evet kızlar insanlar gerçekten çok anlayışsız... bizim de yan dairemizdeki bayan pazar sabahı saat 10 dan 10,30 a kadar çocuklarıyla merdivende kavga etti artık dayanamadım 10,35 de sizimi dinlicez bi pazarımız var dedim. neyse girdiler içeriye ertesi günü diğer komşuya beni çekiştirmiş o saate kadar uyunur mu diye sanki ona soracağım ve onlarda çok gürültü yapıyo falan demiş. :) allah aşkına sabah eşimle ikimizde 7 de evden çıkıyoruz akşam 7 de giriyoruz bazı geceler eve gelmiyoruz bile çocuğumda yok bune pişkinliktir anlamadım özür dileyeceği yerde. bende ev sahibine evden çıkıcam gürültüden uyuyamıyorum dedim çıkmayın ben konuşurum dedi aradı 1 haftadır evde olup olmadıklarından şüphe ediyorum...
evet kızlar insanlar gerçekten çok anlayışsız... bizim de yan dairemizdeki bayan pazar sabahı saat 10 dan 10,30 a kadar çocuklarıyla merdivende kavga etti artık dayanamadım 10,35 de sizimi dinlicez bi pazarımız var dedim. neyse girdiler içeriye ertesi günü diğer komşuya beni çekiştirmiş o saate kadar uyunur mu diye sanki ona soracağım ve onlarda çok gürültü yapıyo falan demiş. :) allah aşkına sabah eşimle ikimizde 7 de evden çıkıyoruz akşam 7 de giriyoruz bazı geceler eve gelmiyoruz bile çocuğumda yok bune pişkinliktir anlamadım özür dileyeceği yerde. bende ev sahibine evden çıkıcam gürültüden uyuyamıyorum dedim çıkmayın ben konuşurum dedi aradı 1 haftadır evde olup olmadıklarından şüphe ediyorum...
ohh ağzına sağlık bide bu insanlar görgüden bahsederler, böylelerine müstehak, sustukça tepene çıkıyolar sonra
neyse güzeller ben kaçar çamaşırları asıp yemek yapıcam bide börek yapıcam aşkıma çayı boş boş içmesin akşam
hepinizi öpüyorum güzel günler diliyoruma.s.
Canım aynı,sanki ben onların evrakçısıyım,getir götür sinir olmaya başladım bendehaklısın canım bizimkilerin derdide başka, ben devlette işçiyim, bilirsiniziki bazı memurlar işçileri sevmezler.bizimkilerde onun misali kadın olsun erkek olsun işçileri ezmeye çalışıyolar.hödük heryerde hödük.diğer memurlara cevabını veriyorum artık fotokobi dahi çektiremiyolar.herkesin kenddi işi sonuçta, be nasılsa kendi işimi yapıyosam oda yapsın.uyuz müdür eskiden pek bi kibardı adam evlendii bi tuhaf oldu, ya iyidirler anlayışlıdırlar ama şu ast üst meselesindeki emirler çok sinir bozucu, kendini bilen zaten ricasını yapıyo her daim seni kullanmıyo ama okunakla adam olmuyo diye boşuna demiyolar,
canım yetişemedim sana işlerim vardı,neyse iyi akşamlar canımneyse güzeller ben kaçar çamaşırları asıp yemek yapıcam bide börek yapıcam aşkıma çayı boş boş içmesin akşam
hepinizi öpüyorum güzel günler diliyoruma.s.
mısram hoşgeldin nasılsın?NAPIYORSUNUZ ŞEKERLER,İŞLERİ HALLETTİM GELDİMzemuszemus
hoşgeldin canım napıyosunNAPIYORSUNUZ ŞEKERLER,İŞLERİ HALLETTİM GELDİMzemuszemus
inş canım inş en güzeli valla müstakil diycemde bu ev kalabalığındada onu bulmak çok zoraynen arkadaşım başlarda bişey demedim ama artık yeter... bizde parayla oturuyoruz dimi. Allah kendi evinde oturanlara ve gürültü çekenlere yardım etsin ben kafam kızınca alırım başımı giderim... sırf bu yüzden apartman dairesi almak istemiyorum... villa alacağım beeeen... sositosositosositosositosositososito
Canım aynı,sanki ben onların evrakçısıyım,getir götür sinir olmaya başladım bende
ben sinir olurum böyle şeylere nedemek sigarasını götürüyorsunklava: lmaz:
bende artık bişey söylediklerinde geç yapmaya başladım,koşturunca arkası geliyor :umursamaz:
canım yetişemedim sana işlerim vardı,neyse iyi akşamlar canım
mısram hoşgeldin nasılsın?
vav süpersin canım ya zemuszemusaynen arkadaşım başlarda bişey demedim ama artık yeter... bizde parayla oturuyoruz dimi. Allah kendi evinde oturanlara ve gürültü çekenlere yardım etsin ben kafam kızınca alırım başımı giderim... sırf bu yüzden apartman dairesi almak istemiyorum... villa alacağım beeeen... sositosositosositosositosositososito
valla işe girdim 1 sene kimse bişey öğretmedi.yeni gelmişim hoşgeldin yok,aralarına almak yok,şimdide her işi bana atıyorlar:umursamaz:hoşgeldin canım napıyosun
inş canım inş en güzeli valla müstakil diycemde bu ev kalabalığındada onu bulmak çok zor
canım bende artık öyle yapıyorum hakkaten hızlı yapınca rakası geliyo, am bizim kurumun zihniyeti buymuş zaten diğerlerini bilemiycem ama uyuzlar öffff
ah canım bu hafta bayağı bir yoğunsunPcde rapor yazmaktan,istatistik yapmaktan gözlerim sızlıyor yanıyor çok yorgunum.
