Yeni evlilik

Gidip halinin üstünde yatacağım demek ne ya? Eşinize vicdan yaptırmak mı amaç?böyle küçük oyunlar ya da hesaplar artık neyse bir yere kadar işe yarar. Yok oyun, hesap değil derseniz de o daha garip hiç mi canınızın kıymeti yok hali üstünde yatmak nedir ya? Evleneceğim evlendim az kaldı vs derken o kadar açtığınız konu bu adam için miydi? Yani hiç mi sinyal vermedi bu adam. 2 günde ya yazıyla da sayıyla da 2(iki) günde bu hale gelen adam evlenmeden önce de böyledir ya. Yoksa rol yapıp da evlendim hadi salayım diyenler bile bir 6 ay bekler sanırım. Yani anlattığınız gibi kötü en az bir tane de ebeveyniniz varsa aynu şeyleri yaşamamak için çok daha iyi ince eleyip sık dokumanız gerekmez miydi sizin?

Ama konuşmadan olmaz işte, birden yatağını ayırırsan iyice gerilecek ortam. Neden böyle yapıyorsun, daha yeni balayından döndük hastayım kırıldığımı anlamıyor musun temalı bir konuşma yap eğer yine tersler gibi devam verirse boş odada kapını kilitleyip yatarsın.

Ancak söylemeden edemeyeceğim kocan hiç anlayışlı değil, ağrıdan yemek yiyemeyen karısına "mal mısın" diyecek kadar da acımasız. Sarıp sarmalaması gerekirken yaptığı şey hiç doğru değil. Sen bu adama mı merhametli diyorsun?
Dun ben baska odaya gıttım. Arkasına koltuk koydum. Geldı konustuk . Kustugumu falan görmemis.bırlıkte yemek yiyeceğiz dıye hazırladık bırsey demeden kalktın ona kızdım dedi. Öyle suan sıkıntı yok. Zaten söyledim herseyı de.

Dun ben baska odaya gıttım. Arkasına koltuk koydum. Geldı konustuk . Kustugumu falan görmemis.bırlıkte yemek yiyeceğiz dıye hazırladık bırsey demeden kalktın ona kızdım dedi. Öyle suan sıkıntı yok. Zaten söyledim herseyı de.
Beton zemindeki halının üzerinde yatma ajitasyonunuz işe yaradı mı yaramadı mı? Ona göre bilelim de dahiyane taktiğinizi biz de uygulayalım.

Yeni evlendim. Balayından döneli 2gün oldu. Eşim merhametli, ev işlerinde yardım eder hakkını yiyemem. Ama bazı huyları beni sinir ediyor. Ve şuan sinirimden aglıyorum.
Benim 2kuşum var. İkiside full kafes dışında. Ben salona koymustum. Görüntü kirliliği ve etrafı batırdıgı için diger odaya koy dedi koydum.
Kaynanamda bazı şeylerimiz kalmıştı.Ben kafes var büyük onu da alayım diyordum.Hepsini aldık. Gaz sobası sıgmadı. Benim kafese bayaa laf etti.Bagırdı,kapıyı çarptı.
Migrenim var. İki gündür akşamları kusuyorum ve yemek yemedim.Hazırladık.ufacık yogurt yedim. Doydum malmısın dedi.
Aşırı titiz.Yani birşeyi yanlış koysam falan laf ediyor.Ne bilim ben mi abartıyorum. Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum bu evde. Laf ediyo herşeye.Mesela başka oda açık kalsa unutsam kızıyo falan
Bakin esiniz merhametli falan degil hayvana merhameti olmayanin insana hic merhameti olmaz. Kapi acik unutabilirsiniz bunda ne var ustelikte dış kapida degil sadece oda kapisi... Erkegin herseye laf edeni fazla tehlikeli o ev islerini de beli titizlik biraz üst duzeyde oldugu icin yapıyor. O evde ikinizinde soz hakki var canim istedi boyle yaptim demeyi bilin. Bastan tavrinizi net koyun. Size hakaret etmesine izin vermeyin. Her evde ufak tefek kavgalar olur ama medeni insanlar hakaret etmezler. Esiniz nerde yetismis böyle. Kendinizi ayaklar altina aldirmayin. Aglamayinda niye agliyorsunuz ki. Aglamadan güçlü olun ve karsinizdakini dize getirmeye, size hakaret etmesine izin vermemeye alıştırın. Size nasil davranmamasi gerektigini simdi ogrensin. Ilerde nasilsa bu herseye goz yumuyor deyip agiz dolusu hakaretlerde bulunmasin. Bunlarin bugun onune gecebilirsiniz. Kolay gelsin

