napicam...
kizlar ben ?
kocam çocuk istiyor...ille olsun diyor
bende istiyorum ama çok korkuyorum
bazen aramiz çok kotu...evliligimiz bozulacak hale gelebiliyoruz, risk almaktan korkuyorum
kafam hiç rahat degil
esim beklemek istemiyor artik
olsun diyor...ona gore geçmiste ki tartismalar geçmiste kaldi, geldi geçti
ama ben bazi seyleri unutamiyorum iste.
canım ağustosta sınav olursa,iki hafta içinde açıklamalrı gerekiyor diye biliyorum,daha önceden bende askeriyede çalışmıştım.sınav olduktan sonra geriye kalan işler hızlı yürür.bu sene bile gelebilir kaydirigubbakcemile5tamam canım bekliyoruz tarifini,bencede o koku çok fena olyo ama mecburen yapıyoruz işte(
evet canım 2 hafta sonra tekrar geliyo inş.ayda 2 gece 4 gün görüşebiliyoruz, bunada şükür diyim bari.ha buarada eşimin asalet sınavı ağustostaymış, geçerse kadrosunu aralıkta alıyo, 1 2 ayada tayin olur belki.çok sevindim buna çünkü ben sınavı aralıkta tahmin ediyodum haliyle, asalet ve tayin işlemleride uzun sürerdi,şimdi biraz daha yaklaştık birbirimize inş
hoşgeldin canım nasılsın?Ben geldimmmmmmmmmmmm napıyorsunuz?
canım hoşgeldin,ben geldim kizlar
nasilsiniz ?
Birsam'cim...açik yazmasanda, tamamen içimdekilerini dile getirmissin...aynen oyle iste guzelim...
erkekler boyle galiba...yaparlar, incitirler, kizdirirlar, hayal kirikligina ugratirlar sonrada unutalim gitsin...
offff
ne diyim ...misraami dinlicem...izine gidip geliyim...bakalim artik...Birsam'cim...senin içinde hepimiz içinde hayirlisi olsun insallah tatlimAlinyazimsin, nasilsin guzelim ? okudum geçmisi, tempolu bir haftasonu geçirmissin
nasil gidiyor evliligin ? iyisin insallah
Birsam, bu arada, ben 8 aylik evliyim, ve 3 senedir de esimle birlikteyim
canım niye moralinin bozuyorsun,olur öyle şeyler, kaydirigubbakcemile5selam kızlar nasılsınız?
bugün ben uyanamadım ve eşim işe geç kaldı:kedi:
çok moralim bozuldu ilk defa uyanamadım ,neyse sizler nasılsınız?
düne göre daha iyi sanki burası
canım afiyet olsun,yemekhanede güzel yemek yok,aç kalıcam bugün sanırımafiyet olsun kızlar hepinize
canım niye moralinin bozuyorsun,olur öyle şeyler, kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım,kendini tanıtırmısın?mısram sorar şimdi kaydirigubbakcemile2slm kızlar nasılsınız ben yeni geldim bu topice
mısra en güzeli,inan sana özeniyorum,odam uygun olsa bende yapmak isterim :1no2:Ben yine domates biber nane maydanoza talim oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?