- Konu Sahibi kararsizkararli
Bu çok konuşulan bir konu, evlenince kayınvalideler annelik adaylığından çıkıp direkt kaynana moduna giriyorlar. Kayınvalidem uzakta olmasına rağmen sürekli müdahale ediyor, telefonla direktifler verip onu böyle yap, oraya gitme, o gelmesin vs. diyor. Bana sylemese eşime söylüyor o da bana söylüyor. Bende çok kırılıyorum, evime gelen misafire kadar müdahale canımı sıkıyor. Üstelik ben 27 yaşındayım, 17-18 yaşında birisi değilim, neyin ne olduğunu biliyorum. Eşim 1 aylık evliyiz bu arada, bana idare et diyor. Sürekli o bunu yapmasın vs. diyor eşime...Ben de artık şunu söyledim, ne yemek yapacağıma, ne giyeceğime de karar versin, kendisi de bana abartıyorsun herkesin başından geçer bunlar dedi. İlk başlarda böyle sorun yaşayan arkadaşlar siz baştan diş mi gösterdiniz yoksa iyi ve ezilen gelin olmaya devam mı ettiniz. Ben mizaç olarak çok sakinimdir, kavga edemem hemen ellerim titrer, ağlarım. O da biliyor sanırım ve bu nedenlerle defalarca ağladım. Evliliğimin tadını çıkaramıyorum, hep bir diken üstü durumu var...Aradığında ne desem diyorum, arkadaşımda olsam neden arkadaşındasın, evdeysem neden evdesin, yanmda biri olsa neden o geldi, olmasa neden yalnızsın!!!İyice bunaldım, 1 ayda bu kadar çok şey normal mi? beni sevmediğini düşünüyorum artık, sonuçta insanın ters zamanı da var, biz henüz cicim aylarındayız. Yarın obur gün tes bir zamanda birşey derse eşime buyuk bir kavgaya neden olabilir. Bazıları git konuş diyor, ama anlamayacağını biliyorum, anlasa zaten eşimin ona anlatmasından anlardı. Bende soğuk davranmaya başlasam eşim de huzursuzluk olacak. Canım çok sıkkın bu nedenle...