladım,yola çıkacak,göreve :1rolleyes:
öyle idare ediyoruz işte

slm kızlar nasılsınız ben yeni geldim bu topice
hoşgeldin canım,kendini tanıtırmısın?mısram sorar şimdi kaydirigubbakcemile2

Ben yine domates biber nane maydanoza talim oldum
mısra en güzeli,inan sana özeniyorum,odam uygun olsa bende yapmak isterim :1no2:
yazın ağır oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…