benim de eşimle aramda cok fazla boy farkı var hatta sadece boy da degil fiziksel yapı bakımından da cok zıttız ama bugune kadar kimse yadırgamadı... neden takıyorsun böyle şeylere?
Bence birbirnize baktıgınızda gördüğünüz aşk olmalı boy pos falan değil... dünyanın en güzel kadını da olsan sonsuza dek güzel kalamayacaksın nasılsa geçici bunlar...
adam boyuna takıyorsa ya da takacaksa zaten dogru adam degildir...
Ayrıca soruna binaen: Arkadaşlar da söylemiş böyle bir şeyi saklaman imkansız ötesi imkansız... Söz konusu bile olamaz. Evin içinde seni her bin türlü halinle illaki görecek ben evlendikten 3 hafta sonra rahatsızlandım mesela eşim kucagında banyoya goturmek zorunda kaldı beni, böyle bir sey gelse basına dur terligimi giyeyim mi diyeceksin?
Hepsini gectim tatile denize plaja havuza gittiğinizde buralara terlikle giremeyeceksin...
Saklamak gibi bir seçeneğin yok yani tatlım.
birbirinizi seviyorsanız, boyu sadece düğünde kamufle etmeniz yeterli bence
benim eşimle 25 cm boy farkım var, sıkıntı yok
kısa boyluluk ya da orantısızlık ne farkeder?
sonuç itibariyle ikiside dış görünüşle alakalı değil mi?
sorunun boy olmayabilir,orantısızlık olur,
bu kiloda olabilirdi,sivilcede,ben de....
kastettiğim ilişkiler evlilik boyutuna geçince dış görüntü geride kalır,
zira bunları aşmadan da evlilik boyutuna gelinmez.
siz biz durumunu ben hala anlayamadım.
dini boyutu demişsin ama ben yinede anlam veremedim.
sonuç itibariyle eğer aileler uygun görmedi diyelim,siz gene görüşmüş sayılacaksınız ve bu da dinen uygun değil.
bu yüzden anlam veremedim,
üstelik ''siz'' den ''biz'' e geçmenin ne gibi bir zararı olduğunu hala anlayamadım :44:
insanlar neler atlatıyor,bi ''sen'' demekle herkes birbirine bağlanıp,alışsaydı inan bu dünyada ayrılık diye bi kavram olmazdı.
gerçekten mantığım almadı.
Öncelikle konu kafana bu denli takılacak kadar önemli değil sonuçta çocuk seni görüyor ve beğeniyor ki evlilikle ilgili konuşuyor. senin problem ettiğin vücudundaki orantısızlığın ileride problem olabileceği ve anladığım kadarıyla şimdilik tunikler ve topuklu ayakkabılarla bu durumu kapatıyorsun ama evlendikten sonra bunu hepten fark edip problem mi eder diye de kaygıların var.
Bence bunu açık açık konuşmana gerek yok. Sadece vücut hatlarının daha rahat anlaşılacağı kıyafetler giy bir süre eğer olumsuz bir durumla karşılaşmassan ki problem olacak bir durum yok, karşındaki insandan ve kendinden daha emin ve daha rahat olursun.
ben 1.60 eşim 1.84 ilk başlarda o çok uzun ben cok kısaymısım gibi geliyodu şu an ıse cok normal geliyo zamanla alışılıyo normal geliyo
Evlendiğimde sürekli gerilerek yaşamak istemezdim..
Rahat olmak ister her insan..
Takmayın sizde boyunuza o kadar..
bdv pek yazmam canım ama yeni evliler dediğin için yazdım
özellikle her halimiz için şükürler olsun..
karşı taraf demekki seni beğenmiş ki evlnemke için can atıyor
sen neden takıyorsun
vallahi aynı eve girince o nişanlı iken gösterdiğimiz özen pek kalmıyor dşyebilirim
sonuçta bu haftalık değil ki ömürülük ne kadar kasabilirsin ki yani...
bende 1,5 aylık evliyim ve bende senin gibi takardım basit şeylere ama şimdi gülüyırum
aynı evin içine girince her halini görüyırsun eşinin
tabiki oda dedin ....
