Eşinin telefoninda bir kadin msji gordugunde kendine geleceksin . Ne derler bir musibet bin nasihatten yeğdir. O zaman koşturup kuafore gideceksin ki zaten iki hafta yemek yemeyince dal gibi olursun acıyla kavrulurken de aurıca zayiflar cökerken aklına bizden aldigin nasihatler gelir ve dersin ki aah keske zayif kalaydim bakımli olaydım da gormeyeydim bu günleri
String dediğin şey google yazınca gördüğüm şeylermistring ile gezen biri olarakkk sana verebılecegım tek akıl :
free takıl
Anlamadım ben nıye bekledi o kadar bide ev halinizi sevıyor musokakta yaşıyormuş gibi de olmaz ama sürekli süslü ve makyajlı olmak da garip geliyor bana..
arada süslü makyajlı olup bi farklılık olması daha güzel sanki..
eşiniz için değilse de kendiniz için çok salmayın.. toplaması zor oluyor.. kendimden biliyorum..
eşim 13 yıl evlenmeyi bekledi o yüzden hep der "ev hali ile gördükçe evlendiğimizi hatırlayıp seviniyorum" diye.. :)
çok kişisel bir durum bu eşinizle olan ilişkinize beklentinize bağlı..
Valla arada süslenmek Laz'ım hıc uğraşmam oyle o NE kadar yaparsa bende okadarBende hergün banyo yapmaktan hastalıktan kurtulamadım bi türlühergün duş alırım akşam üstü saçımı yaparım hafif bi makyaj.arada mini mini elbiseler giyerim.dikkat ederim kıyafetime.
Uğraşılmaz ya o NE öylekızlar benim eşim çok dikkatlidir hem iç hem dış güzelliğe en ufacık kıla tüye tahammülü yoktur üzerimde çamaşır suyulu bişey görsün hemen çıkar şunu der o derece makyajı ruju sevmez güzel kokuları güzel giyinmemi sever ve hepte olmak zorundayım ama hamile kalınca halsizlikten saçlarımı bile fönleyecek halim kalmadı artık
Anlamadım ben nıye bekledi o kadar bide ev halinizi sevıyor mu
katılmıyorum bu düşünceye
kilolu bayanların eşleri başka kadınlara mı gitmeli , aldatmalı mı ?
bunları yaparlarsa eşleri kilolu olduğu için haklılar mı ?
evdeki eşini beğenmeyen boşansın ondan sonra ne haltı yiyorsa yesin
Yaklasim cok fena yalniz, bakimsiz kadin aldatilsin mi?
boşamadan gitmeleri kendi şerefsizliklerihep öyle oluyor zaten evet, evdekını boşayıp öyle gıdıyorlar kadınlara hahaha
String dediğin şey google yazınca gördüğüm şeylermiilk defa duydum adını cidden onlamı geziyon.
aldatılan kadınlar neden o zaman kuafore gıdıyor ve neden kadınlar daha bakımlı kadınlarla aldatılıyor
:) vala hic usumuyorum ki inanilmaz usuyen biriyimdir yorganin altinda demekki... rahat edemem zaten pijamayla felan cok rahat ediyorum geceliklerleipek gecelıkle donarım ben siz üşümuyor musunuz.
Talihsiz bir aciklama olmus sizinkialdatılan kadınlar neden o zaman kuafore gıdıyor ve neden kadınlar daha bakımlı kadınlarla aldatılıyor
Aynen katılıyorum güzellşkle bakımla olsa angelina jolie adriana lima aldatılmazdı hemde o çirkin kocası tarafındanaayy alakası yok ne taş hatunlar boynuzlandı veeeee ne bakımsız kadınlar baş tacı..tamamen şans meselesi kuzum
boşamadan gitmeleri kendi şerefsizlikleri
isterse bakımsız kilolu olsun eşleri ama bu aldatmayı haklı kılmıyor
ben sizin tavrınızı yanlış buldum
neyse zaten konu eskıymıs bırı yazmıs hortlatmıs
Talihsiz bir aciklama olmus sizinki
Aldatilan kadin bakimli olayim da herif bi daha aldatamasin diye gitmiyor kuafore, morali bozuk kadinlar saclariyla oynar hic duymadiniz sanirim.
Hic bir kadin aldatilmayi hak etmez. Bakimsiz da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?