Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Tatlım ben bugün çok sohbete katılamadım,gerçi kimseciklerde yokmuş geçmişe baktım şimdi.
Siz napıyorsunuz?

bende çalıştım çalıştım geldim işlerim bitti çok şükür aksam olsada eve gitsem diye bakıyorum açıkçası ya hiç halim yok gece geç yatıp erken kalkıyorum düzenim bozuluyo

napalım bizde aynı, hiç kimseler yok, sabah biraz dirimle teoyla konuştuk şimdi siz geldiniz.nasıl geçti haftasonuunuz, ben saz kursuna gidiyodum, bu hafta yani 2. haftamda 4 türkü öğrendim :))

mısra sen nerde çalışıyosun çalışma saatlerini esnetmişssin ya ondan soruyorum keşke benimde imkanım olsa gerektiği zaman esenetmek isterdimdee

Bende uzun süre geç yatıp erken kalkmaktan muzdariptim,şimdi mesaimi 11:00/19:00 yaptım kurtuldum.
eğer ben erken yatarsam kocişi hiç göremiyorum 00.30 gibi falan evde oluyo 3 haftadır çok yoğun çalışıyo, bende bekliyorum onu ama sonra düşün halimi tüm gün uyuyorum işyerinde kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
napalım bizde aynı, hiç kimseler yok, sabah biraz dirimle teoyla konuştuk şimdi siz geldiniz.nasıl geçti haftasonuunuz, ben saz kursuna gidiyodum, bu hafta yani 2. haftamda 4 türkü öğrendim :))
bende c.tesi misafir ağırladım, pazarda kocişle gezdik biraz
sonra yeğenime hediye alıp doğumgününü kutlamaya gittik
sonrada kayınvalidemin misafiri vardı oraya gittik
ay çok yorucuydu anlatırken bidaha yoruldum sanki :umursamaz:

dzcell canım yorulmuşsun bayağı sende, bende anlatayım şimdi sana, kafan yorulcak dinlerken ama :)) eşimi bekledim ctesi 12 de geldi, evimize gittik, sabah kursa gittim, ordan kayınvalideye, ordan kuzenin çocuğunu ziyarete, ordan halamı ziyaret, oradan düğğüne, sonra teyzeye, sonra ablaya, artık orda son durak dedik kladık, sabah tekrar kurs, sonra tekrar ablada kahvaltı, ondan sonra kayınvalide görümc koçiş ben babalara hediye alamaya gittik, baya yerler gezindik, sonra hala gelmiş kayınvalideye, oraya gittik, ordan evimize, sonra eşimin kankisine, ordan tekrar kvalide, en son durak biz, bizdende terminale artık.bizim eşimle görüşebildiğimiz 2 günde yaptıklarımız, bide bize kusur bulanlar çatlasın, tm sülaleyi elen geçirmişiz beee

bugün sessiz günlerinden birini yaşıyo burası yine anlaşıldı,herkese iyi aksamlar şimdiden ben çıktım kızlar görüşürüzzz..

valla benimkide yorulmak deilmiş seninkinin yanında maşallah bu ne enerjidir böyle
tekrar iyi aksamlar canım şimdiden akasam biraz daha var ama olsun öptümm opuyorumnanaktan

Alınyazımsın 24 saat açık yatılı bir kurulışta çalışıyorum cnm,bu yüzden mesai saatleriyle biraz oynayabiliyoruz.

Bende eşimin işi nedeniyle eve geç gelmesi yüzünden onu görmek adına bekliyorum,gece geç yatışlarımızın sebebi aynı anlayacağın cnm.

Dzcel güle güle cnm

Ben geldimmmmm sizi bekliyorum,bak başka topiklere giderim ha kızdırmayın beniklava:

Son düzenleme:
Pekiiii demek gelmiyorsunuz bende sizi başka topiklerde aldatmaya gidiyorum ohhhhhh olsunzemuszemus

Angelımmmmmmmm nerdesin yalnız kaldım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…