canım inşallah annemlere gittiğimizde hergün balkondayız zaten heheh kaydirigubbakcemile3anam anam bu ne sohbet
okuyamadim da hepsini masallah kizlar vallaha :-D
Misraam...enisteye çok kizdim, bu sene enisteyle benim herifi evde birakip ikimiz basbasa tatile çikalim him ne dersin ? opuyorumnanaktan
Uzulme demicem.cunku sende benim gibisin, takarda takarsin artik...canim benim...geçecek bu gunler
Made'cim, hosgeldin kiz napiyorsun , geçmis olsun hastaymissin, uzun zamandir konusamadik bi turlu
gerçi bende gelemiyorum eskisi gibi hatta çakirimla jnazcimla da hiç sohbetim kalmadi :-(
haktancim sende hosgeldin gulum, tubisim sende, nasilsiniz bakiyim ?
babiskom için hediyeyi cuma gunu alacagim insallah, çok guzel bir gomlek ile kravat gordum onu alacagim insallah
bu arada kizlar cuma gunu izinliyim, sabah erkenden babiskomla kahvalti yapicam sonra annemi de alip kuafore gidecegiz, boya, kesim, perma, sonra agdaciya gidecegiz, ordan da babamin hediyesini alirim sonra yengemi de alip çilek ve yaprak toplamaya gidecegiz insallah
cuma gununu dort gozle bekliyorum inanin
Dirimcim nasil geçiyor gunlerin anlatsana kizz, benim içinde aksam bi balkon keyfi yapsana anneciginle bekarken yaptigimiz gibi olurmu ? yerimseniben
çok komiksin ya kaydirigubbakcemile3
öyle canım bende eşimi çok seviyorum ya,bak özledim şimdi :asigim:
o kadar olgun,mantıklı ki ya opuyorumnanaktan
iyiki karşıma çıktı :kedi:
ay çok utandım
ben kullandımçamsakızından daha iyi şimdi, tavsiye ederim hatta akşama ende yapacam bi ağda.kızlar bişey sorucam
sesunun soğuk ağdasını kullanan var mı?
canım hoşgeldin naber, koy fotolarıda bakalım biherkese merhaba.ben geldim:))arkadaşım vardı kahvaltıda.anca gelebildim.evimin resimlerini ilk evlendiğimde koymştum.şimdi linkini vericem.mısracım da merak ediyodu.bir iki ufak değişiklik ve ekeleme yapcam şimdi ve vercem linki.
anam anam bu ne sohbet
okuyamadim da hepsini masallah kizlar vallaha :-D
Misraam...enisteye çok kizdim, bu sene enisteyle benim herifi evde birakip ikimiz basbasa tatile çikalim him ne dersin ? opuyorumnanaktan
Uzulme demicem.cunku sende benim gibisin, takarda takarsin artik...canim benim...geçecek bu gunler
Made'cim, hosgeldin kiz napiyorsun , geçmis olsun hastaymissin, uzun zamandir konusamadik bi turlu
gerçi bende gelemiyorum eskisi gibi hatta çakirimla jnazcimla da hiç sohbetim kalmadi :-(
haktancim sende hosgeldin gulum, tubisim sende, nasilsiniz bakiyim ?
babiskom için hediyeyi cuma gunu alacagim insallah, çok guzel bir gomlek ile kravat gordum onu alacagim insallah
bu arada kizlar cuma gunu izinliyim, sabah erkenden babiskomla kahvalti yapicam sonra annemi de alip kuafore gidecegiz, boya, kesim, perma, sonra agdaciya gidecegiz, ordan da babamin hediyesini alirim sonra yengemi de alip çilek ve yaprak toplamaya gidecegiz insallah
cuma gununu dort gozle bekliyorum inanin
Dirimcim nasil geçiyor gunlerin anlatsana kizz, benim içinde aksam bi balkon keyfi yapsana anneciginle bekarken yaptigimiz gibi olurmu ? yerimseniben
herkes kendi kaderini yaşarmış dirimcim
allahıma çok şükür ben hayatımdan ve seçimimden çok ama çok memnunum allahım herkese benimki gibi bi eş nasip etsin:asigim:
tabi herkesin yavrusu kendine güzel dimikaydirigubbakcemile3
bana kimse hoş geldin demedi küstüm sizeevimide merak eden yok zaten.
bana kimse hoş geldin demedi küstüm sizeevimide merak eden yok zaten.
ay kıyamam ben sana,dedin ya bir iki ufak değişiklik ve ekleme yapcam şimdi diye,bende bekliyorum hoş resimleri göremem ama,yasaklı
haklısınn herkes kendi kaderini yaşar, bende kocacımı çok seviyorum her ne kadar arada bi fazlasıyla çatışsakta iyi hayatımda, iyiki çıkmış karşıma, herşeyim o benim, yokluğunda ona ne kadar bağlı olduğunu onsuz hayatın çokta zevkli bişey olmadığını anlıyo insan,, allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın inş
ben kullandımçamsakızından daha iyi şimdi, tavsiye ederim hatta akşama ende yapacam bi ağda.
canım hoşgeldin naber, koy fotolarıda bakalım bi
canım hoşgeldin naber, valla o keyfi ben her gün yaşıyorum kıskanmayın ama bazen güzel bazen değil, evlendikten sonra baba evinde söz sahibi olmadığının biliyosun, her ne kadar annem babam burası senin evin deselerde artık başka biyere aitsin mafoldumben
canım ancak albüm şeklinde olanları görüyorumne yasaklı nie göremiyosun anlamadım kiCADIARZU şaka yaptım ben size küsermiyim hiç.zaten buralarda kimsem yok.bi siz varsınız işte iyi ki de varsınız:)
canım eskiden bende yapıyorsum,ama hatırlayamıyorum,rahat oluyor değilmi?
karar veremedim kuaföre mi gitsem kendim mi alsam :sm_confused:
aaaaaaaaaaamiiiiiin
ne güzel anlatmışsın başka bişey ekleyemicem süper:lepi:
canım ben zaten ağdacıya gidiyorum,sadece bacaklarımı kendim mi alsm demiştim yanedirimcim bence kuafore git çünkü taş çatlasın isterse patlasın yarım saatte bitiyo bütün vucut
kendin uğraş dur 2 saat sürüyo hemde acısı bedavakaydirigubbakcemile3
hem insan kendine kıyıp çekemiyo ağdayı yaaamafoldumben
birsamcım güle güle otur hayatım çok şirin bi evin var
allah huzur içinde oturmayı nasip etsin
sevgi saygı bolluk bereket aşk eksik olmasın yuvanızdan
:Saruboceq:
opuyorumnanaktan :kedi: opuyorumnanaktanaaaaaaaaaaamiiiiiin
ne güzel anlatmışsın başka bişey ekleyemicem süper:lepi:
ben ekliycemkaydirigubbakcemile3ben de kocamı çoook seviyorum.bütün asabiliğine rağmen.iyi ki benim kocam olmuşŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?