şimdi o kuşların da evi olacağını bilerek evlendiniz

eşyayı sakınacaksanız yeni eşya almamalıydınız kuş bu bez mi bağlayacaksınız

lakin eşinize uygulamak istediğiniz yöntem makul değil

yani insan gider koltukta yatar

eğer ben birini evde koltuk varken halıda yatıyor görsem mesela hiç umursamam zira özellikle yapmış diye düşünürüm

karşınızda çocuk yok basit ajitosyanlara girmeyin

konuşun ama bir an önce karşılıklı kendinize çeki düzen verin o adam gibi konuşsun davransın siz de cezalandırma modunuzdan çıkın

Bakin esiniz merhametli falan degil hayvana merhameti olmayanin insana hic merhameti olmaz. Kapi acik unutabilirsiniz bunda ne var ustelikte dış kapida degil sadece oda kapisi... Erkegin herseye laf edeni fazla tehlikeli o ev islerini de beli titizlik biraz üst duzeyde oldugu icin yapıyor. O evde ikinizinde soz hakki var canim istedi boyle yaptim demeyi bilin. Bastan tavrinizi net koyun. Size hakaret etmesine izin vermeyin. Her evde ufak tefek kavgalar olur ama medeni insanlar hakaret etmezler. Esiniz nerde yetismis böyle. Kendinizi ayaklar altina aldirmayin. Aglamayinda niye agliyorsunuz ki. Aglamadan güçlü olun ve karsinizdakini dize getirmeye, size hakaret etmesine izin vermemeye alıştırın. Size nasil davranmamasi gerektigini simdi ogrensin. Ilerde nasilsa bu herseye goz yumuyor deyip agiz dolusu hakaretlerde bulunmasin. Bunlarin bugun onune gecebilirsiniz. Kolay gelsin
O gün bir cinnet gecırdım hersey duzeldı. Ve yerı geldımi lafı mı söyluyor um. Benım ev izleriyle pek aram yok. Cogu seyı bılmıyorum.O aşırı tıtız. Yanı heryer temız olsun ıstıyor sürekli. Ama kuşlarım gene dısarda. Konustuk anlastık

şimdi o kuşların da evi olacağını bilerek evlendiniz

eşyayı sakınacaksanız yeni eşya almamalıydınız kuş bu bez mi bağlayacaksınız

lakin eşinize uygulamak istediğiniz yöntem makul değil

yani insan gider koltukta yatar

eğer ben birini evde koltuk varken halıda yatıyor görsem mesela hiç umursamam zira özellikle yapmış diye düşünürüm

karşınızda çocuk yok basit ajitosyanlara girmeyin

konuşun ama bir an önce karşılıklı kendinize çeki düzen verin o adam gibi konuşsun davransın siz de cezalandırma modunuzdan çıkın
O gun yanıma geldi konustuk. O da benım kustugumu görmemiş. Ben bı anda doydum deyıp kalktım. O da buna kızmıs. Cunku 2kasık yogurt yedım yemek yemedim. Kuşlarım salık. Zaten o da kuş konusunda tavızım yok bılıyor. Bende temizlik konusunda dıkkat edıyorum. Eşim aşırı tıtız bır ınsan bunu anladım. Bu yuzden ev ısı yapıyor

Kv ne alaka?

Yakın mı yasıyorsunuz ?

