Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bencede pamuk ipliğine bağlıyız,evet canım ölüş anında, haberlere vermemişler.oo baya bişeyşre yapmışsın şekerim eline koluna sağlık,

dirim ben bide iş çıkışı gittim kadına baktım, üstü örtülüydü, etraf çevriliydi am dünden beri acayip biey oldum yaa

ALLAH şaşırtmasın kimseyi inş

ben geldim kızlar,

ben işlerle boğuşurken siz muhabbeti koyultmuşsunuz.

dirim ve alinyazım buluşmadınızmı öğle tatilinde.

alınyazımsın zaten karakter olarak da çocuk gibiyim öyle,eşim daha büyümemişsin der hep zaten,dün be bakmaya gitmedim açıkçası arka kapı tarafından mı atlamış?
dzcel hoşgeldin canım nasılsın
tubiş hoşgeldin canım
haktancığım iyiyim bir taraftanda yazı yazıyorum

ya bu apartmandan bi gün kafayı yicem ne kadar görgüsüz insanlarımız var yaaa
her gün bi insanın kapısı çalarmı sırf açtırmak için
ismimizi yazık hala çalıyolar yaa
bide gecenin bi yarısı şakır şukur merdivenden inmeler
bazı insanlar hala medeniyetin nedemek oldugunu çözmediler ortak yaşam nedir bilemiyolar yaaaklava:

dirimcim iyiyim canım sağol

haktancım al bendende o kadar bizde de aynı sorunlar var insanlar kapılarına bile sahip olamıyorlar kapı çarpmalarmı ararsın çocuk sesleri mi ararsın merdivenden sesli sesli inen insanlarmı ararsın daha neler neler ya

hayatım yoksa bizde aynı apartmanda mı oturuyoruzkaydirigubbakcemile3
allahım nası sinir bozucular anlatamam pat küt kapı çarpmalar falan çocuklar apartmanda oynuyolar zaten topu
ya düzecede olamsan aynı apartmandamıyız dicektimkaydirigubbakcemile3

canım bizde yukardakilerden şikayetçiyiz,balkonumuz hep saç kılı vs,oluyor,yukardan atıyorlar,direk bizim balkona,gürültü desen oda var,neyse bebeğimiz olursa onlar görür gürültüyü

canım bizde yukardakilerden şikayetçiyiz,balkonumuz hep saç kılı vs,oluyor,yukardan atıyorlar,direk bizim balkona,gürültü desen oda var,neyse bebeğimiz olursa onlar görür gürültüyü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallah olur hayatım istediğiniz zaman
ya sizinkiler hadi saç kılı bizimkiler ekmek atıyolar yaa
hadi ayıbını geçtim günahınıda bilmiyolar:mymeka:

yani düzcede olmasam bende aynı şeyi söylerdim olaylar neredeyse aynı kaydirigubbakcemile3

bide ilk taşınacağımız zaman bizim oturduğumuz yerden çıkan kiracıyı çekiştiriyodu karşı komşumuz bize gördük ne olduklarını anlattıklarının aynısını kendileri yapıyolar,bizde dedik kiracının neden çıktığı belli oldu kaydirigubbakcemile3

insaanlar bi garip
hiç başkası rahatsız olur diye düşünen yok
ben çocukken çok iyi hatırlarım babam kızardı bize topuklarınıza basarak yürümeyinalt kmşu rahatsız olur diye
onun sayesınde balerin gibi parmak ucu yürürüm benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallah olur hayatım istediğiniz zaman
ya sizinkiler hadi saç kılı bizimkiler ekmek atıyolar yaa
hadi ayıbını geçtim günahınıda bilmiyolar:mymeka:

biz saç kılıyla başlamışız,ekmek mi atıyorlar ya hakkaten günah ama ya pes

ben geldim kızlar,

ben işlerle boğuşurken siz muhabbeti koyultmuşsunuz.

