• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evliler ile ilgili bilgi :)

önce yeni evli cifti yemege davet edersiniz...
sonrada evini görmeye gidersiniz hediye alip...
bizde böyle :)

önce yeni evli cifti yemege davet edersiniz...
sonrada evini görmeye gidersiniz hediye alip...
bizde böyle :)

Aynen, bizde de böyle, önce yeni evli çift davet edilir yemeğe. Hatta eşimin tarafında adı bile var "gelini gelin yemeğine alacağım derler" :16:

Son düzenleme:
niye 1 aylık evliyken misafir kabul edilmiyor.insanlar yıllanmayacak ki en fazla 4-5 saat oturulur zaten.bizde hiç böyle bir şey yoktur.üstelik gelin çayı içmeye gidilir:50:

niye 1 aylık evliyken misafir kabul edilmiyor.insanlar yıllanmayacak ki en fazla 4-5 saat oturulur zaten.bizde hiç böyle bir şey yoktur.üstelik gelin çayı içmeye gidilir:50:

Bizde de yeni evli çifte gitmek terbiyesizlik olarak nitelendirilir en azından minimum 1 ay gidilmez, yeni evliler başbaşa kalsınlar sonra nasılsa gidilicek diye düşünülür..
Yöre den yöreye değişiyor demek ki :44:

yöreden yöreye değişir de biz düğün bittikten misafirliğe gitmiştik kocamla:) 3 gibi misafirlikten kalktık sabah 10da kahvaltıya gene misafirliğe gittik:)

Bizde de yeni evli çifte gitmek terbiyesizlik olarak nitelendirilir en azından minimum 1 ay gidilmez, yeni evliler başbaşa kalsınlar sonra nasılsa gidilicek diye düşünülür..
Yöre den yöreye değişiyor demek ki :44:

ilk 2 hafta neysede 1 ay fazla,dediğim gibi yatıya gidilmiyor ki hoş-beş etmeye birkaç saatliğine gidiliyor,:34:

Son düzenleme:
yazdım konumda zaten, ben onları yemeğe davet ettim ve geldiler

Hımmm pardon canım, doğru yazmışsın. O zaman bekleyin onlar davet etsin sizi artık. Eşin de sabretsin birazcık.

Not: Bilgisayraım takıldı mejaj gitmemişti tekrar olmuş kusura bakmayın...

ilk 2 hafta neysede 1 ay fazla,dediğim gibi yatıya gidilmiyor ki hoş-beş etmeye birkaç saatliğine gidiliyor,:34:

Herkes de farklı oluyor demekki canım bunu da öğrenmiş oldum :42: ama dediğim gibi bizdede yeni evli çift rahatsız edilmez sonra isteyen zaten gider :34:

Ay şekerim yatıya giden de var ya yazmıştım ben yine buraya kuzenim daha 1 haftalık evliyken görümcesi çocuklarıyla geldi 2 hafta kaldı anlatınca şok oldum sadece ben değil herkes şok oldu artık yüzsüzlükmü desem had bilmezlik mi desem bilemiyorum :1:

Herkes de farklı oluyor demekki canım bunu da öğrenmiş oldum :42: ama dediğim gibi bizdede yeni evli çift rahatsız edilmez sonra isteyen zaten gider :34:

Ay şekerim yatıya giden de var ya yazmıştım ben yine buraya kuzenim daha 1 haftalık evliyken görümcesi çocuklarıyla geldi 2 hafta kaldı anlatınca şok oldum sadece ben değil herkes şok oldu artık yüzsüzlükmü desem had bilmezlik mi desem bilemiyorum :1:

evet yatıya da giden olabiliyor:1:neyapacaksın.ama bizim tarafta özellikle gelin çayı içmeye gidilir.öyle 1 ay falanda beklenmez

bence carrie nin görümcesi tembelliğinden çağırmıyor

Son düzenleme:
Misafirliğe de gidilir yatıya da gidilir yatıya misafir de alınır yeni evlenildi diye 7/24 sevişilcek mi

Yine iyi yollarda kalmamışsın şekerim :1:

az kalsın can veriyordum ama otobüste :1:

evet yani, biz sonuçta gece kalmayacaktık, bir iki saat oturup evimize dönecektik.

Hımmm pardon canım, doğru yazmışsın. O zaman bekleyin onlar davet etsin sizi artık. Eşin de sabretsin birazcık.

Not: Bilgisayraım takıldı mejaj gitmemişti tekrar olmuş kusura bakmayın...

sorun değil :45:

Misafirliğe de gidilir yatıya da gidilir yatıya misafir de alınır yeni evlenildi diye 7/24 sevişilcek mi

heheheheheh :9:

bu arada yatılı misafir de kabul etmiş, daha 3 günlük evliyken
demek ki adamına göre seçiyor bence... :26:

yok yok, bizi sevmiyor ve istemiyor
özelliklede beni sanırım :1:

Son düzenleme:
1 ay olmus evlenelı, gıdebılırsınız tabıkı

eşime sordum şimdi, haftasonu size gelecez, gelin bizi alın biz nasıl geleceğimizi bilmiyoruz demiş
onlarda tamam geliriz sizi almaya sonra dedeme geçeriz, bize gitmemize gerek yok, boşuna istanbulu dolanmış oluruz, orda takılırız zaten dedemde özlemiş seni çoktandır görmemiş seni soruyormuş demiş

pardon...ben bu mesajı gormemıstım :) gıtmeyın bence artık sankı evını yıceksınız onların tovbe tovbe...

Çağırmamaları fırsatları olmadığından, ya da denk getiremediklerinden olabilir; bizimde hala çağırmadığımız o kadar çok kişi var ki.

Ama biz geliyoruz diye tlf. eden herkesi ağırladık, sanırım aranmak daha kolay geliyor, hemen bir program ayarlayabiliyorsun kendine.

Hediyeyi alıp, bir alo demek en iyisi gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
bizi sevmiyolar galiba :26:

eşim aramış, görüşelim demiş onlarda tamam sizi gelir alırız karşıya, dedeye geçeriz demişler :26:
bu arada eşimin dedesi çok hasta

Bizim buralarda böyle yapılsa, aforoz edilir yeni çiftler.. :1:

Sanırım samimiyetinize güvenerek konuşmuşlar, hasta olduğu içinde birlikte aradan çıkarılır diye düşünülmüş.

Back
X