yeni evliler-evliler bakabilirlermi :)

Konu sanki ben yorum yapayım diye hortlatılmış. Sizle bir tecrübemi paylaşmak isterim.
5 aylık evliyim. Geçtiğimiz hafta sonu işlerden bunalan eşimle ufacık bir hafta sonu kaçamağı yapalım dedik, 2 geceliğine bir yere kaçtık. Normalde evde pijama/tayt üstüne de bir bluz giyerim. Havalar da soğuduğundan beri sweatshirt de giyiyorum. Ben de fırsat bu fırsat diyerekten evlenmeden önce aldığım gecelikti bilmemneydi cicili bicili ne varsa koydum valize. Haftasonu efil efil ve pırıl pırıl gezdim otelde. Sonuç: Pazar akşamından beri hasta yatıyorum. Muhtemelen yüzüne bakılmayacak bir haldeyim ve pisim de üstelik. Pijamalar da üst üste 3 kat şu an.
Bu arada sevgili eşim her zamanki basketbol şortu + ergen tshirtü+ çorap kombinini hiç bozmadı hafta sonu.
Diyeceğim o ki, sağlık her şeyden önemli kızlar...

hayır o değilde anlamadığım 2 sene öncenin konusuna yorum yazılması neden bu kadar abartılmış insanlar illa yeni konu mu açmalı aynı içeriüğe sahip konular tekrar açılsın gereksiz kalabalık mı yaratılsın dersiniz

Vala bende hamıle oldımda saldım ama esın evde yokken salaas takıl ıslerını hallet sonra esın. Gelmesıne yakın sacını sole haften yap rahay sık yada dusgun bısy gıy hafte makyaj yap hamılelımın son ayındayım ama bak sabah salas danık xd salapatıyım aksama dogru gene az da olsa sacımı yaprım haff makyaj yaprım

Yuh...
O kadar saçmalamışsınız ki uzun uzun aksini yazasım dahi gelmedi.

Bende hergün banyo yapmaktan hastalıktan kurtulamadım bi türlühergün duş alırım akşam üstü saçımı yaparım hafif bi makyaj.arada mini mini elbiseler giyerim.dikkat ederim kıyafetime.

Anlamadım ben nıye bekledi o kadar bide ev halinizi sevıyor mu

Bende hergün banyo yapmaktan hastalıktan kurtulamadım bi türlühergün duş alırım akşam üstü saçımı yaparım hafif bi makyaj.arada mini mini elbiseler giyerim.dikkat ederim kıyafetime.
Valla arada süslenmek Laz'ım hıc uğraşmam oyle o NE kadar yaparsa bende okadar

Uğraşılmaz ya o NE öyle

hep öyle oluyor zaten evet, evdekını boşayıp öyle gıdıyorlar kadınlara hahaha

String dediğin şey google yazınca gördüğüm şeylermi ilk defa duydum adını cidden onlamı geziyon.

yazın bebeler yokken evet.cunku evımız frın gıbıydı.ama şimdi geyıklı tayt :)

aahhh hersey eskıden guzel be yavrum...şimdi kızlar sortla bıle gezsem bacaklarıma sarılıp mınçıklıyorlar :)

aldatılan kadınlar neden o zaman kuafore gıdıyor ve neden kadınlar daha bakımlı kadınlarla aldatılıyor
Talihsiz bir aciklama olmus sizinki
Aldatilan kadin bakimli olayim da herif bi daha aldatamasin diye gitmiyor kuafore, morali bozuk kadinlar saclariyla oynar hic duymadiniz sanirim.
Hic bir kadin aldatilmayi hak etmez. Bakimsiz da olsa.

şerefsiz merefsiz, hiç biri karım çok bakımlı çok guzeldı de o yuzden aldattım demıyor, hep bakımsız kendıne bakmıyor , bana saygısı yok gıbı baheneler soyluyor. bakımsız olan aldatılsın desen ne degısecek

Talihsiz bir aciklama olmus sizinki
Aldatilan kadin bakimli olayim da herif bi daha aldatamasin diye gitmiyor kuafore, morali bozuk kadinlar saclariyla oynar hic duymadiniz sanirim.
Hic bir kadin aldatilmayi hak etmez. Bakimsiz da olsa.

bakımsız da hak etmez cırkın de hak etmez. ama bakımsız kadınlar daha cok aldatılıyor veya hak ettıgı düşünülüyor, devam edın madem bakımsız olmaya benı ılgılendırmıyor bakımsızlıgı savunmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…