Ayrıca şimdiden mal diyorsa ilerisini düşünmek istemiyorum

Bence çocuk için acele etme
Zaten kesınlıkle cocuk ıstemıyorum en az 3yıl.ki ınsallah atanacagım. Bu zamana kadar cok cektım. Cekmıycegımı bılıyor. Zaten bende onu hep uyarıyorum yanlıs bırsey oldumu

Yok
Kocaya kizip kendini cezalandirin kadinlar da bi bizde var galiba.
Yavrum hasta halinle niye gidip halinin ustunde betonda yatasin kafayi mi yedin. Git yat yatağinda mis gibi.
Sakinleş iyiles icabina bak.
Yok koltukta yattım. Zaten kotuydum acıle gıttık.Konustuk. Ben aşırı dagınıgım ve ev ısı pek elımden gelmıyor. Ama o da asırı tıtız

Çok üzüldüm. Aile evinde zaten mutsuzdunuz, hiç hak etmiyorsunuz bunları. Orası sizin eviniz, nazi kampı değil. Sürekli size bağıramaz, hakaret edemez, azarlayamaz, bu kadar öfkeliyse tedavi görsün. Sinmeyin, bende mi hata var abartıyor muyum diyip pasifleşmeyin, normalleştirmeyin. İlk zamanlar uyum sürecidir, tabi atışmalar olur, ama sizin vereceğin tepkiler çok çok önemli. O saygısını bozuyor çirkinleşiyor diye ona uymaya da kalkmayın. Mal dedi diye dönüp siz de hakaret etmeyin, bu sefer ilişkiniz bu minvalde ilerler. Sınırınızı çizin, nerde durması gerektiğini, ne söylememesi gerektiğini bilsin. Umarım düzelir.. Halının üstünde yatmayın, zaten migren var bir de üşütmeyin. Yorgan serin 2-3 kat o şekilde yatın ille yatak odasında yatmayacağım diyorsanız.
Yok konustuk da zaten uyardım böyle seyler söyleme. Aramızdaki saygı gıder dıye. Kocaman insan. Kı ben bı cinnet gecırdım dagıttım heryeri.Düzeldik.ama suan ev ısı falan zorlanıyorum ben baya

sakin sakin konuşun bence, anlatın hislerinizi. Anladığım kadarıyla severek, isteyerek evlenmişsiniz. Daha çok yenisiniz, aynı evin içinde yaşamak farklı bir durum, ama yavaş yavaş alışacaksınız birbirinizin huylarına, o da laflarına dikkat etmesini öğrenecek. Kavga ederek, küserek çözmeyin, konuşarak çözün bence.
Evet zaten desin bıdaha daha agır tepki vercem kı huyumu bılıyor

Sonunda evlendiniz demek. Şu forumda beni hem şoklara sokan hem de haline üzüldüğüm birisiniz. Umarım mutlu olursunuz..
Ama kuşların kafes dışında olması bence hiç güvenli değil. Bir yere takılabilirler, kapı çarpıp da kapının arasında ölen kuş vakaları hiç az değil. Bir anlık dalgınlıkla cam açsanız uçup giderler.

Yeni evlendim. Balayından döneli 2gün oldu. Eşim merhametli, ev işlerinde yardım eder hakkını yiyemem. Ama bazı huyları beni sinir ediyor. Ve şuan sinirimden aglıyorum.
Benim 2kuşum var. İkiside full kafes dışında. Ben salona koymustum. Görüntü kirliliği ve etrafı batırdıgı için diger odaya koy dedi koydum.
Kaynanamda bazı şeylerimiz kalmıştı.Ben kafes var büyük onu da alayım diyordum.Hepsini aldık. Gaz sobası sıgmadı. Benim kafese bayaa laf etti.Bagırdı,kapıyı çarptı.
Migrenim var. İki gündür akşamları kusuyorum ve yemek yemedim.Hazırladık.ufacık yogurt yedim. Doydum malmısın dedi.
Aşırı titiz.Yani birşeyi yanlış koysam falan laf ediyor.Ne bilim ben mi abartıyorum. Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum bu evde. Laf ediyo herşeye.Mesela başka oda açık kalsa unutsam kızıyo falan
Doydum malmisin demek ve merhamet hı hı tamam!

Back
X