yeni evlilere tavsiyeler

süper öneriler hanımlar.. kulagıma küpe yaptım ..
ayrıca ev işlerine erkegi dahil etmekten yanayım bende.. önceleri yapamaz ama zamanla alışır.. hem hanım yokkende evde kendı basının caresine bakabilmeli hasta olundugunda bir corba kaynatabilmenın yöntemini bulmalı ..:56::61:

3 maymunu oynaman lazım tabıı o duruma gelınmesı ıcınde bır kac sınır krızı gecırıp, bır kacda antıdepresan kullanıyor olman lazım :27:
1. kocaya asla aılesınden herhangı bırını sıkayet etme
2. yemeklerını aksamdan yap dolaba koy ertesı gune yemegın hazır olur (calısıyorsan)
3. mutlaka temızlık yaparken onada gorev ver , herne kadar dogru duzgun yapamasada sabret mutlaka ogrenecek.
4. alışverıse bırlıkte cıkın.
5. asla zekı gorunme , eger bısey soyledıysen ve sana kızıyorsa " aaa ben oyle demek ıstemedım, yanlıs anlaşıldım" de
6. cok ustune gelırse azıcık agla bırazda kus.
7. ona dokun,sırtını sıvazla, kapıyı actıgında guleryuzlu ol " evımın dıregı hosgeldın kocısım"de bıraz sımart.
8. arada bır suprızler yap. aynaya gunaydın kocıs dıye not yapıtırabılırsın.
9. cay ıcerken mutlaka yanına bısey yap yada sevdıgı seylerı al. servıs yaparkende bak ben kocısıme neler aldım de.
10. meyvesını sen soy sen yedır.
11. ıyı gecelr derken mutlaka bır buse koy.
12 aılesının yanında onu erkek olarak hıssettır. Goz teması kur arada bır nasıl nasıl dersen askım de.
13 eve gelınce herseyı unut , herkesı kapının dısında tut.
2 senelık tecrubelerım bu kadar vallah

gerçekten süpper özetlemişsn:)) bende niişanlıyım şimdilik iyi hoş da aynı evde nasıl olur diye düşünüo insan ama birşey soracağım bu işlerin hepsini yaparken arada koşturmaktan perişan olunmaz mı bide çalışan olursa kadın??? yoksa daha da hoş tutulan bir eş mi oluruz acaba??? bilmiyorum ya şimdi sorayım dedim hazır tuzum kuruyken öğreneyim:))))

boyle hos tutuluyorsun. ben ılk evlendıgımden bu yana heryere esımı goturuyorum her ısıde bırlıkte yapalım dıyorum eger bugun yapamaylım yarın yapalım dersede asla tuzaga dusmuyorum tamam olur dıyıp oturuyorum yanına. ertesı gun oluncada hadı baslayalım kocısım dıyorum.
Kocalar bılmıyorlar anlamıyorlar bır cok seyı.
Markete gıttık balayından sonra,yogurt makarna salaca gıbı seyler alıyoruz aaa cok ucuzmus deyıp dolduruyor aramabayı hıc sesımı cıkarmadım (dedımkı demekkı sımdı ogretme zamanı) en son temızlık malzemelerı bolumune gıttık o deterjanları, bulasık makımesı temızlık malzeme fıyatlarını gorunce basladı homurdanmaya baktımkı yavas yavas bırakıyor ıvır zıvır almayı . heee dedım sımdı oldu.
pazara gıderız parayı ona verırım tek elden daha ıyı takıp edeız neye ne kadar verıyoruz dıye derım. verırım 50 tl o pazardan cıkınca cebıne 1 bakarkı 10 tl ya var ya yok baslar posetlerı saymaya :1: :1:
boyle boyle ogrendı ve alıstı.
3-4 gundur cok rahatsızım aksam eve gıdıyorum pıjamalarımı gıyıp yatıyorum koltuga. (anneme falan hıc gerek duymam) sıcak su torbasına suyu koyar hemen ayaklarımı ıstır. yemegı yapar masayı kurar ondan sonra toplar. ıhlamur kaynatır ardından hemen bana ılacımı ıcırır. baden fındık kayısı kurusu hazırlar onuda yedır. Bı wc ye gıderken kalkarım ondan sonra benı yatırır sırtıma bez koyar terlersem terımı alsın dıye. gunde 2 kezde arar nasıl oldun ılacını ıctınmı dıye.......
benımkı kıvamında :66: :66:

