- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Yoo sadece seks sesinden degil konusma ve gulme yazmissiniz onu diyorum. Okumadan mi yorum yapıyorsunuz anlamadim. Seks konusunda uyarin dedim digerleri icin cok degilse yapacak bi sey yok dedim. Sonucta yatmaktan yatmaya geliyorlar odaya arti birde sevisme.Ben yapmasınlar demedim ki zaten biraz daha dikkatli olunabilir benim fikrim bunu ben duyuyorsam dıger yakın olanlarda duyuyordur ne yapacagiz ozaman onlarla bir bizdemi ses çıkaracağız ozaman sizde bizimi dinleyin diyececegiz
Ben sizin iliski günlerinizin sesini duymak zorunda miyim diyin o zaman bize neden yukseliyorsunuzOlur cnm istahli lar ilk zaman aşkı cicim ayi olsun herkes gördü geçirdi ozamani yeni diye etrafa duyurmasını lazim yani toplu bir yerde yaşıyorsun sana ses geliyorsa dışarıya da gidiyor dur ama ben onların ilişki günlerin deki sesleri duymak bilmek zorunda mym
Apartman grubuna yazmak çok ayıp değil mi madem sesten rahatsız oluyor gidip kibar bi şekilde uyarması gerekmez mi belki seslerin gittiğinin farkında değillerdir. Çok ayıp mahrem bişeyi böyle gruba yazma fikri. Biri benim için böyle bişey yazsa yani o komşuya bir daha asla huzur vermem taşınana kadar.Ben şikayetinizi yerinde buluyorum bir adabı olmalı çoğumuz yeni evli olduk ama ben şahsen hiç ses çıkarmadımçıkaran olsaydı hoş bulamazdım sizin gibi. Apartman grubu varsa yazın yalıtım yaptırmak istiyorum tanıdık var mı yatak odasından çok ses geliyor diye biraz dikkat etsinler
Aynen kafadan bir yıl rahat ederHamile kalsın diye dua et.
Bi kere biz de üst kattakilerin sesine şahit olduk.Hiç hoşuma gitmemişti eşimin kadının inleme seslerini dinlemesi.Bir de asansörde karşılaşıyoruz selamlaşıyoruz falanArkadaşlar yan taraf daireme yeni evli bir çift taşındı gece olunca sürekli sesler geliyor anormal bir şekilde inlemeler bağırmalarrahatsiz oluyorum ama ne yapacağımida bilmyrm yatak odalarimiz yakin yani ne yapilirki böyle bir durumda
Sevişme sesi geliyor yazmayacak tabiki. Dışarıdan çok ses geliyor gibi yazabilir ya da yürüme sesleri duyuluyor kalkıp o yazılır mı dolaylı yoldan uyarı dediğiniz çok daha ayıp zatenApartman grubuna yazmak çok ayıp değil mi madem sesten rahatsız oluyor gidip kibar bi şekilde uyarması gerekmez mi belki seslerin gittiğinin farkında değillerdir. Çok ayıp mahrem bişeyi böyle gruba yazma fikri. Biri benim için böyle bişey yazsa yani o komşuya bir daha asla huzur vermem taşınana kadar.
Bişey olmaz yeni evliler adı uzerınde .Eşiniz varsa sızde bıseyler yapın kendı sesınızden duymazsınız.Arkadaşlar yan taraf daireme yeni evli bir çift taşındı gece olunca sürekli sesler geliyor anormal bir şekilde inlemeler bağırmalarrahatsiz oluyorum ama ne yapacağımida bilmyrm yatak odalarimiz yakin yani ne yapilirki böyle bir durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?