Yeni Evlilere Cinsellik Tavsiyeleri?

sen evli misin geçmişi okuyamadım.neden soruyorsun ?

sanırım evlencen ikinizde normal zamanlarda aşırıya kaçmadan ekşın yapın fantaziye gerek kalmaz zatenn

madem erkek misin bayan mısın önemli değil, erkeksin o zaman yani.

speedyciim biz bu üyenin erkek oldugunu düşünüyoruz devamlı sex konuları actıgı için oda erkek veya kız olmam ne farkeder sizin bastırılmış duygularınızı ortaya cıkarıorm dio

Aman Allahım yaw deli midir nedir
Çok mu meraklıymış seks muhabbetine ne anlıyorlar bilmiyorum .

kendi yararı deil canım bizim yararımız için yapıyormus bide arkadası var yosun77 ikiside sex konuları erkek nsıl bastan cıkarılır kocanızın sevişmek istedigini nasıl anlarsınız hangi marka prezervatifi kullanıosunuz gibi konuların sahipleri

ne kadar saçma bir konu herkesin sevdiği yemek kişiye göre değişir cinsellikte ,yani sex de böyle

niye bizler bilmiyormuyuz bazi seyleri..:kızgın: o zaman gitsin,baska yerlerde arasinlar sorularinin cevaplarini:oklava:insanlarin iyi niyetlerini suistimal etmek bu...yasakkelime

gecen gunde belirttim erkek üye yasak diye :enbuyukkk: hala bayan olmam erkek olmamdan sizene mantıgında

erkek üye yasak oldugundan hesabın kapanacagından söylemiyor olabilirmiisn neyse sezencim haklısın canım

Ben erkek olsam söylerim size neden saklayayımyerimseniben

bende erkek olsam saklarım kadınlarla kızlarla dalgamı geçerim alay ederim güzel güzel eğlenirim

dalgami geciyorsun sen..sana bu kadar söylenenlere karsi nasil bu kadar rahat ve sakin yazabiliyorsun..

Back
X