- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bende başkaları için alınan arabaları gereksiz buluyorum ama aile yapısını bilemiyorum heryere beraber gidiyorlarsa olabilir
Kuzen tabiki haklı
Neden evlenmiş ki enişte bey
10 kişilik araç alıp cemicumle gitseydi pikniğe neden elin kızının başını yakar böyleleri hiç anlamıyorum.
Ne münasebet? Kayınpederi kendine bir araba alsın 2 araba gidilir gerekirse. Ne saçma sapan bu erkekler ya.
Eğer aile bireyleri sorunlu kişiler değil ise bence büyük bir araba ile haftasonlari kalabalık gezmek güzel....
Ne olursa olsun insanın bir aileye ihtiyaci var
Kuzen niye bu kadar sert aileye karşı? Çekinceleri var sanırım. Bir de çalışıyor mu kuzeniniz?Eğer aile bireyleriyle birşeyler yapılıyorsa alınabilir haftasonları bir yere gidiliyorsa piknk falan ayrıca o tür arabalarda çok pahalı değil benzin de ne kadar gidecek çok lüks olmadıkça ama konu sahibi daha şimdiden eşinin ailesiyle birşet yapmak istemiyor olay bu ama neden bu kadar önyargılı
İki aracın yakıt masrafı derken? Kayınpederin yakıtından ona ne ki? Ay otobüs aslınlar o zaman toplu taşıma başlatsınlar. O değil de kuzeninin başı çok ağrıyacak böyle her haftasonu cümbür cemaat takılıyorlarsa. Geçmiş olsun.2 aracın yakıt masrafını düşünüyormuş. Bence de anlamsız.
Eşinin tavrı önemli acele etmesinler. Birkaç ay sonra düşünelim biraz erteleyelim desin kuzeniniz. Bu arada da kv kendini belli eder zaten. Sorun yaşanırsa eşine de bunları öne sürer ama şu an daha 1aylık evlilikte henüz vukuat yokken bunları düşünmek önyargı olur.Biraz kaynanası sorunlu. Kıskanç biri aşırı derecede.
Eğer aile bireyleriyle birşeyler yapılıyorsa alınabilir haftasonları bir yere gidiliyorsa piknk falan ayrıca o tür arabalarda çok pahalı değil benzin de ne kadar gidecek çok lüks olmadıkça ama konu sahibi daha şimdiden eşinin ailesiyle birşet yapmak istemiyor olay bu ama neden bu kadar önyargılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?