- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
önce yeni evli cifti yemege davet edersiniz...
sonrada evini görmeye gidersiniz hediye alip...
bizde böyle :)
Aynen, eşimin alilesinde de böyle, önce yeni evli çift davet edilir yemeğe.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle :80: ...........
Tamam şekerim görüşürüz![]()
INSALLAH canim
neyse siz ustlerine düsmeyin aramazlarsa gitmessiniz:44:
Aynen, eşimin alilesinde de böyle, önce yeni evli çift davet edilir yemeğe.
Aynen, bizde de böyle, önce yeni evli çift davet edilir yemeğe. Hatta eşimin tarafında adı bile var "gelini gelin yemeğine alacağım derler"![]()
geldim
acayip bi trafik vardı, yarım saat önce yetiştim eve![]()
niye 1 aylık evliyken misafir kabul edilmiyor.insanlar yıllanmayacak ki en fazla 4-5 saat oturulur zaten.bizde hiç böyle bir şey yoktur.üstelik gelin çayı içmeye gidilir![]()
Bizde de yeni evli çifte gitmek terbiyesizlik olarak nitelendirilir en azından minimum 1 ay gidilmez, yeni evliler başbaşa kalsınlar sonra nasılsa gidilicek diye düşünülür..
Yöre den yöreye değişiyor demek ki :44:
yazdım konumda zaten, ben onları yemeğe davet ettim ve geldiler
ilk 2 hafta neysede 1 ay fazla,dediğim gibi yatıya gidilmiyor ki hoş-beş etmeye birkaç saatliğine gidiliyor,![]()
Herkes de farklı oluyor demekki canım bunu da öğrenmiş oldumama dediğim gibi bizdede yeni evli çift rahatsız edilmez sonra isteyen zaten gider
![]()
Ay şekerim yatıya giden de var ya yazmıştım ben yine buraya kuzenim daha 1 haftalık evliyken görümcesi çocuklarıyla geldi 2 hafta kaldı anlatınca şok oldum sadece ben değil herkes şok oldu artık yüzsüzlükmü desem had bilmezlik mi desem bilemiyorum![]()
evet yatıya da giden olabiliyorneyapacaksın.ama bizim tarafta özellikle gelin çayı içmeye gidilir.öyle 1 ay falanda beklenmez
Yine iyi yollarda kalmamışsın şekerim![]()
niye 1 aylık evliyken misafir kabul edilmiyor.insanlar yıllanmayacak ki en fazla 4-5 saat oturulur zaten.bizde hiç böyle bir şey yoktur.üstelik gelin çayı içmeye gidilir![]()
Hımmm pardon canım, doğru yazmışsın. O zaman bekleyin onlar davet etsin sizi artık. Eşin de sabretsin birazcık.
Not: Bilgisayraım takıldı mejaj gitmemişti tekrar olmuş kusura bakmayın...
Misafirliğe de gidilir yatıya da gidilir yatıya misafir de alınır yeni evlenildi diye 7/24 sevişilcek mi
eşime sordum şimdi, haftasonu size gelecez, gelin bizi alın biz nasıl geleceğimizi bilmiyoruz demiş
onlarda tamam geliriz sizi almaya sonra dedeme geçeriz, bize gitmemize gerek yok, boşuna istanbulu dolanmış oluruz, orda takılırız zaten dedemde özlemiş seni çoktandır görmemiş seni soruyormuş demiş
1 ay olmus evlenelı, gıdebılırsınız tabıkı
bizi sevmiyolar galiba :26:
eşim aramış, görüşelim demiş onlarda tamam sizi gelir alırız karşıya, dedeye geçeriz demişler :26:
bu arada eşimin dedesi çok hasta