pamuğum resimleri silmedim,ama dur seni arkadaş listeme ekleyim,yanlızca arkadaşlar görüyoraaaa kızlar oyyy ilerletmişsiniz işi maşallah muhabbet süppeer :) bende gördüm alınyazımı şimdii maşallah canım ya çok yakışmışsınız pırıl pırıllll .. ama dirimim seni göremedim merakta etti bebişler şimdiii
1,73 boyum, evet zayıfım kiloda ağır ama kemikli olduğum için et adına pek bişey yok :)) canım ALLAH razı olsun allah hiçbirimizin mutluluğunu bozması, bende senin saçlarına bayıldım varya, ama olsun buda güzel olmuş, yakından görünce dah bi yorumlarda bulunuruz :))) banada sen hiç yabancı gelmedin yemekhanede yada bahçade karşılaştık demekki
....................................................
pamuğum çok tatlısın ya:)))liseli kızlar gibi benzetmene çok güldüm valla:)))
yanlış ölçmüşte olabilirim evet:)))
noluyo burda kim kimle akraba çıktıkaydirigubbakcemile3
ya ne guzel meger aynı yerde çalışıyomuşsunuz ha süper yaa
benim aynı yerde çalışma ihtimalim bile yokkaydirigubbakcemile3
nabersiniz kızlar
yaramazlık varmı?olmasın inşallah
canım bugün dedim ya 4 tane kız önümden yürüyordu,içimden geçti,biri etekliydi ama etek diz boyundaydı,yani sen değilsin ozaman:)))))yakam ellerinde dirimim, etek giydim canım bugün, yeşil keten, ayak bileğimin az ğstünde, üzerimde beyaz gömle, siyah u yaka kolsuz penye,
sen ne giymiştin şekerim, s,yah elbiseli bikaç kız ilgimi çekti ama ben seni nalana benzediğini üşünürdüm hep nedense
hoşgeldin canım nasılsınnoluyo burda kim kimle akraba çıktıkaydirigubbakcemile3
ya ne guzel meger aynı yerde çalışıyomuşsunuz ha süper yaa
benim aynı yerde çalışma ihtimalim bile yokkaydirigubbakcemile3
nabersiniz kızlar
yaramazlık varmı?olmasın inşallah
canım hoşgeldin, valla süper, belli olmaz kız senide alırız belki buraya, allaha şükür herşey iyi diycemde dün bizim burda bi kadın 7. kattanmı ne atmış kendini intihar etmiş, bizdn anladıkki dirimde bende aynı işyerindeymişiz, zaten ikimizde önceden tahmin etmişide bu olayla anladık :)) senden naber ne var ne yok
canım bugün dedim ya 4 tane kız önümden yürüyordu,içimden geçti,biri etekliydi ama etek diz boyundaydı,yani sen değilsin ozaman:)))))
ben bugün krem canvas giydim,üstünede çizgili gömlek:)))heralde herkes birbirinin resmini görmeden birilerine benzetiyordur.demekki aklına hep nalan gibi geliyordum :)))))
hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?