- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Birkaç saat mi, ay asabım bozulduNe alaka cnm sizde neyi kiyas yapacağım yalitimda sorun oldugunu biliyor uz biz onlar bilmyr sorun orda rahatsiz olmak için sabaha kadarmi surmesi lazimdi bir kaç saat anormal sesler le devam ediyor işte
Bir süre odanızı değiştirin yeni evli sonuçta onlar. Daha alışma sürecindeler. Uyarıp da travma yaşatmayınArkadaşlar yan taraf daireme yeni evli bir çift taşındı gece olunca sürekli sesler geliyor anormal bir şekilde inlemeler bağırmalarrahatsiz oluyorum ama ne yapacağımida bilmyrm yatak odalarimiz yakin yani ne yapilirki böyle bir durumda
Yeni evliler demediniz mi?Ne alaka cnm sizde neyi kiyas yapacağım yalitimda sorun oldugunu biliyor uz biz onlar bilmyr sorun orda rahatsiz olmak için sabaha kadarmi surmesi lazimdi bir kaç saat anormal sesler le devam ediyor işte
Ben öğrenciyken yaşadığım yerde kızlar telefondan yapıyorlardı ben müdahele ediyorum sınavlarım var diye bana neler etmişlerdi. Tepki vereni daha çok utandırıyorlar malesefEv seçerken kesinlikle buna bakacağım herhalde ben hiç dayanamam oyle seylere disaridan gelen normal ses bile rahatsız eder beni. Ben olsam anlasınlar duyulduklarini diye ya muzik acarim yada ses çıkartırım vs. Onlar için de kotu bir durum çünkü.
Ahahahshsheh kıskanıcak ne var cidden ne manaNe alaka cnm sizde neyi kiyas yapacağım yalitimda sorun oldugunu biliyor uz biz onlar bilmyr sorun orda rahatsiz olmak için sabaha kadarmi surmesi lazimdi bir kaç saat anormal sesler le devam ediyor işte
Odanizi dgistrin efendim yeni evlilere karismayin siz yaslara gelince zaten bisey yapamayacakalr bari simdi mutlu olsunlsrArkadaşlar yan taraf daireme yeni evli bir çift taşındı gece olunca sürekli sesler geliyor anormal bir şekilde inlemeler bağırmalarrahatsiz oluyorum ama ne yapacağımida bilmyrm yatak odalarimiz yakin yani ne yapilirki böyle bir durumda
Gençken, çocuklardan önce oluyor öyle şeyler filmBirkaç saat mi, ay asabım bozuldu
Hasetimizden şimdi çatlayacağız, bu konu hayra alamet gitmiyor, ben diyeyim.
Akşam çoğumuzun evinde kocayla kavga çıkacak, analar neler doğuruyor be...
Karşılaşınca yeni geline,ev nasıl memnun musunuz falan de.Sonra duvarlar biraz ince olmasa ben cok memnunum de.Bir sey ima eder gibi olmadan.Baktin bir sey değişmedi aman boşver zaten sonra kavga gürültü başlarArkadaşlar yan taraf daireme yeni evli bir çift taşındı gece olunca sürekli sesler geliyor anormal bir şekilde inlemeler bağırmalarrahatsiz oluyorum ama ne yapacağımida bilmyrm yatak odalarimiz yakin yani ne yapilirki böyle bir durumda
Yav yazıkSon ses ilahi
Motivasyon falan kalmaz sdfhjk
Benim canlanamadı, o bile yokGençken, çocuklardan önce oluyor öyle şeyler film
Anılar anılar, şimdi gözümde canlandilar
Ben olsam ilk yarım saat müsade ederim seslereYav yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?