Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ohhh maşallah hafta sonunda ki durgunluk bakıyorum yok.hiç kimsecikler yoktu.bi ce bile diyipo giden yoktu:) ben itiraf ediyorum topicin en şişkosu ve en tembeliyim.12 de kalktım.çayımı koydum ortalığı ve yatağımı toparladım kahvaltımı hazırladım pc başına yani kk ya geldim.bazen nefret ediyorum bu geç kalkma huyumdan.azcık çok değil azcık daha erken kalksam mesela 10:30 gibi ne güzel olur.bir sürüde iş yapılır ve bir sürüde kendiem vakit kalır.ama nerde.hep söz veriyom yine geç kalkıyom

gelen gitmiş yaa bende notlara bakıyodum, takılmışım.

dirim cim inş seneye gönlünde olan hrşeyi yaparsın.karı koca kredi alanların allah 2 kez yardımcısı olsun.zor valla yaşamak ((

hoşgeldin birsam, kıyamam ben sana kız, bende evde kalınca geç kalkarım anlıyorum seni oyğüzden ama işe gider gibi düşün bikaç gün sonra arkası gelir

hoşgeldin birsam, kıyamam ben sana kız, bende evde kalınca geç kalkarım anlıyorum seni oyğüzden ama işe gider gibi düşün bikaç gün sonra arkası gelir

hoşbulduk cnm.sanırım hep"erken kalkcam da napcam sanki" die düşünmekten oluyo.çok tembelleştim bu ara çok.acaip üşengeç oldum.sölemeye bile çekiniyorum ama ev temizliğini bile zorla yapar oldum nerdeyse.eskiden gece yarıları bile temizlik yaptığım olur du.

Ben de tam tersine tatil günlerinde bile sabahın köründe saat 07:30 gibi kalkarım Çok özenirim hatta en büyük hayalimdir öğleye kadar yatmak

haklısın canım, insanı uyku tembelleştiriyo, bende öyle luyorum ama inş biran evvel istediğin saatte uyanırsın canımcım

Ben de tam tersine tatil günlerinde bile sabahın köründe saat 07:30 gibi kalkarım Çok özenirim hatta en büyük hayalimdir öğleye kadar yatmak

ayy maşallah mısra.tatilde bile 7:30 ha.bravo valla.napıyon tatilde bile o saatte kalkıp.merak ettim vallaCADIARZU

ben varım da kalkabilsem yapcak çok şey var:)mesela 45 step cd var onu yapcam.epilasyon yacam:kedi:banyo yapcam ohoooo

ah canım yaaa, kıyamam ben sana.sen şimdi düşünce gücünle kal bi duş al yada önce yüzüne soğuk su çarp sonra epilasyonua başladınmı cin gibi olursun, hadi hadi nazlanma :))

ayy maşallah mısra.tatilde bile 7:30 ha.bravo valla.napıyon tatilde bile o saatte kalkıp.merak ettim vallaCADIARZU

Pasta börek yapıyorum,temizlik yapıyorum ama parmaklarımın ucunda yürüyerek,eşim temizlikten nefret ettiği için :)

Şöyle yapıyorum genel olarak,kalkıyorum evi biraz toparlıyorum,makineye çamaşır atıyorum,kk ya bakıyorum saat 10 gibi kahvaltıyı hazırlıyorum sonra eşimi kaldırıyorum.Kahvaltı hazırlamam çoğunlukla uzun sürüyor çünkü değişik bir mama hazırlıyorum.Bu pazar birden aklıma geldi,ömrümde hiç yapmadığım Pişi yi yaptım çok güzel olmuştu,huysuz eşim yermiki diye düşünürken birde ne göreyim bayılır mış :)

Sonrada böleeeeeeeeee şişiyoruz ben hiç kızartılmış birşey yemem yedim pişi :)

kızlar ben kaçar yavaş yavaş.önce step yapcam sonra epilsayon sonra duş sonra yemek.ohoooo.akşam oldu bile.eğer akşam olmamış olursa yani kocişin gelmesine vakit varsa daha girerim.hadi bye öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…