evet mısraacım öyle Allah isteyen herkese versin.
sen neler yapıyorsun canım
Ben 4,5 aylık evliyim,resmi bir kurumda çalışıyorum.Bebiş istiyorum :)
canım ağustosta sınav olursa,iki hafta içinde açıklamalrı gerekiyor diye biliyorum,daha önceden bende askeriyede çalışmıştım.sınav olduktan sonra geriye kalan işler hızlı yürür.bu sene bile gelebilir kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım nasılsın?
canım hoşgeldin,
canım bizimde 7.5 ay oldu.ankarada yaşıyorum,çalışıyorum,anladım canım sen neler yapıyorsun ne kadar zamandır evlisin nerde yaşıyosun
alkisalkisalkisbende vardı yollayayım canım sana
canım bu haberine çok sevindim ama aralık girişli eşim, enaz 1 yıl değilmi asalet tastiki, yani 2009 aralıktan öncede asalet alıp tayin isteyebilr öylemi
anladım canım saol, 4 aralık girişli eşimde.bizdeki sistemde 1yıılı kesi bekliyosun, aylık günlük dönemler yok, askeriyede farklıymış demekki.bekliycez artık.aman aralıkta sınav olsydı tayin döenmi daha uzun olbilirdi belki bu şekilde bizim hesabımıza göre 2 3 ay önce gelebilir, saol bilgilein için canımcanım ya aralık girişli olduğunu bilmiyordum.evet doğru en az bir yıl.
benim eski çalıştığım yerde derece-kademe terfileri her ayın 14.ünde yapılırdı.mesela işe 12 aralıkta girdiysen asalet tasdiki en az 1 yıl sonra(genelde 1 yıl olur,eğer aday memur porblemli ise uzar) aralık yönetim kurulu toplantısında çıkar ve aralık 14.ünde asalet tasdiki yapılır bir kademe verilirdi.eğer.ayın 14,ünden sonra girdiysen ocak yönetime girer ve ocakta asalet tasdiki yapılırdı.asalet tasdikinden sonra dilekçe verirsin,eğer uygun görürlerse de nakil durumu bir sonraki yönetime girer
merhaba kızlarrr
ben geldimm nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?