Yeni evliler

Ne alaka cnm sizde neyi kiyas yapacağım yalitimda sorun oldugunu biliyor uz biz onlar bilmyr sorun orda rahatsiz olmak için sabaha kadarmi surmesi lazimdi bir kaç saat anormal sesler le devam ediyor işte
Birkaç saat mi, ay asabım bozuldu

Hasetimizden şimdi çatlayacağız, bu konu hayra alamet gitmiyor, ben diyeyim.
Akşam çoğumuzun evinde kocayla kavga çıkacak, analar neler doğuruyor be...

Bir süre odanızı değiştirin yeni evli sonuçta onlar. Daha alışma sürecindeler. Uyarıp da travma yaşatmayın

Ne alaka cnm sizde neyi kiyas yapacağım yalitimda sorun oldugunu biliyor uz biz onlar bilmyr sorun orda rahatsiz olmak için sabaha kadarmi surmesi lazimdi bir kaç saat anormal sesler le devam ediyor işte
Yeni evliler demediniz mi?
azıcık kıskanmış olabilir misiniz acaba ? Sadece soruyorum

Ben öğrenciyken yaşadığım yerde kızlar telefondan yapıyorlardı ben müdahele ediyorum sınavlarım var diye bana neler etmişlerdi. Tepki vereni daha çok utandırıyorlar malesef

Ahahahshsheh kıskanıcak ne var cidden ne mana

Bu sebepten taşınacağım evde bir katta dört daire olmamasına dikkat ettim, önceki evimde de bitisikti biz o odayı boş bırakıp başka odayı yatak odası yapmıştık. Hem kendiniz için hem de onlar için süper olmuştu şimdi de bir katta iki daire olan bir evdeyim hicbir odamız bitişik değil o kadar rahat ki.

O seslere yapacak bir şey yok maalesef bekarken kaldığım evde de gece gündüz o sesleri dinlemiştim ben

Aslında belki de duyulmuyor sanıyorlardı duyulduğunu bilseler belki dikkat ederler. Bence söyleyin laf arasında duvarlar yalıtımsız cıt cıksa duluyor bilginiz olsun diye.
Mesela xamasır makinesi sesi bile geliyor falan dersiniz

Odanizi dgistrin efendim yeni evlilere karismayin siz yaslara gelince zaten bisey yapamayacakalr bari simdi mutlu olsunlsr

Birkaç saat mi, ay asabım bozuldu

Hasetimizden şimdi çatlayacağız, bu konu hayra alamet gitmiyor, ben diyeyim.
Akşam çoğumuzun evinde kocayla kavga çıkacak, analar neler doğuruyor be...
Gençken, çocuklardan önce oluyor öyle şeyler film

Anılar anılar, şimdi gözümde canlandilar

Karşılaşınca yeni geline,ev nasıl memnun musunuz falan de.Sonra duvarlar biraz ince olmasa ben cok memnunum de.Bir sey ima eder gibi olmadan.Baktin bir sey değişmedi aman boşver zaten sonra kavga gürültü başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…