Yeni evliler ve fikri olanlar bi bakabilir mi, bir ömür bunu saklayabilir miyim ki???

evleneceğiniz kişiden birşey saklamak düşüncesi anlamsız.helede bu fiziksel bişeyse gerçek dışı.

söyleyin ve bakın bakalım onun için bu bir sorunmu.

sorunsa zaten buyursun gitsin yoluna.

yok sorun değilse ne ala.

Bunun hamileliği var, doğumu var. Hamilelikte topuklu ayakkabı, belden kemer takacağınız tunikler giyemezsiniz herhalde.. Adamlar, eşlerinin doğumlarına giriyor.. Onları her şekilde görüyorlar.. Yeri geliyor tuvalete bile eşleri götürüyor.. Çünkü evlilik gizli, saklı barındırmaz.. Ehh doğumu geçtim bu adamla aynı yatağa gireceksin... Protez bacak mı takacaksın yatakta? 26 yaşındasın, hiç de küçük değilsin.. Beni beğenir mi, acaba nereye kadar saklarım gibi şeyler düşüneceğine kendine biraz güven.. Sen sorun yapmazsan o hiç yapmaz. Sen söylemezsen fark etmez bile.. Erkek vücudu çok mu kusursuz?

:26:Boy evlilikte neden sorun olsun ki canım anlayamadım.Allah vergisi bu durumu imtihana dönüştürmek neyin nesi.
Nice cüce insanlar var onlar bile evlenip yuva kurarken senin boyun onlara göre ideal.
Bugüne şükretmek yarına çıkmak için dua etmeli insan.
Birde argoca bir söz vardır,yatakta boylar eşitlenir diye.Tek derdin boyun olsun diyeceğim ama,bu benim imtihanım diyecek,topuklu terliklerin derdine düşecek kadar sorunun yok senin.Allah başka sıkıntılar vermesin.

Suanda sizi görmüyormu? Hernekadar elbiseyle örtmege ugrassanizda yada topuklu giysenizde, boyunuzun nekadar oldugunun farkinda ve sizinle beraber hatta evlilik hayali kuruyorrr, eeeee daha ne? Istediginiz kadar topuklu giyin evin icinde yataga yatincada topuklu giymiyceniz heralde, hele o isi yaparken kiyafetlemi yapmayi düsünüyorsunuz? Bunu cikarin aklinizdan, esiniz izin vermiycektir... Güvenin kendinize, hem biyerde okumustum, nekadar dogru bilemiycem ama uzun boylu erkek kisa boylu hata baya fark olan bayanlarla cinsel hayati daha iyi oluyormus, yani seviyormuslar, yaniii sorun yapmayin, takmayin kafayaaa....sizi seviyorsa her halinizi sevmesi lazim....

hayatı kendıme nası dar edebılırım dıye düşünüyorsunuz resmen

Ah canım benim bunu nasıl diyebilirim ki, zaten söylesem de takmaz ki buna, öyle biri değil tabi bilemem ama , görmesi gerek, kilolu değilim, bi de hatlarım dolgundur, belim incedir, dikkatini başka şeylere çeksem

Bence sakın söyleme erkekler dikkat etmeyebilir sen söylersen farkeder belki vücudundaki öyle bi drum olduğunu.dediğin gibi aynen vücuduna uygun kıyafetleri tercih et ama hep de aynı tip giyinme bence bir de ayıptır söylemesi iç giyimini de vücut tipine göre ayalarsan hiç sorunun olmaz bence

kesinlıkle sak-la-ya-maz-sıınn bukadar net ne yaparsan yap olmaz..ayrıca saklamana da gerek yok bence beni seven böle sevsin de geç ne bu kendini harab edip binbir türlü kurgu yapman..hadi çocuk olana kadar bu şekilde dvm ettin hep topuklu falan ( yatak kısmını saymıyorum ) hadi diyorum onuda gizledin..çocuk olunca gece bi ağlıcak fırlıcaksın yataktan sen ve eşin. o zaman aman dur ben topuklumu giyip gidiyim diye mi uğraşcan yada çocuğun gazını çıkarmak zorunda kalcan heryerinden ter akcak o topuklar öyle bi batcak ki sana amaaannn başlarım boyuna bacağına diyip fırlatıp atcan :))) olmaz güzelim olmaaazzz evlilik tıngır mıngır evin içinde salınmak değil malesef.. kendini salmak da değil elbette bakım şart ama eşin her anına şahit oluyo işin güzelliği de orda zaten hiç kimsenin yanında rahat olamadığın kadar eşinin yanında rahatsın e bunu da yapamadıkdan sonra..... EŞ olmanın ne anlamı var

