Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

geçmiş olsun canım buarada, yaralım tekrar hoşgeldin, bende iyiim haftasonu hakkaten hızlı geçti, haftaya değil sonrasına tatile çıkıyomuşsun gözünaydın hadi

Amannnn kuruluşun beyni benim oda herkes içerde bugün iki laf edemedim.

Janazcım bebiş haberini ilk senden veya çakırdan alacağız inşallah

Amannnn kuruluşun beyni benim oda herkes içerde bugün iki laf edemedim.

Janazcım bebiş haberini ilk senden veya çakırdan alacağız inşallah
ayy inşallah tatlımyaa bide bakmışsın bu aya angel sen ben çakır ve dileyen herkes güzel haberler verir:)
kızlar işlerimi hallettim alışverişimide yaptım geldim ama şimdi yine ütü yapıcam:)
:kedi:

maşallah yeni gelinimize bende kaç gündür sabahları işe ütü yaparak başlıyorum
sanırım yeni ütümün verdiği şevkten kaynaklanıyor:)

kızlar bu akşam ne yemek yapıyosunuz?
artık benim beyin inflak edicek evleneli kaç gun oldu her gün değişik bi yemek yapıyorum malesef eşim ısıtılmış yemek sevmıyo
dün mantarlı körili tavuk yaptım bugun e de azıcık bişey kaldı
markete gittim sebze olarak hiçbişey yok kabak ve fasülye aldım geldim
mücver yapim diyorum ama yanına ne giderki mücverin?
yardıııııııııııııııııım

Janazcım bu hafta sonu,cumartesi öğleden sonra ablama yine çok kalabalık misafir gelecek,cuma akşamından pastaları yaparım dedim ama çokkk yakın arkadaşımın kız kardeşinin kınası var
Hadi sigara böreği,salata gibi şeyleri c.tesi sabah yapayımda diğerlerini perşembeden yapmam lazım.
Sen ne önerirsin.
Ben şunları düşünüyorum;
Havuçlu veya tahinli kek
Marmelatlı düğme kurabiye
Kartopu tatlısı
Susamlı mahlepli kurabiye
Sigara böreği
Kuskus salatası
Önerilerini bekliyorum,şöyle şıngırdak bir tarifin varsa :)

Kolay gelsin cnm,en sevmediğim iştir,birde Antalya'nın sıcağı eklenince hiç çekilmiyor

evet yaa sıcakta ütü çekilmez insan kendini döner ustası gibi hissederkaydirigubbakcemile3
nerden aklıma geldiyse şimdi döner ustaları,
benim ev doğal klimalı üşüyoruz biz evde o yuzden ütü pek bi etki etmiyo
jnazcım benim ütüm güzel ütülemiyo şu koltuk taksitlerimiz bitsin ütü alıcam:lepi:

Saol Jnaz'cim evet sukur kavusturuna
Iyimisin guzelim ? nasil gidiyor ? hersey yolunda insallah
Bende iyiyim iste yakinda izine gidiyoruz çok mutluyum

Alinyazimsin, tesekkurler bitanem bu izin benim için super olacak...
Allah herkese nasip etsin insallah

haktancım canım hoşgeldin, akşama ben olsyadım fırında tavuklu yada sebzeli patates, pilav , salata, bide belki çorba yapardım

hadi bakalım canım eminim tatilin mükemmel olacaktır, moraller süper gelirsiniz artık.darısı bize :))) ama bu yıl biraz zor ancak yıldönümümüze olabilir, ondada havalar soğuk olur

canımcım dur bi düşüneyim ben
hatta aklıma ne geldi geçenlerde e2 de martha stewart şovu izliyordum milföy hamuruna değişik bi şekil vererek bi tatlı yaptı meyveli
marmelatlı kurabiye güzel ama çiçek kurabiyede yapabilirsin ben yapıp buzluğa atıyorum ve hiç bozulmuyo çıkarıncada fırına vermenede gerek yok .
bide istersen kabaklı kek te yapabilirsin harika oluyor tadı browni gibi ,
börek olarakta sodalı börek yap derim onuda akşamdan hazırlayıp dolaba koyabilirsin ve hiçte vakit almıyor
bide geçenlerde portakal ağacından tarifini aldığım küçük alman pastaları var onuda verebilirim :)

mücveri ben fırında yapıyorum canım ve aynen börek gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…