Yeni evlilik

Yok dırek ayrı odaya gıdecegım. Dıger oda beton. Uzerinde halı var. Orda yatcam. Kendı yatsın yatakta
Suan basım catlıyo. Onunla konusmak ıstemıyorum
Kocaya kizip kendini cezalandirin kadinlar da bi bizde var galiba.
Yavrum hasta halinle niye gidip halinin ustunde betonda yatasin kafayi mi yedin. Git yat yatağinda mis gibi.
Sakinleş iyiles icabina bak.

Yeni evlendim. Balayından döneli 2gün oldu. Eşim merhametli, ev işlerinde yardım eder hakkını yiyemem. Ama bazı huyları beni sinir ediyor. Ve şuan sinirimden aglıyorum.
Benim 2kuşum var. İkiside full kafes dışında. Ben salona koymustum. Görüntü kirliliği ve etrafı batırdıgı için diger odaya koy dedi koydum.
Kaynanamda bazı şeylerimiz kalmıştı.Ben kafes var büyük onu da alayım diyordum.Hepsini aldık. Gaz sobası sıgmadı. Benim kafese bayaa laf etti.Bagırdı,kapıyı çarptı.
Migrenim var. İki gündür akşamları kusuyorum ve yemek yemedim.Hazırladık.ufacık yogurt yedim. Doydum malmısın dedi.
Aşırı titiz.Yani birşeyi yanlış koysam falan laf ediyor.Ne bilim ben mi abartıyorum. Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum bu evde. Laf ediyo herşeye.Mesela başka oda açık kalsa unutsam kızıyo falan
Merhamet ne demek size göre?
Mal Mısın ne demek 2 günlük eşe?

Kocaya kizip kendini cezalandirin kadinlar da bi bizde var galiba.
Yavrum hasta halinle niye gidip halinin ustunde betonda yatasin kafayi mi yedin. Git yat yatağinda mis gibi.
Sakinleş iyiles icabina bak.
Orası beton, halının üzerinde yatma demesini bekleyecek eşinin.

Demeyince ki dememesi yüksek ihtimal, birde ona üzülecek.

Kendi kıymetinizi bilin ilk önce konu sahibi.

Orası beton, halının üzerinde yatma demesini bekleyecek eşinin.

Demeyince ki dememesi yüksek ihtimal, birde ona üzülecek.

Kendi kıymetinizi bilin ilk önce konu sahibi.
Bana da biraz nazlanayim gelsin bana engel olsun dusuncesi gibi geldi ama cok yanlis. Bir süre sonra adam her tartismada git orda yat der.

Ben şeyi anlamadım balayından döneli 2 gün olmuş 2 gündür kusuyosunuz falan huzur yok evde hangi ara “ama ev işlerine yardım eder, merhametlidir” diyecek kadar ev işi yaptı bu adam? İlginç.
bende tam olarak oraya takildim.
bence adam yardim etmek icin degil titiz oldugundan is guzarlik yapip arkadan is goruyor tekrr

Yok dırek ayrı odaya gıdecegım. Dıger oda beton. Uzerinde halı var. Orda yatcam. Kendı yatsın yatakta

Halıyı da kaldırın direkt betona yatın. Yüzünüze gözünüze is sürüp kıyafetinizin bir kısmını da yırtın. Dünden kalan kuru ekmeği de elinizde unutup uykuya dalın. Cam da açık kalsın iyice tutulsun boynunuz falan. Sabah şeytan çarpmış gibi kalkarsınız kocişkonuz iyice pişman olur yaptığına.

Eve elektrik tuttu, vileda yaptı. O da durmaz benle bırlıkte toplar falan. Ama ne bılım herseye laf etmesi beni sıkıyor. Gıdıp ayrı odada yatıcam
Hatta bu sekilde davranmaya devam ederse sonunda bosancak dıycem
sakin sakin konuşun bence, anlatın hislerinizi. Anladığım kadarıyla severek, isteyerek evlenmişsiniz. Daha çok yenisiniz, aynı evin içinde yaşamak farklı bir durum, ama yavaş yavaş alışacaksınız birbirinizin huylarına, o da laflarına dikkat etmesini öğrenecek. Kavga ederek, küserek çözmeyin, konuşarak çözün bence.

Çok üzüldüm. Aile evinde zaten mutsuzdunuz, hiç hak etmiyorsunuz bunları. Orası sizin eviniz, nazi kampı değil. Sürekli size bağıramaz, hakaret edemez, azarlayamaz, bu kadar öfkeliyse tedavi görsün. Sinmeyin, bende mi hata var abartıyor muyum diyip pasifleşmeyin, normalleştirmeyin. İlk zamanlar uyum sürecidir, tabi atışmalar olur, ama sizin vereceğin tepkiler çok çok önemli. O saygısını bozuyor çirkinleşiyor diye ona uymaya da kalkmayın. Mal dedi diye dönüp siz de hakaret etmeyin, bu sefer ilişkiniz bu minvalde ilerler. Sınırınızı çizin, nerde durması gerektiğini, ne söylememesi gerektiğini bilsin. Umarım düzelir.. Halının üstünde yatmayın, zaten migren var bir de üşütmeyin. Yorgan serin 2-3 kat o şekilde yatın ille yatak odasında yatmayacağım diyorsanız.

Biz ilk sene eşimle tartsnca bn salona gdyordum o da vicdan yapym diye yer yatagi yapip oraya yatyordu. Sonradan demsti ki biz oyle küsüp ayri ayri yattgmzda kedi bizim yatakta yatyordu biliyor musun? :KK70:yerinizi birakmyin kmseye..bnce dedgnz gbi merhametli biri degil

Back
X