yeni evlilerrrr burayaa:)

40 ı çıkmamış bi gelin olarak evlilik şuan süper sadece 3. şahıslar dahil olduğunda sıkıntımız olabiliyo bunuda ben yapıyorum ama geriye kalan her şey çok güzel borçsuz harçsız evlendik şükür evimizde var en güzel günlerimizi beraber geçiriyoruz emekli hayatındayız sanırım bana biraz rahat batıyo bu arada 7 sene birlikteydik sevdiğim adam hiç değişmedi ha bi huyunu öğrendim çok titiz ve ben temizliğe bazen yetişremiyorum sizce benm bu miskinliğim geçer miii

Hayatimdaa yaptigimm en guzel sey diyebilirim evlilikk icinnn :)) henuz cok yeniyiz ama cok sukurr ufak tefek tartismalarr ve benim sureklii kusmelerimm disinda herseyy yolunda:))) Kocisiimii cok seviyorumm saolsunn bana yariyardimcii evdeykeende :) inss hep boyle gider :))

daha 42 günlük evliyim , evliyim derken bile zorlanıyorum çünkü hala alısamadım evliymisim gibi gelmiyor sanki iş için baska sehire tasınmısım gibi, 8 yıldır sevgiliydik , cok severek evlendim... benimle evlendiği için pişman oldugu düşüncesine kapılıyorum her kavga ettiğimizde bu normalmi? haksız oldugunda bile ben trip atıyosam konusmuyosam oda konusmuyo benimle barısmak için hiç bir cabası yok ben konusursam konusuyor, birde sürekli söylediği alttan alıp duruyorum sürekli ama dikkat et birgün alttan almam ozaman ne olacagını görürsün

evet evet evet ben de şu an tam da bunu yaşıyorum ben de 43 günlük evlıyım eşim benım çocukluk aşkımdı sonra kısmet oldu 2 yıl görüştük evlendık bu süreç içinde de... şuan çok sinirliyim

tartışmalarınız genelde hangi konulardan çıkıyo ufak çözülebilecek şeylermi?
ilk başlarda böyle olması normal fakat eskiden sevgiliyken de böyle mi davranıyordu eşiniz
herkes evliliğe hemen alışacak diye bişey yok daha yenisiniz zamanla oturacaktır herşey
bende kavga ettiğimizde pişman olduğunu düşünürdüm hatta sordum bana asla pişman değilim dedi
siz bi ailesiniz hemen öyle pişman olmak olur mu böyle düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…