Yeni Evlilere Cinsellik Tavsiyeleri?

dalgami geciyorsun sen..sana bu kadar söylenenlere karsi nasil bu kadar rahat ve sakin yazabiliyorsun..

evet rahatım çünkü gülüyorum sizlere nasıl bu kadar saygısız olabılıyorsunuz diye.Ben başlık açıyorum üstüme yürüyorsunuz.Siz bilirsiniz napayım .Ben boş zamanımda burdayım ama baktım herkes saçma sapan boş konuşuyor tartışma gereği bile duymuyorum ondan rahatım.:kahve:

evet rahatım çünkü gülüyorum sizlere nasıl bu kadar saygısız olabılıyorsunuz diye.Ben başlık açıyorum üstüme yürüyorsunuz.Siz bilirsiniz napayım .Ben boş zamanımda burdayım ama baktım herkes saçma sapan boş konuşuyor tartışma gereği bile duymuyorum ondan rahatım.:kahve:

sen dönde kendine gül,ortalikta acik birseymi gördün gülüyorsun..saygiyida senden ögrenecek degiliz..demekki sacma sapan dedigin konusmalar hosuna gidiyorki okuyor ve yaziyorsun..

sen dönde kendine gül,ortalikta acik birseymi gördün gülüyorsun..saygiyida senden ögrenecek degiliz..demekki sacma sapan dedigin konusmalar hosuna gidiyorki okuyor ve yaziyorsun..

saçma sapan dediğim verdiğim cevaplarınız ondan gülüyorum.Düzeyli cevaplar verin bakın çoğu kadın anlatamıyor cinsel sıkıntılarını sorunlar dağ gibi büyüyor. Bırakında insanlar sohbet edebılsınler. Edenleride lütfen sapık sınıfına koymayınız.:kahve:

sohbet edenlere laf söyleyen yok farkındaysan sana söyleniyor hersey erkek oldugundan süpheleniyoruz diyoruz erkek delim bayanım diyip konuyu kapatabilirsin ama kalkıpta erkek veya bayanım sizi ne ilgilendirir demen milletin üzerine gelmesine neden olur şimdi kalkıpta bundan yakınma

Bayan olduğumu kaç kere söyledim ama anlayan varmıki. Bende kızdım en sonunda farkedermı bayan yada erkek olduğum dedim.Kızdırırsanız belli olmaz. saçmalamayın onun için naniknanik

cinsellik anlatılmaz yaşanır

herkesin yaşadıkları farklıdır

tavsiye derken ne kastettiniz tam açıklasanız

şunu söyleyebilirim erkek önceden herşeyi bilip evlenen kadınları pek tercih etmiyor bildiklerinizi söyleyip uygulamaya kalktığınızda kafalarında soru işaretleri beliriyor

herşeyi zamanı geldiğinde yaşamak en güzelidir

birimiz birşey söylediğimizde siz kafanızda onu canlandırarak beklentiye girecek ve sizin eşiniz belki böyle birşey yapmayan bilmeyen bir erkek olacak ozaman neler olur

siz en iyisi sormak ve düşüncelerinizde ferahlatmak istediklerinizi yazsanız cevap veren ona göre cevap yazsa

bayan yada erkek olman farkeder eda hemde çok farkeder...
burda yeni gelen birinin ardarda cinsel içerikli başlıklar açması insanda şüphe uyandırır haklı olarak..
ayrıca hiç bir bekar arkadaşta öldüresiye bir merak görmedim senin gibi..
sana insanlar böyle birşeyi nasıl anlatabilir ki?45derece kuzeybatıya falan diye mi?
resmen ayrıntı falan istiyorsun çünkü...
bu arada kızdırırlarsa ne yapacaksın çok merak ediyorum..

Yeni evliye tavsiye vermeye gerek yok ki zaten onların cinsel hayatı pek bi hareketli oliy kaydirigubbakcemile3 Kocişler rahat bırakmıyo zaten ilk aylarda cinsel hayatı durağanlaşmış olanların tavsiyeye ihtiyacı olabilir ancak yerimseniben Herşeyi akışına bırakmak ve rahat olmak yeterli bence naniknanik Fazlasını yazardım ama burda olmasss delikafadulden

yeni evlenenlerr uydunuzmu bakimm tavsiyeleree. ştandartt dışıı kendi icadınız olann bişiyler varsaa anlatında biz eskilerdee deneyelimm.çığır açalımm

amma dalgaya alındı yahu konum,ben faydalı olalım evli ablalarımızdan bırşeyler öğrenelim dıye başlık açtım vay vay vay yazılanlar....bilmiyorumkismile

neyse yahu vazgeçtim sormuyorum bu soruyu.Evlilik yaklaştı zaten evlenınce görücez bakalım.

amma dalgaya alındı yahu konum,ben faydalı olalım evli ablalarımızdan bırşeyler öğrenelim dıye başlık açtım vay vay vay yazılanlar....bilmiyorumkismile

neyse yahu vazgeçtim sormuyorum bu soruyu.Evlilik yaklaştı zaten evlenınce görücez bakalım.

bendede korku, heycan tatli bir telas var. nasil felan diye insan düsünüyor, hic bilmedigi birseyi yasamanin heycani farkli tabi. Bakalim hayirlisi dimi

he evli ablalarının işi gücü yoktuda senin fantezi dünyanı genişletecekler...Madem çok meraklısın bak +18 topici var git oraya :olmaz:

Ay başta acayip güldüm bayıldım yazılanlara ama sonradan topik acayip gerilmiş çok şaşırdım :1shok: Gerçi You-know senle aynı düşünceye sahibiz galiba yani senin söylediklerine karşı yazılan cevaplar senin haklılığını gösteriyor tatlım a.s

allahım ya milletin işi gücü yok burda sana cinselliği öğretecekler şakkıdı

bakalım daha neler görücez :sinifsinif:

Ay başta acayip güldüm bayıldım yazılanlara ama sonradan topik acayip gerilmiş çok şaşırdım :1shok: Gerçi You-know senle aynı düşünceye sahibiz galiba yani senin söylediklerine karşı yazılan cevaplar senin haklılığını gösteriyor tatlım a.s

biliyorum cnm coğu kişi benimle aynı fikirde bende artık uğraşmıorum zaten veren versin yeni fikirler

konunuz içeriği nedeniyle cinselliğe taşınmıştır​

Back
X