birde belki sen onun bazı şeylerini beğenmiceksin böel düşünme ve çocuk eğer ciddi ise gerçekten sorun etme derim ben
oluruna bırak...
seni seven senın ne boyuna posuna takar nede baska seyıne canım bence bu hayatta kafana takman gereken bu kadar konu varken kesınlıkle dusunmemelısın bıle. aynı seylerı hepımız gecırdık ama bırsure sonra alısılıyor. hem topuklu ayakkabıyla cozulebılıyorsa senın dert dıye dusundugun sey kendını oyle ıyı hıssedıyorsan gıyersın olay bıter...
ne olmuş boyun kısaysa, beğenmiyosa evlenmez o kadar basit niye şekilden şekile girmeye çalışıyosun. kendin rahatsız olabilirsin ama bunun için yapacak bişeyin yok ki. adam illa ki seni görücek orjinalini bilicek
Canım, senin ne kadar ince düşünceli bir bayan olduğun, üşenmeden alıntılayarak tek tek herkeze cevap vermenden belli...
Takma boyu bacağı bu kadar kafana; eminim çok güzelsindir...Uzununu bulurda senin gibi zarif hatunu kolay bulamaz o.
Sırf meraktan soruyorum, sen onun hislerini bu kadar düşünüyorsun da; kendin de alıcı gözüyle bakıyor musun hiç? Enişte çok mu yakışıklı?
P.S. Bu arada smiley'leri yeni keşfettim, gerekli gereksiz kullanıcam artık; idare edin beni
♥gözyaşı♥;32174322 .!.:Öncelikle sen kendinle barışmalısın..
Kimseden utanacak, saklayacak bir şeyin yok..
Karşında ki öyle olsa sen ondan uzaklaşır ya da sevmez miydin?
Düşün mesela o adamın sırtında, kolunda, göğsünde büyük bir yanık var ve sen evlendiğinde bunu gördün?
Ne olurdu duyguların değişir miydi?
Hayır tabi ki..!
Eğer yürekten seviyorsan değişmezdi...
Sakın bunu kendine yük etme.
Kimseden bir şey saklamaya da çalışma..
Kaldı ki evlendiğinde kesinlikle vücudun konusunda eşinden gizlin saklın kalmayacak hiç bir şekilde..
Ne o senden ne de sen ondan böyle bir şey saklayamazsınız..
ben 1,59 eşim 1,80 boyunda hiç boy sorunumuz olmadı !
ben topuklu ayakkabı giyiyorum dışarı çıkarken kısme anlamıyo bile :) evde düz terlikler giyiyorum eşim bana küçük balığım diyo
biz halimiziden memnunuz böle :) bende ilk başlarda çok düşünmüştüm bu konuyu ama hiç sorun olmadı!
öle çok takma ya kafana seni seven boyunla huyunla suyunla sevmiştir zaten önemli olan dil güzelliği gönül güzelliği kardeşim
rabbim hayırlara çıkartsın.
bi ömür sürekli bunamı dikkat edeceksin yani...
olduğun gibi kabul etmeli sni eşin..
hatta eşinden önce sen kendini olduğun gibi kabul etmelisin..
benimde eşim 1 85 ben 1 61 böyle eşimin koltuk altına dengim ben sorun ederim arada oyy şöyle 1 75 falan olaydım diye o zaman bu kadar tatlı olmazdık der eşim hemen gönlümü almaya çalışır..yani bu dert değil gerçekten seni seviyosa istiyosa herşeyinle sever sevmiyosada herşeye bahane bulur yani bu gözüne kötü gelipte bişi yapacak diye bişi yok ne afet kadınlarımız var bu forumlarda ne dertler paylaşıyorlar yani güzellik gerçekten bişeylere çare değil sizin durumundada sıkıntı yok bu arada asla kendinizi eksik hissetmeyin sevgilinizde çok uzun değil (erkeğe oranla)bunu farketsin sizi kısa bulmasın yani..ALLAHIMDA BAŞKA DERT VERMESİN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?