eğer ben erken yatarsam kocişi hiç göremiyorum 00.30 gibi falan evde oluyo 3 haftadır çok yoğun çalışıyo, bende bekliyorum onu ama sonra düşün halimi tüm gün uyuyorum işyerinde kaydirigubbakcemile3Bende uzun süre geç yatıp erken kalkmaktan muzdariptim,şimdi mesaimi 11:00/19:00 yaptım kurtuldum.
bende c.tesi misafir ağırladım, pazarda kocişle gezdik biraznapalım bizde aynı, hiç kimseler yok, sabah biraz dirimle teoyla konuştuk şimdi siz geldiniz.nasıl geçti haftasonuunuz, ben saz kursuna gidiyodum, bu hafta yani 2. haftamda 4 türkü öğrendim :))
valla benimkide yorulmak deilmiş seninkinin yanında maşallah bu ne enerjidir böyledzcell canım yorulmuşsun bayağı sende, bende anlatayım şimdi sana, kafan yorulcak dinlerken ama :)) eşimi bekledim ctesi 12 de geldi, evimize gittik, sabah kursa gittim, ordan kayınvalideye, ordan kuzenin çocuğunu ziyarete, ordan halamı ziyaret, oradan düğğüne, sonra teyzeye, sonra ablaya, artık orda son durak dedik kladık, sabah tekrar kurs, sonra tekrar ablada kahvaltı, ondan sonra kayınvalide görümc koçiş ben babalara hediye alamaya gittik, baya yerler gezindik, sonra hala gelmiş kayınvalideye, oraya gittik, ordan evimize, sonra eşimin kankisine, ordan tekrar kvalide, en son durak biz, bizdende terminale artık.bizim eşimle görüşebildiğimiz 2 günde yaptıklarımız, bide bize kusur bulanlar çatlasın, tm sülaleyi elen geçirmişiz beee
kimseckler yokmuş yaa
bizde dideriz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?