yeni evlilerrrr burayaa:)

iyiki evlenmişim iyiki sevdiğim adamdan bebek bekliyorum, ilgi derken ne demek istedin anlamadım ama ben bazen kadınların abarttığını düşünüyorum, hediye alsın çiçek getirsin efendim sevgili mesaj atsın zırt pırt arasın falansa kasıt hayır öyle şeyler yok, birlikte yatarız birlikte kalkarız birlikte yemek yemeye özen gösteririz akşamları sütümü getirir mandalina soyar meyve getirir bana ben aynı şekilde ona, göstermelik şeyler değilde hayata dair bu tip ayrıntılar bana daha çok ilgi gibi geliyo açıkçası, mandalina soymayı sevmem mesela inanın bana soyduğu mandalina parayı bastırıp aldığı çiçekten kat kat daha kıymetli

Biraz böyle yorumlara ihtiyacım var yahu.. Allah mutluluğunuzu daim etsin

Biraz böyle yorumlara ihtiyacım var yahu.. Allah mutluluğunuzu daim etsin

jeliban düğümünüze az kalsın bende 6 aylık evliyim ilk başlarda tanıma aşamısı oluyor evet ama iki tarafın anlayışı ile birlikte herşey tatlıya bağlanıyor ben çok kısa sürede evlendim tanışma ile bilikte ama eşimi çok seviyormn iyiki evlenmişim iyiki kocam dşyorum zaten mükemmel bir duygu anlatsamda aynı evi paylaşmaya başladınız mı herşey daha güzel olyuor..

HEE sana birazda derin konulardan bahsedeyim..bence bir insan kendini belli eder yani nişanlılıkta bile dikkatli gözlem yapabilen biri kişiliğini çözer sevdiğinin (psikolojik sorunlu bir adam değilse sonradan değişmediyse)
biz flörte başladığımızda ben 17 yaşımdaydım flört sözlülük nişanlılık evlilik ..koci hiç değişmedi neyse o kaldı şükür..
şimdi sabahları işe yolcu ediyorum onu apartmandan inince balkona bakar bilir ordan ona baktığımı gülümser geçer bu aramızda şifre oldu,gün içinde 3 5 kez konuşuruz dili şişer yoksa bende çatlarım illa naklen yaşayacaz ..
yemek seçer o yüzden uyandığım andan itibaren can kocama ne pişirsem diye düşün düşün kv deyi ararım işte yaparım bişiler pilav yaptıysam genelde berbat olur(tövbe tövbe nimet ama kötü yapıyorum napiymm..) kocide barbat olmuş der ama hiç alınmam doğru söze ne denir yıllardır öğrenemedim gitti
sonra netin başında beraber geziniriz car car çenem durmaz tv izlemeyiz pek..kahve keyfimiz fixtir..genelde mutfakta otururuz çünkü sadece mutfak ve balkonda sigara içer saolsun..
kendimize iki ispinoz kuşu aldık ..çift belliki bizden önce bebeleri olacak..:26:
mesela el yapımı şeyleri severiz yavruluk olarak gidip almadık plastik şişeyle kesip biçip dışınada buğday sapı gibi otlarla çevirerek yerli evine benzeyen bi yuva yaptık (böyle şeylerle uğraşmaya bayılırız)
50 km uzağa balığa gideriz dağ tepe orman gezmeye bayılırız..avm gezmeyi sevmeyiz çünkü
bla..bla...
bu satırlardaki en çekilmez şey benim pilav anlayacağınız..
blaa..bla.. böyle geçiyor

biz ilk tartışmamızı evliliğimizin 2. günü yaşadık
o an dedim Allah'ım ben ne yapacağım böyle
sonra birden her gün evi sil süpür, banyo tuvalet, yemek bulaşık, çamaşırı ütüsü derken nasıl bunaldım
cinsellik hele ilk zamanlar bana bir kabus gibi geliyordu. Eşimi görmek istemiyordum
Ama çok şükür şimdi hepsine alıştım
gece eşime sarılıp uyumayı, sabah onunla uyanmayı hiç bir şeye değişmem
son günler de sık sık söylüyorum ' EVLİ OLMAK NE KADAR GÜZELMİŞ '

mutluyum, seviyorum ve seviliyorum. çocuğum var ve sevdiğim adam..... değil bir kaç ay, yıllar geçse bile bu düşüncenin değişmesine müsade etmeyen eşime minnettarım. benim diğer yarım o :)

Oy oy anlat anlat.. Ağzından bal damlıyor :)))

ayy gelinlik örtüsü değilmi hafif te kaparık katlasan katlanmaz yerlerde çürür durur benim örtü artık evimde bir düzgün mutfak şuan

Ben biraz eskiyim ama
5 yıl bitecek neredeyse,
Keşke evlenmeseydim dediğim çok zamanlar oldu,
Ama sinirliyken tabi
Geneline bakınca, eşimi seviyorum, evlilik güzel..

