Evlilik için güzel kelimesi bile az kalır...
Hani küçükken dinlediğimiz masallar var ya.. Onların gerçek hali gibi.
Sevdiğim adamla aynı evi paylaşmanın güzel olacağını düşünüyordum evet ama ben bu kadarını beklemiyordum gerçekten
Allah herkese güzel giden evlilikler nasip etsin.
Biraz böyle yorumlara ihtiyacım var yahu.. Allah mutluluğunuzu daim etsin
jeliban düğümünüze az kalsın bende 6 aylık evliyim ilk başlarda tanıma aşamısı oluyor evet ama iki tarafın anlayışı ile birlikte herşey tatlıya bağlanıyor ben çok kısa sürede evlendim tanışma ile bilikte ama eşimi çok seviyormn iyiki evlenmişim iyiki kocam dşyorum zaten mükemmel bir duygu anlatsamda aynı evi paylaşmaya başladınız mı herşey daha güzel olyuor..
aman aman ben daha işe başlamadım asıl entrikalarımı o zaman yazarım..ahh şu yatağın toplanması işinede kılım hee..misafirin odamda işi ne o süslü püsl bi ton paraya aldığımörtümüde tıkıştıracak yer bulamıyorum ve itiraf ediyorum yatağım şuan dağınık ben kk da geziyom hahaa akşam açmayacazmıı a dostlar
Oy oy anlat anlat.. Ağzından bal damlıyor :)))
istediğiniz herşeyi yapıyorsunuz en önemlisi uyandıgınızda ilk bırbırınızı görüyorsunuz en buyuk mutluluk bu
Evlendiğim ilk ay sudan sebeplerle tartışıyoduk gereksiz kıskançlklar. sürekli yanmda olmasını istemem falan. bi bakmışsın öldürmek istiyorum bi bakmışsın sevgidenn boğasım geliyodu falan :) .. ilk başlarda ilgisiz kalmış gibi hissediyodum kendimi ama snra farkettimki. sevgiliyken olduğu gibi olmuyo herşey alışıyo insan yani. aynı evde yaşamaya zor alışıyosun falan ama evlilik bence gayet güzel. yaşımda küçük daha 18 belkide ondan ben biraz zor alıştım ama şuan 2 ayı geçti ve hiç pişman değilim sevdiğin adamla aynı evde yaşamak nefesiyle uyumak kadar güzel bişey yok[/
Biz ikimizde calısıyruz oyle anlar gelıyo kı yanında uyandıgımı bıle farkedemıyorum. galıba hayat sartları bıtırıyo romantızmı..
Evlendiğim ilk ay sudan sebeplerle tartışıyoduk gereksiz kıskançlklar. sürekli yanmda olmasını istemem falan. bi bakmışsın öldürmek istiyorum bi bakmışsın sevgidenn boğasım geliyodu falan :) .. ilk başlarda ilgisiz kalmış gibi hissediyodum kendimi ama snra farkettimki. sevgiliyken olduğu gibi olmuyo herşey alışıyo insan yani. aynı evde yaşamaya zor alışıyosun falan ama evlilik bence gayet güzel. yaşımda küçük daha 18 belkide ondan ben biraz zor alıştım ama şuan 2 ayı geçti ve hiç pişman değilim sevdiğin adamla aynı evde yaşamak nefesiyle uyumak kadar güzel bişey yok[/
Biz ikimizde calısıyruz oyle anlar gelıyo kı yanında uyandıgımı bıle farkedemıyorum. galıba hayat sartları bıtırıyo romantızmı..
Hayat Şartları tabikide bitiriyo yavaş yavaş. ama bitirmesine izin vermemk lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?