dirim ve alinyazım buluşmadınızmı öğle tatilinde.
yok canım henüz değil, tekrar hoşgldin buuarada
opuyorumnanaktan yok canım bizim binanın 18. katından atlamış, 8. katta başkan sekreteriymiş, 2 yıl evvel emekli olmu, tek yaşıyomuş annesini kaybedince psikolojik sorunları olmuş, yazık ya kötüydü.

bencede haktan bende biraz evvel müdüre sinir oldumi daha sabah dirime memnunum demiştim ama müdürden değil.uyuz ya şeften sigara istiyo telle, koskoca adamda bendenn rica etti götür diye, ee boynumuz kıldan ince mecbur götürcen, müdürün odasındada eşimin özeldeyken patronu varmış, adama karşı mahçup oldum niteliksiz gibi insanı kullanıyolar bazen, burda sadece 4 bayn var, 20 erkek falan.erkeklere çalışınca kadınların inceliği falan kalamıyo maalesef, acaba kendi karılarına böyle yapsalar ne düşünürler merak ediyorum lmaz::mymeka:

biz saç kılıyla başlamışız,ekmek mi atıyorlar ya hakkaten günah ama ya pes

ilk yanlışlıkla oldu dıye düşünmüştüm ama baktım her gun küt pat atıyolar ekmekleri aşağıya
garip garip şeyler
her gün saat gece 11 de aşagıya patır kütür inmeler napıyolar her gün aynı saatte anlamış değilim
çocuk sesi geliyo çocuk mu kaçırıyolar anlamadım yaaa

bencede ya 3 sabahtır bizim apartmanda oturan bi kadnın gerizekalı kzı her sabah çocuğu annesine bırakıyo.tabiki en doğal hakkı ama takunyalara ta tak diye merdien çıkmanın anlamı nedir ya sabahı 6,45 inde.çıkıp bğaracam biraz daha devam eerlerse uyulzr

alınyazım haklısın canım özel yerlerde genelde böyle oluyo
bende bu haksızlıklara göz yumamadıgım için ayrıldım zaten işimden
napmalı bilmiyorum çalışsan bi dert çalışmasan ayrı dert
bu işsizlikte iş var diye avunun madem napalım inşallah bi gün düzen değişir:Saruboceq:

evet kızlar insanlar gerçekten çok anlayışsız... bizim de yan dairemizdeki bayan pazar sabahı saat 10 dan 10,30 a kadar çocuklarıyla merdivende kavga etti artık dayanamadım 10,35 de sizimi dinlicez bi pazarımız var dedim. neyse girdiler içeriye ertesi günü diğer komşuya beni çekiştirmiş o saate kadar uyunur mu diye sanki ona soracağım ve onlarda çok gürültü yapıyo falan demiş. :) allah aşkına sabah eşimle ikimizde 7 de evden çıkıyoruz akşam 7 de giriyoruz bazı geceler eve gelmiyoruz bile çocuğumda yok bune pişkinliktir anlamadım özür dileyeceği yerde. bende ev sahibine evden çıkıcam gürültüden uyuyamıyorum dedim çıkmayın ben konuşurum dedi aradı 1 haftadır evde olup olmadıklarından şüphe ediyorum...

haklısın canım bizimkilerin derdide başka, ben devlette işçiyim, bilirsiniziki bazı memurlar işçileri sevmezler.bizimkilerde onun misali kadın olsun erkek olsun işçileri ezmeye çalışıyolar.hödük heryerde hödük.diğer memurlara cevabını veriyorum artık fotokobi dahi çektiremiyolar.herkesin kenddi işi sonuçta, be nasılsa kendi işimi yapıyosam oda yapsın.uyuz müdür eskiden pek bi kibardı adam evlendii bi tuhaf oldu, ya iyidirler anlayışlıdırlar ama şu ast üst meselesindeki emirler çok sinir bozucu, kendini bilen zaten ricasını yapıyo her daim seni kullanmıyo ama okunakla adam olmuyo diye boşuna demiyolar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…