ama bebişim daha dün tavuk yaptım
şimdi gelirken kabak falan aldım mücver yapim diyorum ama yanına ne gıder kestiremıyorum
valla iyiki eşim ütüyü bozmuş diyorum tatlım:)evet yaa sıcakta ütü çekilmez insan kendini döner ustası gibi hissederkaydirigubbakcemile3
nerden aklıma geldiyse şimdi döner ustaları,
benim ev doğal klimalı üşüyoruz biz evde o yuzden ütü pek bi etki etmiyo
jnazcım benim ütüm güzel ütülemiyo şu koltuk taksitlerimiz bitsin ütü alıcam:lepi:
ayy tabiki gönderirim şekerim hatta en iyisi siz bana gelin ben yapayım size çeşit çeşitjnazcım yaparsın sen bide yapmakla kalmaz bizede birer dilim gönderirsin dimiii
çok şükür iyiyim tatlım ufak tefek sorunlarda olmuyor değil ama bunada şükürSaol Jnaz'cim evet sukur kavusturuna
Iyimisin guzelim ? nasil gidiyor ? hersey yolunda insallah
Bende iyiyim iste yakinda izine gidiyoruz çok mutluyum
Alinyazimsin, tesekkurler bitanem bu izin benim için super olacak...
Allah herkese nasip etsin insallah
Jnaz'cim banada gonder be guzelim
canım hoşgeldin.çok geçmiş olsun.çıkmadan ilaç felan sürsen,faydası olmazmı?merhaba kızlarrr
ben geldimm nasılsınız bakalım
canım ya ne zor işin,bende hiç sevmiyorum ütü yapmayı,bak benimde ütülenecek şeyler var ama,eşimi bekliyorumkızlar işlerimi hallettim alışverişimide yaptım geldim ama şimdi yine ütü yapıcam:)
:kedi:
tabiki veririm canımjnazcım mutlaka güzel oluyodur senin mücverin sen nasıl yapıyosun mücveri? tarif verebilirmisin?
ben sarallenin oludğu herşeye bayılıyorumki tatlım:)haklısın yaralim eşimle olalımda tatil tatildir.
kızlar jnaz milföy deyince aklıma geldi.Milföyn içine sarelle sürüp yapınca nefis bişey oluyo, ben tatlı sevmediğim halde bayıldım.belki denersiniz aklınızda olsun.bide netten bakın milföyden baklava yapılıyo, tembel işi ama napalım
evet evetttt bana gelinn lütfenn hem burası yemyeşil :)kızlar hadi jnaz cıma gidelim, pasta yiycez sohbet etcez dahaaa
canım hoşgeldin.çok geçmiş olsun.çıkmadan ilaç felan sürsen,faydası olmazmı?
benimde ağzımda sürekli yara çıkmaya başladı sinir olmaya başladım,her haftaklava:
canım ya ne zor işin,bende hiç sevmiyorum ütü yapmayı,bak benimde ütülenecek şeyler var ama,eşimi bekliyorum,niye dersen pantolon hiç ütülemedim.çift ütü yapmak istemiyorum sositososito
aaa kızlar iştahımı artırıyorsunuz,
kekler,kurabiyeler bende istiyorummmmmmmmmm
haktancığım bende akşama fırında tavuk yapıcam,yanına bulgur pilavı,cacık yeter,hoş geçen gün patates ve soğan aldık,torbanın içinden çıkarmayı unutmuşum,küflenmiş kötü olmuş :kedi:,dün attım,patatesimde soğanımda yok :kedi:senağlama
yaralım canım bizim adımıza da yap tatilini,
VİŞNELİ KEK
malzemeleri
- 3 yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 125 gr margarin/ tereyağ
- 2.5 su bardağı un
- 1 çorba kaşığı yoğurt
- 1 kase vişne
- 1 çay bardağı dolusu fındık veya badem
- 3 çorba kaşığı damla çikolata
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
hazırlanışı
- yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırın
- beyazlarını kar haline getirin
- ayrı bir karıştırma kasesinde
- şeker ve yağı çırpın
- yumurta sarılarını ilave edin
- vişne hariç diğer malzemeyi ilave edin
- tahta kaşıkla karıştırın
- yağlanıp unlanmış yuvarlak kek kalıbına dökün
- üzerine vişneleri dizin
- 170 derece önceden ısıtılmış fırında
- 60 dakika pişirin
dirimcim canım benim eşim işyerinde sebze yediği için çakışmamaya çalışıyorum
dün bende tavuk pilav çorba salata yaptım ama bugun kalakaldım işte:umursamaz:
merhaba kızlar muhabbetiniz bol olsun
Allah'ım tarifler havalarda uçuşuyo burda ne güzel bende faydalanayım azıcık zemuszemus
merhaba kızlar muhabbetiniz bol olsun
Allah'ım tarifler havalarda uçuşuyo burda ne güzel bende faydalanayım azıcık zemuszemus
hoşgeldin şeker,evet sendende bir tarif alalım alkisalkisalkisalkisalkisalkismerhaba kızlar muhabbetiniz bol olsun
canım sislikonlu kek kalıplarından mı almıştın,sabah demiştin gül şeklindeYeşil mercimeklimi tatlım,yahni dediğine göre içinde et olmalı o zaman istemiyommmm ben mafoldumben
Bu arada beb kekleri sıvı yağla yaparım,bu tarifi bugün keşfettiğim bir siteden aldım
canım işin zor ozaman,mücverin yanına pilav felan yapabilirsin,salata,çorba,cacık felan
jnaz ben istiyorum tarifi alkisalkisalkis
h.buldum bendende bi tarif hımm bi düşüneyim bende tatlı türü bişi olabilirmi CADIARZUHoşgeldin cnm,sendende alalım bir tarif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?