evet canım allah razı olsun annelerden seviyorum hepsiniopuyorumnanaktan
erkek arkadası initihar eden arkadasmı? onceki niki gamzeydi sanırım dimi?
ya ben yıne yazmıştım yine sölicem o yaşlarda bir numaraları roldür intihar etmek kaydirigubbakcemile3
benimde başıma çok geldi hiçbirine inanmadım sonuç olarakta kimse ölmedisengözlerimebaksanab
evet canım anneler sağolsun ya,güzel oluyor arada bir yemeğe gitmek kaydirigubbakcemile3
canım diğer nick'i gamzeydi evet,keşke üniversiteyi kazansa,okusa,işe girse öyle evlense,görümcesi onun için ilerdede büyük bir sorun olacak :sm_confused:
bende hapa güvenemeyenlerdenim dirimcim yalnız diilsin:kedi::kedi:,canım ya şu hapa bir güvensem aslında,beni sayıyla göndermişler gerçekten
buna inanmaya başladım :kedi:
ay kıyamam ben ya kaydirigubbakcemile2
aynı ben :kedi:
nedir bu para mevzuları ya of,insanı çok bunaltıyor
canım söyleseydin keşke ikramiyem az verildi diye,hata olmuştur desem :sm_confused:
tam olarak sorunları ne bilmiyorum hayatım o sıra takip edemedim ama bana kalırsa daha çok değişir evleneceği kişi
benimde bi erkek arkadasım vardı eşimden önce 7 sene sürmüştü evlenicez gözüyle bakıyoduk ama olmadı kısmet olmayınca olmuyo
allah bütün genç kızlarımıza kendilerini üzmicek anlayacak bi eş ve aile nasip etsin
evet canım anneler sağolsun ya,güzel oluyor arada bir yemeğe gitmek kaydirigubbakcemile3
canım diğer nick'i gamzeydi evet,keşke üniversiteyi kazansa,okusa,işe girse öyle evlense,görümcesi onun için ilerdede büyük bir sorun olacak :sm_confused:
benceede çok değişir daha umarım bi anlık bi hata yapıp bir ömür bedelini ödemk zorunda kalmaz
evet yaaa ben daha 1000. sayfa oldu diye kutlama yaptıgımız hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3kızlar sayfa sayısına baksanıza yarına doğum yıllarımız olacak galibasayfa no'lar :)))
canım bende de oluyor,eğer F5 tuşuyla yenilemiyorsa,F5 tuşunundan sonra adres kısmına gelip enter yapıyorum,düzeliyorinşallah canım
bu arada ben yine sayfa yenileyemiyorum:bbo:
evet yaaa ben daha 1000. sayfa oldu diye kutlama yaptıgımız hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3kızlar sayfa sayısına baksanıza yarına doğum yıllarımız olacak galibasayfa no'lar :)))
haktancığım aşkımın yerinde olsam kesinlikle kabul etmezdim zaten,görümcesi evlenmeden sorun yapıyorsa,evlendikten sonra ne olur CADIARZU
canım kısmet değilmiş,eşinle daha mutlusun ne güzel işte,Allah herkese iyi eş nasip etsin
alınyazımsın boşver canım ya,aç değiliz açıkta değiliz,bak hiç hesapta yoktu,pazartesi bizdende 60 TL topladılar emekli olan ve evlenenler için hiç hesapta yoktu yani kaydirigubbakcemile3
herkes kendi kaderini yaşarmış dirimcim
allahıma çok şükür ben hayatımdan ve seçimimden çok ama çok memnunum allahım herkese benimki gibi bi eş nasip etsin:asigim:
tabi herkesin yavrusu kendine güzel dimikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?