Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar bugun kayınvalıdeme gıdıyoruz yemege :)
kurtardım yıne yemek yapmıcam:)
ben kpss ye gircem ama öylesine ne çalıştım ne de ne soruyolar biliyorum bide bölümüm en çok devlette işe yarıyo
ama seneye hazırlanıp giricem

haktancığım hadi iyisin,anneler sağolsun kaç çeşit yemek hazırlıyorlar,iştahım kabardı tekrar kaydirigubbakcemile3
kızlar aşkım'dan haber yok sanırım,en son erkek arkadaşı ayrılmak istediği için intihara kalkışmıştı :sm_confused:

evet canım allah razı olsun annelerden seviyorum hepsiniopuyorumnanaktan
erkek arkadası initihar eden arkadasmı? onceki niki gamzeydi sanırım dimi?
ya ben yıne yazmıştım yine sölicem o yaşlarda bir numaraları roldür intihar etmek kaydirigubbakcemile3
benimde başıma çok geldi hiçbirine inanmadım sonuç olarakta kimse ölmedisengözlerimebaksanab

evet canım anneler sağolsun ya,güzel oluyor arada bir yemeğe gitmek kaydirigubbakcemile3
canım diğer nick'i gamzeydi evet,keşke üniversiteyi kazansa,okusa,işe girse öyle evlense,görümcesi onun için ilerdede büyük bir sorun olacak :sm_confused:

tam olarak sorunları ne bilmiyorum hayatım o sıra takip edemedim ama bana kalırsa daha çok değişir evleneceği kişi
benimde bi erkek arkadasım vardı eşimden önce 7 sene sürmüştü evlenicez gözüyle bakıyoduk ama olmadı kısmet olmayınca olmuyo
allah bütün genç kızlarımıza kendilerini üzmicek anlayacak bi eş ve aile nasip etsin

:kedi::kedi:,canım ya şu hapa bir güvensem aslında,beni sayıyla göndermişler gerçekten
buna inanmaya başladım :kedi:
bende hapa güvenemeyenlerdenim dirimcim yalnız diilsin
ay kıyamam ben ya kaydirigubbakcemile2
aynı ben :kedi:
nedir bu para mevzuları ya of,insanı çok bunaltıyor
canım söyleseydin keşke ikramiyem az verildi diye,hata olmuştur desem :sm_confused:

maalesef evet başka ikramiyeyle karıştırmışım ben, bukadar yatması doğruymuş, aman boşverin sabahtan beri sıktım sizide, öderiz elbet

benceede çok değişir daha umarım bi anlık bi hata yapıp bir ömür bedelini ödemk zorunda kalmaz

inş bi meslek sahibi olmadan evlenmez, gerçekten görümcesinden çok çeker yoksa

tam olarak sorunları ne bilmiyorum hayatım o sıra takip edemedim ama bana kalırsa daha çok değişir evleneceği kişi
benimde bi erkek arkadasım vardı eşimden önce 7 sene sürmüştü evlenicez gözüyle bakıyoduk ama olmadı kısmet olmayınca olmuyo
allah bütün genç kızlarımıza kendilerini üzmicek anlayacak bi eş ve aile nasip etsin

kızlar sayfa sayısına baksanıza yarına doğum yıllarımız olacak galibasayfa no'lar :)))

haktancığım aşkımın yerinde olsam kesinlikle kabul etmezdim zaten,görümcesi evlenmeden sorun yapıyorsa,evlendikten sonra ne olur CADIARZU
canım kısmet değilmiş,eşinle daha mutlusun ne güzel işte,Allah herkese iyi eş nasip etsin
alınyazımsın boşver canım ya,aç değiliz açıkta değiliz,bak hiç hesapta yoktu,pazartesi bizdende 60 TL topladılar emekli olan ve evlenenler için hiç hesapta yoktu yani kaydirigubbakcemile3

evey 2000'e az kalmış,ne çok yazışmışız kaydirigubbakcemile3
inşallah canım
bu arada ben yine sayfa yenileyemiyorum:bbo:
canım bende de oluyor,eğer F5 tuşuyla yenilemiyorsa,F5 tuşunundan sonra adres kısmına gelip enter yapıyorum,düzeliyor

herkes kendi kaderini yaşarmış dirimcim
allahıma çok şükür ben hayatımdan ve seçimimden çok ama çok memnunum allahım herkese benimki gibi bi eş nasip etsin:asigim:
tabi herkesin yavrusu kendine güzel dimikaydirigubbakcemile3

çok komiksin ya kaydirigubbakcemile3
öyle canım bende eşimi çok seviyorum ya,bak özledim şimdi :asigim:
o kadar olgun,mantıklı ki ya opuyorumnanaktan
iyiki karşıma çıktı :kedi:
ay çok utandım

herkese merhaba.ben geldim:))arkadaşım vardı kahvaltıda.anca gelebildim.evimin resimlerini ilk evlendiğimde koymştum.şimdi linkini vericem.mısracım da merak ediyodu.bir iki ufak değişiklik ve ekeleme yapcam şimdi ve vercem linki.

anam anam bu ne sohbet
okuyamadim da hepsini masallah kizlar vallaha :-D
Misraam...enisteye çok kizdim, bu sene enisteyle benim herifi evde birakip ikimiz basbasa tatile çikalim him ne dersin ? opuyorumnanaktan
Uzulme demicem.cunku sende benim gibisin, takarda takarsin artik...canim benim...geçecek bu gunler

Made'cim, hosgeldin kiz napiyorsun , geçmis olsun hastaymissin, uzun zamandir konusamadik bi turlu
gerçi bende gelemiyorum eskisi gibi hatta çakirimla jnazcimla da hiç sohbetim kalmadi :-(

haktancim sende hosgeldin gulum, tubisim sende, nasilsiniz bakiyim ?

babiskom için hediyeyi cuma gunu alacagim insallah, çok guzel bir gomlek ile kravat gordum onu alacagim insallah
bu arada kizlar cuma gunu izinliyim, sabah erkenden babiskomla kahvalti yapicam sonra annemi de alip kuafore gidecegiz, boya, kesim, perma, sonra agdaciya gidecegiz, ordan da babamin hediyesini alirim sonra yengemi de alip çilek ve yaprak toplamaya gidecegiz insallah
cuma gununu dort gozle bekliyorum inanin

Dirimcim nasil geçiyor gunlerin anlatsana kizz, benim içinde aksam bi balkon keyfi yapsana anneciginle bekarken yaptigimiz gibi olurmu ? yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…