ölmüşmü peki kadın? ay allahım sen insanların aklını koru yarabbim pamukipliğine bağlıyız neler yaşadı kimbilir kadıncağız
alın alın benide alın hangi kurumdasını zbilmiyorum ama siz benide alın yanınızakaydirigubbakcemile3
canım ben iyiyim allaha şükür evi toparladım dolaplarımı düzenledim kaç gündür üstümde yüktü hala çeyizlerim çekmecede duruyodu onları kaldırdımsırnaşık şey
çamaşırları makıneye attım geldim sositososito
bende bi değişiklik yok günlük iş başvurularımı da yaptım burdayım
off çok konuştumkaydirigubbakcemile3
iyiyim çok şükür canımm yaiyiyim dirimcim sen nasılsın*?
dzcel canım hoşgeldin nasılsın?
dirimcim iyiyim canım sağol
haktancım al bendende o kadar bizde de aynı sorunlar var insanlar kapılarına bile sahip olamıyorlar kapı çarpmalarmı ararsın çocuk sesleri mi ararsın merdivenden sesli sesli inen insanlarmı ararsın daha neler neler ya
canım bizde yukardakilerden şikayetçiyiz,balkonumuz hep saç kılı vs,oluyor,yukardan atıyorlar,direk bizim balkona,gürültü desen oda var,neyse bebeğimiz olursa onlar görür gürültüyüya bu apartmandan bi gün kafayı yicem ne kadar görgüsüz insanlarımız var yaaa
her gün bi insanın kapısı çalarmı sırf açtırmak için
ismimizi yazık hala çalıyolar yaa
bide gecenin bi yarısı şakır şukur merdivenden inmeler
bazı insanlar hala medeniyetin nedemek oldugunu çözmediler ortak yaşam nedir bilemiyolar yaaaklava:
canım bizde yukardakilerden şikayetçiyiz,balkonumuz hep saç kılı vs,oluyor,yukardan atıyorlar,direk bizim balkona,gürültü desen oda var,neyse bebeğimiz olursa onlar görür gürültüyü
yani düzcede olmasam bende aynı şeyi söylerdim olaylar neredeyse aynı kaydirigubbakcemile3hayatım yoksa bizde aynı apartmanda mı oturuyoruzkaydirigubbakcemile3
allahım nası sinir bozucular anlatamam pat küt kapı çarpmalar falan çocuklar apartmanda oynuyolar zaten topu
ya düzecede olamsan aynı apartmandamıyız dicektimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallah olur hayatım istediğiniz zaman
ya sizinkiler hadi saç kılı bizimkiler ekmek atıyolar yaa
hadi ayıbını geçtim günahınıda bilmiyolar:mymeka:
yok canım henüz değil, tekrar hoşgldin buuaradaben geldim kızlar,
ben işlerle boğuşurken siz muhabbeti koyultmuşsunuz.
dirim ve alinyazım buluşmadınızmı öğle tatilinde.
opuyorumnanaktan yok canım bizim binanın 18. katından atlamış, 8. katta başkan sekreteriymiş, 2 yıl evvel emekli olmu, tek yaşıyomuş annesini kaybedince psikolojik sorunları olmuş, yazık ya kötüydü.alınyazımsın zaten karakter olarak da çocuk gibiyim öyle,eşim daha büyümemişsin der hep zaten,dün be bakmaya gitmedim açıkçası arka kapı tarafından mı atlamış?
dzcel hoşgeldin canım nasılsın
tubiş hoşgeldin canım
haktancığım iyiyim bir taraftanda yazı yazıyorum
ya bu apartmandan bi gün kafayı yicem ne kadar görgüsüz insanlarımız var yaaa
her gün bi insanın kapısı çalarmı sırf açtırmak için
ismimizi yazık hala çalıyolar yaa
bide gecenin bi yarısı şakır şukur merdivenden inmeler
bazı insanlar hala medeniyetin nedemek oldugunu çözmediler ortak yaşam nedir bilemiyolar yaaaklava:
biz saç kılıyla başlamışız,ekmek mi atıyorlar ya hakkaten günah ama ya pes
dirimcim iyiyim canım sağol
haktancım al bendende o kadar bizde de aynı sorunlar var insanlar kapılarına bile sahip olamıyorlar kapı çarpmalarmı ararsın çocuk sesleri mi ararsın merdivenden sesli sesli inen insanlarmı ararsın daha neler neler ya
alınyazım haklısın canım özel yerlerde genelde böyle oluyo
bende bu haksızlıklara göz yumamadıgım için ayrıldım zaten işimden
napmalı bilmiyorum çalışsan bi dert çalışmasan ayrı dert
bu işsizlikte iş var diye avunun madem napalım inşallah bi gün düzen değişir:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?