Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım inşallah annemlere gittiğimizde hergün balkondayız zaten heheh kaydirigubbakcemile3
birde çay demleriz,anneciğim sabah gözleme yaptı zaten balkonda yedik ne güzel :asigim:

çok komiksin ya kaydirigubbakcemile3
öyle canım bende eşimi çok seviyorum ya,bak özledim şimdi :asigim:
o kadar olgun,mantıklı ki ya opuyorumnanaktan
iyiki karşıma çıktı :kedi:
ay çok utandım

ayyy benimkide öyleeee
yerim ben onu yaa
ne utanıyosun kuzum sevmek ayıpmı alla allazemuszemus

kızlar bişey sorucam
sesunun soğuk ağdasını kullanan var mı?
ben kullandımçamsakızından daha iyi şimdi, tavsiye ederim hatta akşama ende yapacam bi ağda.
canım hoşgeldin naber, koy fotolarıda bakalım bi

canım hoşgeldin naber, valla o keyfi ben her gün yaşıyorum kıskanmayın ama bazen güzel bazen değil, evlendikten sonra baba evinde söz sahibi olmadığının biliyosun, her ne kadar annem babam burası senin evin deselerde artık başka biyere aitsin mafoldumben

haklısınn herkes kendi kaderini yaşar, bende kocacımı çok seviyorum her ne kadar arada bi fazlasıyla çatışsakta iyi hayatımda, iyiki çıkmış karşıma, herşeyim o benim, yokluğunda ona ne kadar bağlı olduğunu onsuz hayatın çokta zevkli bişey olmadığını anlıyo insan,, allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın inş

ay kıyamam ben sana,dedin ya bir iki ufak değişiklik ve ekleme yapcam şimdi diye,bende bekliyorum hoş resimleri göremem ama,yasaklı

ne yasaklı nie göremiyosun anlamadım kiCADIARZU şaka yaptım ben size küsermiyim hiç.zaten buralarda kimsem yok.bi siz varsınız işte iyi ki de varsınız:)

aaaaaaaaaaamiiiiiin
ne güzel anlatmışsın başka bişey ekleyemicem süper:lepi:

canım eskiden bende yapıyorsum,ama hatırlayamıyorum,rahat oluyor değilmi?
karar veremedim kuaföre mi gitsem kendim mi alsam :sm_confused:

ne yasaklı nie göremiyosun anlamadım kiCADIARZU şaka yaptım ben size küsermiyim hiç.zaten buralarda kimsem yok.bi siz varsınız işte iyi ki de varsınız:)
canım ancak albüm şeklinde olanları görüyorum
çalıştığım kurum bazı siteleri yasaklamış.sanırım imageshake ile indirdin resimleri,o siteler açılmıyor malesef

birsamcım güle güle otur hayatım çok şirin bi evin var
allah huzur içinde oturmayı nasip etsin
sevgi saygı bolluk bereket aşk eksik olmasın yuvanızdan

:Saruboceq:

dirimcim bence kuafore git çünkü taş çatlasın isterse patlasın yarım saatte bitiyo bütün vucut
kendin uğraş dur 2 saat sürüyo hemde acısı bedavakaydirigubbakcemile3

hem insan kendine kıyıp çekemiyo ağdayı yaaamafoldumben

canım eskiden bende yapıyorsum,ama hatırlayamıyorum,rahat oluyor değilmi?
karar veremedim kuaföre mi gitsem kendim mi alsam :sm_confused:

canım bazen ağdanın aizliğine uğruyorum bende bi kere cıvıklaşmıştı bende aldım kaşıkla direk bacağıma sürdüm,tabi yanı bacağım, ölüyorum acısından bende içerde babamda var bağıramıyorum, çekmeye çalşıyorum derim kalkacak nerdeyse, Allahtan banyodaydım direk yıkadım ama 1 hafta yanık acısı çektim, sonra babama bile dedim nerden oldu o yanık diye sordu, merhem falan sürdüm ama acısını almaktan başka bişey yapmadı, iz kaldı, bu anlattığım olay 2008 eylüldeydi. çamsakızıyla oldu bu eğer cıvık gelirse yapma kuaföre git bence, sonrası kötü luyo çünkü.katı yada cıvık olmasıda şansına kalıyo, elinlede nlayamayısun.

canım ben zaten ağdacıya gidiyorum,sadece bacaklarımı kendim mi alsm demiştim yane ,yazın ağda da hiç çekilmiyor :umursamaz:

aaaaaaaaaaamiiiiiin
ne güzel anlatmışsın başka bişey ekleyemicem süper:lepi:
opuyorumnanaktan :kedi: opuyorumnanaktan
ben ekliycemkaydirigubbakcemile3ben de kocamı çoook seviyorum.bütün asabiliğine rağmen.iyi ki benim kocam olmuşŞeniz

allah bozmasın hiçbirimizin mutluluğunu, birsamcım canım evin çok sade ve hoş bence, güle güle iyi günlerde otur.ama yatak örtüne bayıldım ben varya.eşin ne güzel kabul etmiş pembeyi, benimki olsa hayatta izin vermez.bitane kayınvalidemin hediyesi vardı pembe yatak örtüsü, mümkün olduğunca örtmeyelim diyo, kadında yazık piko çektimiş, pikesini falanda yaptırmış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…