Son düzenleme:
Sen onu simdi de saklayamamissindir merak etme, adam bacaklarinin boyunun farkindadir zaten. Bu adama hic mi arkani donmedin? belini istedigin kadar yukardan bagla, poponun yeri ne giysen bellidir arkanda. O seni boyle gormus, begenmis.. Gerisi hikaye..

26 yaşındayım, biz herşeyi dine uygun yapmaya çalışıyoruz öyle söyleyim o zaman

gerçekten birlikteliğini mümkün olduğunca dine uygun yaşamaya çalışan adam nefsine hakim adamdır. eşinin fiziksel özelliklerini üst uzun alt kısa aaaa nebiçim şey bilmem ne diye düşünmez. bide tüm bayanlara sözüm kendinizi güzel bulun güzel yerlerinizi siz keşfedin. evlendiğiniz adamın hiçmi fiziksel kusuru yok. gerçi bende yanlış konuştum kusur denmez buna herkes farklı farklı yaradılıyo. ama etraftaki tüm adamlarda top model değil yani.

Canım o kadar kısa boya, bacaklarının da gayet kısa olacağı bellidir. İlerde yatağını paylaşacağın insanı bırak, sokaktan geçen birini bile uzun bel pantolonla, topukluyla yanıltamazsın. Herşey bariz belli yani. Göz var nizam var, hayatında hiç mi insan görmemiş de kansın bunlara adam? Çok hoşsun. Boşa sıkıntı yapıyorsun. Enerjini kendinle barışmaya ve özgüvenini kazanmaya harcarsan daha kalıcı bir çözüm olur diye düşünüyorum.

benim boyumda 154 evlenmeden önce hep topuklu giyerdim boyumu uzun göstermek için bariz kompleksim vardı kısa boylu olmak beni üzüyordu evlendikten sonra resmen kendime güvenim geldi hep babet giyiyorum. sanırım eşle ilgili bi durum

tek derdiniz bu olsun canim ya halamlar kocalarindan cok kisalar bir halamin kocasi 2 metreye yakin halam 155 falan boyu halamda enistemde hic sorun etmediler cunku cocuklukdan asikdilar birbirlerine ama iki dayim var ikisininde boyu eslerinden kucukhemde yengem iri yapili kiloluda annem espiri bile yapardi dayima oglum sakin kizdirma hanimi dayagi yersin diyeama tam tersi cikdi dayim hutt dese yengem hemen askim ne oldu ne istiyorsun diyor cunku asiklar boy pos kilo hicbir onemi yokkkkk

Çok teşekkürler, ama boyumu çok seviyorum minyon olmak bana yakışıyor ama sorunum orantısızlık, bana bile itici geliyor aynada bakınca...

hayat boyu tabi ki kamufle edemezsin sonuçta adamla aynı yatağa gireceksin bu mümkün mü?

teşekkürler mümkün değildir doğru...

boyunum kısa olduğunu söyledi ama tandıkça demekki düşüncelerimi beğendi sorun etmiyor, ailesine illa söylemek istiyor bir an önce olsun o istiyor. hayırlısı

Eh sevisirken ne olacak?Hep karanlikta mi olacak o is? Adam evlenince seni ciplak gormek istemeyecek mi hic?

eee herhalde beni soyup kendimi kötü hissetirecek şekilde bakmaz değil mi
dinde hayıirli is uzatılmaz ondan demistir konu sahibi :)

evet aynen öyle :)

sorunum kısa boy değil orantısızlık, ailelere söyleyene kadar resmi olsun istiyoruz, ikimizde bağlanmakten korktuğumuzdan yoksa tabi hep siz biz demeyeceğiz
tek derdiniz boy olsun be gulum bu kadar sorun edılcek bısı yok kalpler bır olsun yeterkı...
bi sure sonra ne boy ne gusellıgın onemı kalıyo kalp gusel olsun gerısı koca bır BOS KUME!

