Yeni evlilikte araba sorunu

Aslında sorun da kuzenimin her yere beraber gitmek istememesi.
Daha yeni gelinmiş bence önüne set çekmesin sonra zor olur büyük bişey yasanamamışsa destek olan bi aileyse ki benim esimin ailesi oyle maddiyattan alinmiyo esimde istiyo buyuk arabada anca t kisi sigiyoz simdi

Kuzen niye bu kadar sert aileye karşı? Çekinceleri var sanırım. Bir de çalışıyor mu kuzeniniz?

Bu durum eşinden kaynaklı. Her gün yemek yiyelim, beraber yaşayalım falan demişler geçmişte. Kaynanası alınan eşyalara, hediyelere kıyamamış. Sevgiliyken alınan tişörte kadar benim olsun demiş. İyi niyetli bakmıyor oluşu bundan.

İnsan bazen gecmiste yaptıklarına düşündüklerine pişman oluyor....

Daha şimdiden bir vukuat yokken bence böyle yapmasın...

erkekler de çok akilli, benim ailemi istemiyorsun triplerine girer sonra....

Ayrıca madem birlikte vakit geçirmeyi sevmiyordu, neden eşinin memleketine yerleşti...

Şu anki durumda zaten her gün görüşmüyorlar. Aynı memleket diye sürekli görüşmek de gerekmiyor. Herkesin kapısı ayrı. İş lartlarından dolayı kuzenim gitti.

Yani kiraya filan destek çıkıyor enişte ondan herhalde yine onlara kalacak diye düşünüyor..

Kuzenin tabikide haklı.Hem masrafa girmiş olucak hemde huzurları kalmıcak.

Bence daha bir aydir evli ve bu araba alma fikri simdi ortaya cikti ise kuzeniniz baya net konusup bu konuyu bir daha acilmamak uzere kapamali

Ama yok nisanlilik zamanindan beri yapilan bir plan ise zaten denecek bir sey yok.

Bence daha bir aydir evli ve bu araba alma fikri simdi ortaya cikti ise kuzeniniz baya net konusup bu konuyu bir daha acilmamak uzere kapamali

Ama yok nisanlilik zamanindan beri yapilan bir plan ise zaten denecek bir sey yok.

Yok yeni çıkmış ortaya dediğine göre. O zaman da aynı evde yaşayalım filan diyormuş. Yemek bir olsun vs.

Evlendi diye tamamen oglanin bağlarını kesmesini beklemesin öyle bi dünya cok cünkü canım hesaplarda girmesin çalısıysa kendi parasından katmaz olur biter

Yani kesilmez tabii ki. Ben şuna takıldım. İnsan evlenince 2 kişilik bir aile olur. Erkeğin ailesine +1 sayılmaz ki.

Yani kesilmez tabii ki. Ben şuna takıldım. İnsan evlenince 2 kişilik bir aile olur. Erkeğin ailesine +1 sayılmaz ki.
Herzaman boyle gidecek diye bisey yok canim ilk basta olur zaten bu gezmeler piknikler sonra herkes kendi yasamina alisiyo 4 senelik evliyim ilk sene yapisik ikiz gibiydik simdi canim istemezse gelmem cankm istemiyo deyip cikiyom kaynanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…