ay bayıldım söylediklerinize cok teşekkür ederim:kkk: yalnız eşim çok yoğun calışıyo ve gec geliyo,haliyle ev işleri bana kalıyo,böyle rahatada alışsın istemiyorum.sfrayı hazırlama kaldırmaya yardım ediyo ama bana da yetmiyo acıkcası çünkü bekarken bardagımı bile kaldırmazdım ben.simdi ise ev cok güzel olsun istiyorum devamlı hareket halindeyim,insan annesinden gördüğünü yapmak istiyomuş evlenince onu anladım.temizlik titizlik güzelde ben de calışıyorm.işe yeni başladım su an yogun degilim ama işimin
yoğunlaştıgı zamanlarda olacak.eşimin ben yorgun geldim 8 den sonra da ev işi vs yapamam yarın yapalım demesinede sinir oluyorm.bilmiyorum yeni evliyiz ve fak tefek kavga etmemiz bile garibime gidiyo hep mi böyle olacak diye korkuyorm.cokta sinirliyim bişey yaptı mı bagırıveriyorum:47: hem ev hem iş zormuş:31:

boyle hos tutuluyorsun. ben ılk evlendıgımden bu yana heryere esımı goturuyorum her ısıde bırlıkte yapalım dıyorum eger bugun yapamaylım yarın yapalım dersede asla tuzaga dusmuyorum tamam olur dıyıp oturuyorum yanına. ertesı gun oluncada hadı baslayalım kocısım dıyorum.
Kocalar bılmıyorlar anlamıyorlar bır cok seyı.
Markete gıttık balayından sonra,yogurt makarna salaca gıbı seyler alıyoruz aaa cok ucuzmus deyıp dolduruyor aramabayı hıc sesımı cıkarmadım (dedımkı demekkı sımdı ogretme zamanı) en son temızlık malzemelerı bolumune gıttık o deterjanları, bulasık makımesı temızlık malzeme fıyatlarını gorunce basladı homurdanmaya baktımkı yavas yavas bırakıyor ıvır zıvır almayı . heee dedım sımdı oldu.
pazara gıderız parayı ona verırım tek elden daha ıyı takıp edeız neye ne kadar verıyoruz dıye derım. verırım 50 tl o pazardan cıkınca cebıne 1 bakarkı 10 tl ya var ya yok baslar posetlerı saymaya :1: :1:
boyle boyle ogrendı ve alıstı.
3-4 gundur cok rahatsızım aksam eve gıdıyorum pıjamalarımı gıyıp yatıyorum koltuga. (anneme falan hıc gerek duymam) sıcak su torbasına suyu koyar hemen ayaklarımı ıstır. yemegı yapar masayı kurar ondan sonra toplar. ıhlamur kaynatır ardından hemen bana ılacımı ıcırır. baden fındık kayısı kurusu hazırlar onuda yedır. Bı wc ye gıderken kalkarım ondan sonra benı yatırır sırtıma bez koyar terlersem terımı alsın dıye. gunde 2 kezde arar nasıl oldun ılacını ıctınmı dıye.......
benımkı kıvamında :66: :66:

ohh maşallahh... Rabbm nazarlardan kem gözlerden korusun...:nazar:

erkek ve ev işine alışmakmı kızlar bende senelerce çalıştım yardım ediyo ayaklarına yatıp deli etti beni 12 yıldır kaşın çatalın yerini bilmiyo numarasında o nerde bu nerde şu nerde en sonunda allah aşkına git içeri ben yaparım diyorum tırs gidi veriyo içeri aman yaparım ben işlerimi en azından başım hoş olur böle daha çok sinir oluyorum :6:

leloşcum zaten o sen içeri git lafı için öyle yapıyordur erkekler de çocuk gibi bence sabırlı davranıp gerekirse on kere söylemek bu arada da aman benim canım ne de güzel yapmış eline ne de yakışmış demek gerekiyor bence yılma olsun öğrenirsin de o bilmiyorum deikçe 12 yıl da çokmuş ama olsun elbet bıkar

:nazar:bende yurtdisina geldim evlenip herseyimizi burda birlikte aldik dosedik.evi tuttuk dedim bu ev ikimizin birlikte yasiycaz birlikte temizliycez o gun bugundur hep temizlige ev islerine yemege yardim eder.yemekleri birlikte yaprariz.pazar gunu oldumu kocacigim senin omletin cok guzel oluyor sen yaparmasin derdim hep o zamandir pazar kahvaltilarini kocacigim hazirliyor.mutfagi dagitsada hic kizmiyrum bitanem boyle yapsan daha guzel olur diyorum ogreniyor yavas yavas.tatli dil yilani deliginden cikararmis.ama ilk gunden alistirmak lazim.maasallah diyeyimde nazar degmesin

Back
X