Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Yeşil mercimeklimi tatlım,yahni dediğine göre içinde et olmalı o zaman istemiyommmm ben mafoldumben

Bu arada beb kekleri sıvı yağla yaparım,bu tarifi bugün keşfettiğim bir siteden aldım
yahni dediğine bakma canımm içinde et yok
kekleride sıvıyağla yaparım bende tatlım.

kızlar aklınızda olsn, sinangilin kek unuyla kek süper oluyo, aslında böyle şeylere karşıydım ama bi gün merak etim aldım, bir paketten, 3 tepsi çıkıyo diyo ama bece küçük kalıplarda 4 bile çıkar.nefis oluyo,fındıklıyı denedim nen, tavsiye edrim sizlerede.

ayy ben öle yemek konusunda çok gelişmiş vaziyette değilim daha ya öğrendikçe denedikçe pişiyorum bu konuda :kedi: ama elimin lezzeti ii dir yani kaydirigubbakcemile2

Et suyu hariç malzemeler süper eminim tadıda çok güzeldir Jnazcım:)Ellerine sağlık.

Dirimcim ben bu kek kalıplarında yılda 1-2 kez kek yaparım,çoğunlukla sütlü tatlılar için kullanıyorum,tatlıyı şekillendirmekte yani.Silikonun türünden kaynaklı diyorlar kansorejen maddeler bilemiyorum cnm.

hiç denemedim şimdiye kadar tatlım ama neden olmasın

h.buldum bendende bi tarif hımm bi düşüneyim bende tatlı türü bişi olabilirmi CADIARZU

Olur olur cnm,hata tatlı canavarı mısra için süper olur.

Ay kızlar acıktım,az önce ekmeğin köşesine ot çöp doldurdum ,kesmedi şimdi markete gidiyorum sigara alacağım

jnazcım çok teşekkür ederim hayatım ellerine ve yüreğine sağlık
bu akşam denicem ama taze soğanım yok evde bişeyde eksik olsun dimikaydirigubbakcemile3
yanınada bişeyler uydururum artık
çok saol hayatıma.s.

sağol tatlımm
bu arada kek kalıbına da bayıldım güle güle kullan

rica ederim canımmm istediğin gibi değişiklik yapabilirsin bence
afiyet olsun şimdiden Şeniz

afiyet olsun mısraacım
hadi bende kalkayım gelirim yine :)
margarin çıkarmıştım dolaptan ılınsın diye mahlepli kurabiye yapıp buzluğa atacağım .ani misafirlerde çok iyi oluyor

Olur olur cnm,hata tatlı canavarı mısra için süper olur.

Ay kızlar acıktım,az önce ekmeğin köşesine ot çöp doldurdum ,kesmedi şimdi markete gidiyorum sigara alacağım
bahsettiğim tarifin kaynağı yengemdir aslında aksam tam öğreneyim ben biraz göz kararı yapıyorum, tam ölçülü şekilde söylerim size yarın ben çok beğeniyorum, tavuk göğsünün çileklisi diyebilirim

jnazcım çok teşekkür ederim hayatım ellerine ve yüreğine sağlık
bu akşam denicem ama taze soğanım yok evde bişeyde eksik olsun dimikaydirigubbakcemile3
yanınada bişeyler uydururum artık
çok saol hayatıma.s.

kızlar dün eşim telefon açtı bi kamyonun arkasında reklamını gördüm canım krem karamel istedi dedi hazırı varmış bulursan alıp yaparmısın dedi
bende hazırını bulamadım kendim yapim dedim
çok kolaymış meger ben zor sanıyodum ve sonuç mükemmel oldu
sütlü tatlı sevenlere verebılırım tarıfı harıka oldu çünkü ben bile sevdimzemuszemus

jnaz canım bende etli sandım,çok güzel görünüyor,bende tarifi aldım,sağol şekerciğim

alınyazımsın sinangilin ununu ben hiç duymadım nasıl yani,fındıklı un diye mi satılıyor:kedi:

dzcel canım bende evlendikten sonra başladım yapmaya,yaptıkça yapıyorum,bak dün kadınbudu köfte yaptım,al tarifi yap yani zemuszemus

mısram süt tatlısında nasıl kullanıyorsun mesela kazandibini kaba döküp ters mi çeviriyorsun,ben süt tatlılarına hiç şekil veremiyorum da :sm_confused:
mesela kazandibini nasıl rula yapabilirim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…