Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım ya çamsakı dediğin şeyi zaten yapamıyorum,iğrenç bişey,soğuk ağdayı yeğlerim yanikaydirigubbakcemile3
ben o çamsakızını annemle denemiştim kendime,ikimizde baş edemedik :kedi:

canım ancak albüm şeklinde olanları görüyorum
çalıştığım kurum bazı siteleri yasaklamış.sanırım imageshake ile indirdin resimleri,o siteler açılmıyor malesef

anladım cnm.evde pc varsa evden bakarsın sende.hem nie yasaklamışlar.gıcıklar

benim eski çalıştıgım yerde öyleydi bırakın böyle siteleri bankaların sitelerini bile açamıyoduk kendi anlaşmalı oldugu banka dışındakaydirigubbakcemile3

birsam, evin çok güzelmiş ve ferah görünüyor. hangi semtte oturuyorsun.
seninki gibi geniş ev çok fazla yok.

Birsam'cim askolsun niye kusuyorsun yaw
bende evinin resimlerine bakmak istedim ama Dirimde olan sorun bende de var
isyerinde bazi imag linkleri yasak goruntu yok ama herkes bayilmis evine, eminim super dosemissindir
gule gule otur tatlim insallah

bende kocami soyle bir sene için bir yere gondersemmi ya....zemuszemus

canım bak sonra çok özlersin opuyorumnanaktan

teşekkür ederim cnm saol
bu arada kocişi gönderme kız özlersin.valla benim ki bana önce ankarada 1 hafta beraber kalırız ben dönerim sen 1 hafta daha kalırsın demişti sevinmiştim.sonra ben sensiz duramam özlerim die vazgeçti.öle diyo yanikaydirigubbakcemile3

haktan ya benimde takılıyo acayip sinir oldum ha, dirim bizde çok site yasak, mesela evlilik takvimini açmıyo burda.

birsam cım bide beni düşünün, böyle demeyin ağlıycam sonra, bende koçişten 6 aydır ayrıyım, 6 ayda topladım tam olarak 31 gün görüşmüşüz, yeni evlendiğimizdede 45 gün beraer olabildik, ondada saolsunlar el öpmeleri akraba ziyaretleri derken 1 hafa sonu yalnız kalamadık bile,yani ben ortama 240 günlük evliysem 76 gün görüştüm,

ben ağlıyorum ya herkes koçişiyle, gel diim beraber ağlayalım yaaaa

ah kıyamam yaaa.ALLAH kavuştursun cnm ya.

canım ya ağlama kız gelir,bu kadar sabretmişsin,hoş birazdan bende ağlayabilirim kız,şimdi görevde,zaten askere de gidecek,
ağlayalım hadi :gitme:mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…