yahni dediğine bakma canımm içinde et yokYeşil mercimeklimi tatlım,yahni dediğine göre içinde et olmalı o zaman istemiyommmm ben mafoldumben
Bu arada beb kekleri sıvı yağla yaparım,bu tarifi bugün keşfettiğim bir siteden aldım
h.buldum bendende bi tarif hımm bi düşüneyim bende tatlı türü bişi olabilirmi CADIARZU
ayy ben öle yemek konusunda çok gelişmiş vaziyette değilim daha ya öğrendikçe denedikçe pişiyorum bu konuda :kedi: ama elimin lezzeti ii dir yani kaydirigubbakcemile2hoşgeldin şeker,evet sendende bir tarif alalım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım sislikonlu kek kalıplarından mı almıştın,sabah demiştin gül şeklinde
nasıl memnun kaldın mı?yengem kanserojen madde içeriyor demişti silikonlu kalıplar için?doğru mu bilmiyorum,bilgin varmı kaydirigubbakcemile2
kızlar aklınızda olsn, sinangilin kek unuyla kek süper oluyo, aslında böyle şeylere karşıydım ama bi gün merak etim aldım, bir paketten, 3 tepsi çıkıyo diyo ama bece küçük kalıplarda 4 bile çıkar.nefis oluyo,fındıklıyı denedim nen, tavsiye edrim sizlerede.
h.buldum bendende bi tarif hımm bi düşüneyim bende tatlı türü bişi olabilirmi CADIARZU
hoşbuldum canım sağol iyiyim çok şükür uykusuzum yorgunum ama keyfim ii çok şükürhoşgeldin dzcell, naber
Et suyu hariç malzemeler süper eminim tadıda çok güzeldir Jnazcım:)Ellerine sağlık.
Dirimcim ben bu kek kalıplarında yılda 1-2 kez kek yaparım,çoğunlukla sütlü tatlılar için kullanıyorum,tatlıyı şekillendirmekte yani.Silikonun türünden kaynaklı diyorlar kansorejen maddeler bilemiyorum cnm.
jnazcım çok teşekkür ederim hayatım ellerine ve yüreğine sağlık
bu akşam denicem ama taze soğanım yok evde bişeyde eksik olsun dimikaydirigubbakcemile3
yanınada bişeyler uydururum artık
çok saol hayatıma.s.
bahsettiğim tarifin kaynağı yengemdir aslında aksam tam öğreneyim ben biraz göz kararı yapıyorum, tam ölçülü şekilde söylerim size yarın ben çok beğeniyorum, tavuk göğsünün çileklisi diyebilirimOlur olur cnm,hata tatlı canavarı mısra için süper olur.
Ay kızlar acıktım,az önce ekmeğin köşesine ot çöp doldurdum ,kesmedi şimdi markete gidiyorum sigara alacağım
canım sana kolay gelsin, afiyet olsun şimdiden, yerken :)
sağol canımm
teklifim geçerli biliyorsun:)
hadi ben kaçtım güzellerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?