Evlendiğim ilk ay sudan sebeplerle tartışıyoduk gereksiz kıskançlklar. sürekli yanmda olmasını istemem falan. bi bakmışsın öldürmek istiyorum bi bakmışsın sevgidenn boğasım geliyodu falan :) .. ilk başlarda ilgisiz kalmış gibi hissediyodum kendimi ama snra farkettimki. sevgiliyken olduğu gibi olmuyo herşey alışıyo insan yani. aynı evde yaşamaya zor alışıyosun falan ama evlilik bence gayet güzel. yaşımda küçük daha 18 belkide ondan ben biraz zor alıştım ama şuan 2 ayı geçti ve hiç pişman değilim sevdiğin adamla aynı evde yaşamak nefesiyle uyumak kadar güzel bişey yok

Kızlar bende 3 aylık evliyim . 5 sene sevgılılık donemımız oldu eşimle , cok sevdı benı bende onu tabıki.Sevgı bı yana bidee kocişim hiç kıyamaz bana bu duruma da cevrem cok defa sahıt olup kıskanmıslardr..
Ama söyle bır dusundugumde keske evlenmeseydık dıyorum bekarlık daha mı guzeldı sankı ne ... :26:

biz de 7 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik..hala inanamıyorum her gün şükrediyorum hep yanımda olduğu için kocam olduğu için..arada tartışıyoruz tabi ama normali bu zaten...birbirimizi çok iyi tanıdığımız için kavgalar da kısa sürüyor...ki biz de çok borçla evlendik her şeyimizi kendimiz yaptık bununla da gurur duyuyoruz...ikimiz de çalışıyoruz borçlar da biter huzurumuz baki kalsın .. ev işleri pek iç açıcı değil yorucu ama sağolsun eşim çok yardımcı bu konuda..neyse aşkım kabardı bi kez daha iyiki evlenmişim dedim :)

Evlilik gerçekten çok güzel
Asla evlenmem diyenlerdendim ben kocacığımı görene kadar :)
Çok kısa bir sevgililik ve nişanlılık döneminden sonra evlendik ve evlilikle tanıdık birbirimizi
eşimin aşırı yemek seçmesi beni çok sinir ediyordu açıkçası :)
yemek yüzünden tartışmalar oldu ilk ay
ama kocam gün içinde güzel mesajlar yazar, bazen akşamları yemeğe çıkarır yada yemekten sonra gezmeye çıkarız birlikte
kendisi akşamları arkadaşlarıyla görüşen tiplerden değildir
gidilecekse evli arkadaşına birlikte gideriz
önceden sigara içiyordu onu da bıraktı
çok büyük borçlarla evlenmedik ama biraz var tabi zamanla ödenir gider inşallah
yani tek eşim çalışsa da aşırı bi maddi sıkıntımız yok Rabbime şükürler olsun
ailemde yokluk görmediğim için evlilikte görsem belki çok zor olurdu alışmak
ayrıca evlendiğim hafta hamile kaldım bu da beni ruhsal olarak etkiledi
bazen çok ufak şeylerden sorun çıkarıyorum
sonra pişman oluyorum
canım kocama ortada hiçbişey yokken boşancam bile dedim
tansiyonu düştü kendi yere düştü üzüntüden kendine gelemedi çok pişman oldum tabi yaptığıma
yani bu ay iyiyiz ama geçen aylarda çok çektirdim
birlikte uyumak uyanmak film izlemek ve bunlar için aileden izin almamak çok güzel
evlendiğime inanamıyorum bazen

bende yeni evli sayılmam aslında ama evlilik çok güzel bişey sevdiğinle berber uyumak uyanmak eşine yemekeler yapmak vs birde bebişimiz olsa süper olacak

7 yil birliktelikten sonra Bir yılı aşkın oldu evliyim (kendimi yeni evli olarak goruyorum hala cunku hergun birbirinden guzel ), evliliğimin ilk ayını kendi elimle mahfettim ilişki konusunda bıraz zorluk yaşadım.
Hayat onunla cook daha güzel, birbirimize sorumluluklar, saygı ve sevgi cok daha fazla arttı. Hele ki başımı onunla aynı yastığa koymak, sabah onunla uyanmak , kendi evimizde onunla guzel vakit gecirmek kadar huzurlusu yokk.Iyiki evlenmisim kocacigimla :)) allah onu yanimdan eksik etmesin ,insanin sevdiyigle bir hayat kurmasi cokkk guzellll . Allahim bu mutlulugumuz bitmesin.birde Rabbim bize bebek nasip etse hersey dahada guzel olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…