- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.246
- 33
- 34
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
Başak erkeği sözde titizdir. Çevreyi titiz yapar. Kendisi titiz olduğunu söyler gözüne sokar ama asla titiz değildir. En azından benim eski eşim aynen böyleydi. Ve de dırdırı herşeye bir kulp bulur . Sürekli eleştirir. Ama asla kendisi yapmaz. Evlendikten sonra bütün yükü kadına bırakın bir de üzerine sürekli eleştirir. Asla ama asla gözüne giremezsin. Aslanlara egoist derler ama bence başak erkekleri en çok korkulacak kişilerdir. Çünkü ben bu kadar herşeyi bilen kendisini birşey sanan görmedim. Kafasında sürekli birşey düşündüğünü iddia ederler. Zannedersin dünyayı kurtaracak. Boş konuşur boş düşünür bence. Bir çoğu da obsesif veya narsistir. En azından benim gördüğüm böyle, hayattan nefret etmek istemiyorsanız uzak durunBi daha Başak erkegi
Hiç taviz vermezseniz bence eğitebilirsiniz , ben geceliklerini katlayıp dolaba koymayı kirlilerini kirli sepetine atmayı vs hepsini ilk baştan kendisine yaptırdım herşey ortak lafı ağzıma sakız olmuştu1 ay bile olmayan bir evliliğim var. Eşim annesinin sürekli arkasını toplamasına alışmış biri yataktan kalkıp işe giden gelip uzerını defıstırıp yataga giren bir hayatı var(mış). Benim ise dagınıklıga tahammulum yok. Şu an işim yok ama normalde bende çalışan biriyim. Ve açıkçası işleri ortak yapmalıyız diye düşünenlerdenim. Temizlik olayına (vucutta bile) benımle yenı yenı dıkkat ediyor. Kendince bişeyler yapmaya yardım etmeye çalışıyor. Bazen diyorum eğitim bu yaştan sonra çok zor değişmez bir yanımda çabasını görüyor. Özellikle yeni evliler bu süreç nasıl oturuyor?
Bu o kadar yanlış, o kadar itici bir yaklaşım ki yapacağı varsa da birkaç ay sonra yapmaz o adam. Ben olsam çok biliyorsan sen yap der bırakırım.Bişeyler yapıyor(!) sonrasında ben düzenliyorum. Ve bu konuda konuştum düzgün yapmayacaksan yapmanın anlamı yok diye.
Öğretmenlikle ne alakası var yahu? Temizlik işçisi olsa kıllı adamı hak ediyor mu olacaktı?Lütfen kafanızda soru işaretleri varsa cocuk düşünmeyin olan size olur. Kişisel temizlik büyük ihtimal koltuk altı ve genitaldir, kıllı mıllısiz bir öğretmen olarak bunları haketmiyorsunuz
Neden bel altı vuruyorsunuz ki :) böyle kıllı adamları temizlikçiler alsın mı dedim temizlikçi cümlesini bile kurmadım. Biraz gaza getirmek için söyledimÖğretmenlikle ne alakası var yahu? Temizlik işçisi olsa kıllı adamı hak ediyor mu olacaktı?
Öğretmenlere yakışmıyormuş kıllı adamlar, temizlikçilere de yakışmıyormuş. Kime yakışıyor peki, siz söyleyin ben tahmin yürütmeyeyimNeden bel altı vuruyorsunuz ki :) böyle kıllı adamları temizlikçiler alsın mı dedim temizlikçi cümlesini bile kurmadım. Biraz gaza getirmek için söyledim
Kimseye yakışmıyor maymunlara yakışırÖğretmenlere yakışmıyormuş kıllı adamlar, temizlikçilere de yakışmıyormuş. Kime yakışıyor peki, siz söyleyin ben tahmin yürütmeyeyim
Neyse daha uzatmayacağım. Bundan sonra insanları mesleklerine göre sınıflandıran cümleler kurmazsınız diye umuyorum. Yanlış yerlere gider mevzu böyle, hoş olmaz...Kimseye yakışmıyor maymunlara yakışır
Neden bel altı vuruyorsunuz ki :) böyle kıllı adamları temizlikçiler alsın mı dedim temizlikçi cümlesini bile kurmadım. Biraz gaza getirmek için söyledim
yav ne alaka gözünü seveyim? hani derler ya sen şöylesin, bak sana yakışıyor mu gibisinden atıf yapılarak mesleğinden ötürü kişiye coşku verilmeye çalışır. yoksa ben şu yorumu okuyan bir işçinin alınacağını bile sanmıyorum..Neyse daha uzatmayacağım. Bundan sonra insanları mesleklerine göre sınıflandıran cümleler kurmazsınız diye umuyorum. Yanlış yerlere gider mevzu böyle, hoş olmaz...
+1yav ne alaka gözünü seveyim? hani derler ya sen şöylesin, bak sana yakışıyor mu gibisinden atıf yapılarak mesleğinden ötürü kişiye coşku verilmeye çalışır. yoksa ben şu yorumu okuyan bir işçinin alınacağını bile sanmıyorum..
Bende o sebeple bundan taviz vermiyorum bu konuda çok net konuştum. Aslında diğer konularda da hani sürekli annen yapmış olabilir ama ben annen değilim diye.
Bişeyler yapıyor(!) sonrasında ben düzenliyorum. Ve bu konuda konuştum düzgün yapmayacaksan yapmanın anlamı yok diye. Yerini bilmiyorum diyor sor o zaman diyorum. Bu sorun degil bencede zamanla oturur ama öğretmen olarak eğitim yaşını biliyorum. Yarın oburgun cpcugumuz olursa sorumluluklarıyla ben tek ugrasacaksam vs dıye dusunmeye başladım şimdiden.
Zamanla inssllah sevgı varsa her sey olur .Nasıl alıstırırsan ole gıder1 ay bile olmayan bir evliliğim var. Eşim annesinin sürekli arkasını toplamasına alışmış biri yataktan kalkıp işe giden gelip uzerını defıstırıp yataga giren bir hayatı var(mış). Benim ise dagınıklıga tahammulum yok. Şu an işim yok ama normalde bende çalışan biriyim. Ve açıkçası işleri ortak yapmalıyız diye düşünenlerdenim. Temizlik olayına (vucutta bile) benımle yenı yenı dıkkat ediyor. Kendince bişeyler yapmaya yardım etmeye çalışıyor. Bazen diyorum eğitim bu yaştan sonra çok zor değişmez bir yanımda çabasını görüyor. Özellikle yeni evliler bu süreç nasıl oturuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?