Teşekkürler :)

zaten söylemem böyle bişeyi dediğiniz doğru belki fark bile etmeyecek ama fark edilmeyecek gibi değilde, belki tüm kızları böyle zannediyordur.

teşekkürler...

teşekkürler :)aileler onay verince olay sizliden bizliden çıkar zaten.
boyunu sorun etseydı zaten evliliğe adım atmazdınız
ayrıca kendı boyuda bir erkeğe göre kısa sayılır bence

seven insan böyle şeylere aldırış etmez.

demek ki tanıdıkça sevdi :)

sorun boy kısalığı değil ki, boyumun kaç olduğunu biliyor zaten, orantısız olması...

çok teşekkürler

tavsiyeleriniz için sağolun haklısınız..

teşekkürler, evet ilklerini benimle yaşayacak beni karşılaştıracak kimse olmayacak, boyumun kaç olduğunu biliyor zaten, sadece benden soğur mu zamanla diye geldi aklıma...

Teşekkürler hamd olsun her halimize, duanızada aminnnnnnnnnnnnn

ailelerin oturduğu şehirler uzak, biz aynı şehirde çalışıyoruz zaten. resmiyet isteyerek var aramızda doğru, çook teşekkürler :)

şimdilik resmiyiz, bu belirsizlikte böyle olması daha doğru geliyor, tabi ki aileler onay verince herşey daha samimi olur.

sizli bizli konuştuğun biriyle evlenmeyi mi düşünüyosun evlenince aynı yatağa giriliyo nasıl olacak bu resmiyetle bilemedim

şimdilik öyleyiz, tabi ki hep siz biz demeyeceğiz ki...

valla baya baya görmek zorundasınız herşeyi dine uygun yapıyosunuz tamamda sevişeceksiniz yani dimi kıyafetlerin üstünde mi olacak ben anlamadım

:) sorunum böyle bi orantısızlık onu benden uzaklaştırır mı, sonuçta kafasında ne var bilemem, nasıl hayal ediyor, hayal kırıklığımı olur, bunu daha rahat aşmam için soruyorum.

teşekkürler...

sanki şu anki resmiyet hep devam edecek.

evlenince birbirlerine alışacaklar, resmiyette kendiliğinden kalkmış olucak.

..
Tüm KK'ya öngörü ve hoşgörü davetiyesi dağıtıcam bi gün

beni anladınızzzzz teşekkürler...

teşekkürler, tavisyeler için :

söylersem dikkatini oraya çekerim kendimi rahat hissedemem...
Benim 153, nişanlımınki 183... Başkaları söylüyordur mutlaka ama bizim aramızda bir problem yok, kamufle etme ihtiyacı hissetmedim. Tam tersi hep düz taban giyerim..

ne güzel mutluluklar...

Aminn inşaallah,

Basta belli resmiyetle baslamali, hemen samimi oluvermelerde bana yapmacik geliyor.Yeni tanidigim kimseye hemencik senli benle olmalarda iyi degil.Daha tanisma asamasinda 2-3 gun tanidigi kimseye hemen askim-canim-birtanem tarzinda methiyeler duzmek de bana sacma geliyor.Bu tanisma safhasinda cok samimilik, evlilik gerceklesmezse, eger ayni ortamda calisiliyorsa daha bir zorlasir .O kisiyi gormek de insana aci verir, resmiyetten zarar cikmaz bence.Mantik cercevesinde tanimaya calismali, duygularla karar vermemeli.iliski basinda mantik konusmazsa karsinizdaki kisinin size uygun olup olmadigini goremeyebilirsiniz.Duygusal kararlar genelde aci verir ilerde.

bizde aynen böyle düşünüyoruz :)

inşaallah öyle olur...

eşinizle saadetler, evet tam bi fındık kurdu gibiyim.