Bugün dahil 3 gün çok yoğunum nasıl yapacağım bilmiyorum.
Bu akşam ,yakın arkadaşımın kız kardeşi evleniyor cumartesi günü ona takı götürmem lazım,ama oraya gidersem evdeki işler kalacak.
Yarın,ablamın cumartesi günü gelecek misafirleri için Pasta kurabiye vs yapmam lazım,işten çık eve git pasta yap ordan kına gecesine git.
Cumartesi sabahın köründe ablaya git,salataları sigara böreğini vs yap.
Eve geri gel,ortalığı topla,sonra gelinin olduğu kuaföre ordan evlerine git,akşam düğüne(((((((((Offfffff offffffffff
off off çok yoğun günler seni bekliyo desene mısraa, alah kolaylık versin canım sana , haftaasonu serilip yatarsın artık, eşin gönlünü aldımı yada sen ona gönlünü geri verdinmi kızmıştın ya haniPcde rapor yazmaktan,istatistik yapmaktan gözlerim sızlıyor yanıyor çok yorgunum.
Bugün dahil 3 gün çok yoğunum nasıl yapacağım bilmiyorum.
Bu akşam ,yakın arkadaşımın kız kardeşi evleniyor cumartesi günü ona takı götürmem lazım,ama oraya gidersem evdeki işler kalacak.
Yarın,ablamın cumartesi günü gelecek misafirleri için Pasta kurabiye vs yapmam lazım,işten çık eve git pasta yap ordan kına gecesine git.
Cumartesi sabahın köründe ablaya git,salataları sigara böreğini vs yap.
Eve geri gel,ortalığı topla,sonra gelinin olduğu kuaföre ordan evlerine git,akşam düğüne(((((((((Offfffff offffffffff
öyle bi yermiş burası ama dedim ya bizim başkanlık yerine oturmuş, hemen hemen herkes haddini bilir iş konusundada çok yardımcı olurlarda, bazı kadro sahipleri yerini sinderemediğinden sorunlar oluyo, onlar için değilde altında çalışanlar için.canım ya inş sana iyi bi ark gelir tez vakittede biraz daha iyi vakt geçirirsin işyerinde, bizimde uyuz olanlar inş biraz daha kibarlık öğrenirvalla işe girdim 1 sene kimse bişey öğretmedi.yeni gelmişim hoşgeldin yok,aralarına almak yok,şimdide her işi bana atıyorlar:umursamaz:
Dün öğleden sonra işle ilgili dışarı çıkmam gerekti,o kadar çok yürüdükki acaip sıkışmıştım wc bulamadım,en son malzeme almak için uğradığımız sanat okulu eşimin semtindeydi.Gittim,güldü çok sıkıştım tuvaletinizi kullanabilir miyim dedim öldü gülmekten,karşılığını verirseniz olur dedi,bizde sürekli bu cümle kurulur karşılığıda kocaman bir öpücük ve sarılmadır,üzgünüm beyefendi size sarılamam dedim sanırsam küsmüştüm:roflol:
Sonracığıma wc den çıktım sigara krizim tuttu,bir sigara içip gideceğim dedim,geldi sarıldı....vs.Birazda kızdığım konuyla ilgili konuştuk güya 10 dk da çıkacaktım 2 saat oradaydım:asigim:,bir arkadaşımada yemeğe davetliydim oraya gittim.
Dün öğleden sonra işle ilgili dışarı çıkmam gerekti,o kadar çok yürüdükki acaip sıkışmıştım wc bulamadım,en son malzeme almak için uğradığımız sanat okulu eşimin semtindeydi.Gittim,güldü çok sıkıştım tuvaletinizi kullanabilir miyim dedim öldü gülmekten,karşılığını verirseniz olur dedi,bizde sürekli bu cümle kurulur karşılığıda kocaman bir öpücük ve sarılmadır,üzgünüm beyefendi size sarılamam dedim sanırsam küsmüştüm:roflol:
Sonracığıma wc den çıktım sigara krizim tuttu,bir sigara içip gideceğim dedim,geldi sarıldı....vs.Birazda kızdığım konuyla ilgili konuştuk güya 10 dk da çıkacaktım 2 saat oradaydım:asigim:,bir arkadaşımada yemeğe davetliydim oraya gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?