Yeni evlilikler ne zaman oturur?

valla bizim 3. senemizde yani bu sene oturdu evliliğimiz özellikle tam anlamıyla alışıyorsun

Temizlik eğitiminin aslında 3 yaştan sonra başlaması gerekmiyor mu Yani lafım size değil de nasıl bir aileden geliyor bu adam? Kişisel temizliği bile sizle öğreniyor.

Evet, farkettirmeden alıştırmak lazım. Çocuk gibi yavaş ve sabırlı. Eve karşı sorumluluk herkesin görevi. Temizlik, hijyen ve öz bakım eşe karşı saygının gereği. Alıştırılan erkek, iş kolaylaşsın diye fedakarlıklar yapacaktır. Erkekler biraz da gazla çalışır, unutmayın.

Biz esimle 10 yil sevgililikten sonra evlendik. Ilk 6 ayimizda ikimiz de biz hata mi yaptik evlenerek bosanmaliyiz bence diye dusunmusuz. Sonradan itiraf ettik birbirmize tabi. Simdi ise 10 yildir evliyiz sonuc olarak adamlar degismiyor, egitemezsin. Verecegim en etkili nasihat oldugu gibi kabullen. Yoksa surekli bir mucadele icinde olursun yorulursun.

Yardım etmek için çabalıyosa ve sizi kırmıyosa düzelir bir şekilde

Maalesef türkiyede erkek çocuklarına ev düzeni öğretilmiyor hep kız çocukları öğrensin modundalar

Ama eşiniz bu konuda gelişime açıksa her şey aşılacaktır

Benim eşimde anlattığın gibi arkası hep toplanan biriydi banyodan çıkarken lifini bile yıkamaz ortalığı köpük içinde bırakırdı arkasından kayınvalidem toplardı kaç defa şahit oldum ama şuan ben evde olmayınca yatağını topluyor ve tuvaletini yaptıktan sonra tuvaleti fırçalıyor yani içinde varsa zamanla olur hiç merak etme

Aynen öyle, ilk zamanlar asla alışamıyorlar hatta anneleri gibi davranılmasını istiyorlar, kadın ne kadar kararlı olursa erkekler de o kadar düzeliyor tabi gerçekten karakteri düzgünse.. Evlilik zor bir zanaattir, değişmeden , evrilmeden kesinlikle yoluna girmiyor, bu yüzden evlenen değişir, değişmek zorunda kalır...

En sevmediğim tiplerden kesinlikle tahammül etmek bile çok zor. Eğitilmesi çok zor erkeklerin geneli böyle sanırım

Bazen hiç oturmuyor, dilerim sizin evliliğiniz yoluna girer Allah yardımcınız olsun.

konu midemi bulandırdı. kişisel temizlik diyorsun. hadi dağınıklık, ev işlerini ortak yapma falan bunları anlarım da kişisel temizliği bile yeni yeni öğrenmek nedir ya? böyle iğrenç bi herifi sen koynuna nasıl sokuyorsun?

Evleliğimin ilk zamanları hiç zorlanmadım hemen alıştım.Çok ufak konularda takıldığım noktalar vardı dahala değişmediBence değişmez değişir gibi olur ama değişmez

Normalde düzenli,temizimdir.Ama hiçbir zaman annemin istediği gibi ev işi yapamadım.Çünkü ona göre olmuyordu.Acaba sizde çok titiz yada takıntılı olabilir misiniz?

kendisi ister ve düzeltirse ne ala.Yoksa ne yaparsan yap zor bacım zor.Zamanında evlat yetistiremeyen beceriksizlerin açığını tek başına kapatamazsin.yeni nesil erkeklerin çoğu sorumsuz.bu yüzden yıllar geçse de çoğu evlilik oturmuyor halay cekiyor

Bu yazdiklarini okuyunca konu sahibine şunu sormak istedim..eeeeyyyy konu sahibi..sen bu adamı evlenmeden önce görmedin mi?gezip ,tozmadın mi? Nişanlıyım sorun olmayan şeyler evlenince mi sorun oluyor?

Bu yazdiklarini okuyunca konu sahibine şunu sormak istedim..eeeeyyyy konu sahibi..sen bu adamı evlenmeden önce görmedin mi?gezip ,tozmadın mi? Nişanlıyım sorun olmayan şeyler evlenince mi sorun oluyor?
Blemezsin ki canım erkekler sevgiliyken kendilerini harika gösterirler,evlendikten sonra özlerine dönerler.hani diyoruz ya sevgiliyken bana soyle yapardın böyle yapardın böyle ilgilenirdin artık yapmıyorsun deriz.cunku sevgiliyken o cok ilgili sahte kişilikleri gidiyor özleri geliyor buda ne bilsin bulusmadan bulusmaya gördugu kadarıyla tanımıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…