Amin sizede mutluluklar, inşaallah öyle olur.

ben bana bile itici geliyorum ondan taktım biraz. Rabbim sağlıkla evladınızın doğmasını nasip etsin

eşnizle hep mutlu olun inşaallah, teşekkürler...

inşaallah öyle olur sağolun..

teşekkürler.

belki hiç sorun olmayacak belki o uzun ince bel seviyordur değil mi...

teşekkürler.

aileler onaylarsa evlilik kararı olacak inşaallay teşekkürler,

özgüvenim eksik olabilir ama hiç kimse öyle bilmez :)

doğru vazgeçmezdim sağolun..

demişsiniz..
Burası kilit nokta bence..
Eğer evlenmeyi düşündüğünüz kişi normal bir zeka seviyesine sahipse boy farkınızın olduğunu anlamıştır...

tabi yanyana yürüdük ki biliyor zaten boyumu ama bacak boyumu bilmiyor.

olabilir belki saklıyordur sağolun..

beni anladınız teşekkürler :)

tavsiyeler için sağolun

böyle bişey soramam ki.

teşekkürler..

Amin Allah başka dert vermesin.

belki de fark etmiştir bilmiyorum ki...

söyleyemem ki zaten teşekkürler...

teşekkürler..

teşekkürler inşaallah

teşekkürler.

teşekkürler doğru

inşaallah bende rahatlarım..

güzel örnekti teşekkürler...

benim de eşimle aramda cok fazla boy farkı var hatta sadece boy da degil fiziksel yapı bakımından da cok zıttız ama bugune kadar kimse yadırgamadı... neden takıyorsun böyle şeylere?

Bence birbirnize baktıgınızda gördüğünüz aşk olmalı boy pos falan değil... dünyanın en güzel kadını da olsan sonsuza dek güzel kalamayacaksın nasılsa geçici bunlar...

adam boyuna takıyorsa ya da takacaksa zaten dogru adam degildir...

Ayrıca soruna binaen: Arkadaşlar da söylemiş böyle bir şeyi saklaman imkansız ötesi imkansız... Söz konusu bile olamaz. Evin içinde seni her bin türlü halinle illaki görecek ben evlendikten 3 hafta sonra rahatsızlandım mesela eşim kucagında banyoya goturmek zorunda kaldı beni, böyle bir sey gelse basına dur terligimi giyeyim mi diyeceksin?
Hepsini gectim tatile denize plaja havuza gittiğinizde buralara terlikle giremeyeceksin...

Saklamak gibi bir seçeneğin yok yani tatlım.

eşinizle mutluluklar teşekkürler

birbirinizi seviyorsanız, boyu sadece düğünde kamufle etmeniz yeterli bence
benim eşimle 25 cm boy farkım var, sıkıntı yok

kısa boyluluk ya da orantısızlık ne farkeder?
sonuç itibariyle ikiside dış görünüşle alakalı değil mi?
sorunun boy olmayabilir,orantısızlık olur,
bu kiloda olabilirdi,sivilcede,ben de....
kastettiğim ilişkiler evlilik boyutuna geçince dış görüntü geride kalır,
zira bunları aşmadan da evlilik boyutuna gelinmez.

siz biz durumunu ben hala anlayamadım.
dini boyutu demişsin ama ben yinede anlam veremedim.
sonuç itibariyle eğer aileler uygun görmedi diyelim,siz gene görüşmüş sayılacaksınız ve bu da dinen uygun değil.
bu yüzden anlam veremedim,
üstelik ''siz'' den ''biz'' e geçmenin ne gibi bir zararı olduğunu hala anlayamadım :44:
insanlar neler atlatıyor,bi ''sen'' demekle herkes birbirine bağlanıp,alışsaydı inan bu dünyada ayrılık diye bi kavram olmazdı.

gerçekten mantığım almadı.

Öncelikle konu kafana bu denli takılacak kadar önemli değil sonuçta çocuk seni görüyor ve beğeniyor ki evlilikle ilgili konuşuyor. senin problem ettiğin vücudundaki orantısızlığın ileride problem olabileceği ve anladığım kadarıyla şimdilik tunikler ve topuklu ayakkabılarla bu durumu kapatıyorsun ama evlendikten sonra bunu hepten fark edip problem mi eder diye de kaygıların var.
Bence bunu açık açık konuşmana gerek yok. Sadece vücut hatlarının daha rahat anlaşılacağı kıyafetler giy bir süre eğer olumsuz bir durumla karşılaşmassan ki problem olacak bir durum yok, karşındaki insandan ve kendinden daha emin ve daha rahat olursun.

ben 1.60 eşim 1.84 ilk başlarda o çok uzun ben cok kısaymısım gibi geliyodu şu an ıse cok normal geliyo zamanla alışılıyo normal geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…