- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Daha yeni gelinmiş bence önüne set çekmesin sonra zor olur büyük bişey yasanamamışsa destek olan bi aileyse ki benim esimin ailesi oyle maddiyattan alinmiyo esimde istiyo buyuk arabada anca t kisi sigiyoz simdiAslında sorun da kuzenimin her yere beraber gitmek istememesi.
Kuzen niye bu kadar sert aileye karşı? Çekinceleri var sanırım. Bir de çalışıyor mu kuzeniniz?
İnsan bazen gecmiste yaptıklarına düşündüklerine pişman oluyor....Ailesiyle çok içli dışlı olmak istemiyormuş. Beraber yaşama, her gün yemek birlikte yemek yeme vs. fikirlerinden dolayı soğumuş. Şimdi de araba mevzusu var işte. Bana adam karı kocalığı kabul etmemiş gibi geldi. Ondan da burada sordum aslında.
Birlikte yemek yemeler başlamış mı o zaman eyvah. Altlı üstlü mü ya da yakın mı oturuyorlar? Altlı üstlüyse eğer çok sıkıntı en başta kabul etmiş oluyor aslındq bunları.
Bir de kayınpeder kendine araba almak yerine oğlu büyük araç alsın diye bekliyor. Resmen koloni halinde yaşayacaklar. Sadece gezmeye giderken mi kullanılıyor araç. Her yere beraber gidecekler evlerden ırak.
İnsan bazen gecmiste yaptıklarına düşündüklerine pişman oluyor....
Daha şimdiden bir vukuat yokken bence böyle yapmasın...
erkekler de çok akilli, benim ailemi istemiyorsun triplerine girer sonra....
Ayrıca madem birlikte vakit geçirmeyi sevmiyordu, neden eşinin memleketine yerleşti...
alirsa piknige oraya buraya gitmek bir gorev sekline donusecek, butun gezi planlari araba bos gitmesin denilip cumbur cemaat sekline evrilecek iyi dusunsun
İki aracın yakıt masrafı derken? Kayınpederin yakıtından ona ne ki? Ay otobüs aslınlar o zaman toplu taşıma başlatsınlar. O değil de kuzeninin başı çok ağrıyacak böyle her haftasonu cümbür cemaat takılıyorlarsa. Geçmiş olsun.
Kuzenin tabikide haklı.Hem masrafa girmiş olucak hemde huzurları kalmıcak.Hanımlar belirteyim konuyu kuzenim için açıyorum.
Kuzenim 1 ay önce evlendi. Eşinin memleketinde yaşıyorlar. Enişte bey ailesi ile haftasonu rahatça gezmek için 10 kişilik araç almak istiyor. Hem piknik vs. hem de bayramda memlekete rahatça gitmek için düşünmüş.
Kuzenim bunu istemiyor. Biz neden onlar için geniş araç alıp park, yakıt masrafını çoğaltıyoruz diye düşünüyor. Hali hazırda küçük arabaları var. Kayınpeder de kendine araba alsın istiyor. Bugüne kadar oğlunun arabası var diye almamış.
Sizce enişte bey haklı mı? Yoksa kuzenim gereksiz bir tavır içinde mi?
Sulaleyi gezdirmek icin arac mi alinir? Bu arac neyle alinacak dugunde takilan takilarla mi ?
Ayrica neden pikniktir bayramdir hep birlikte plan var bu kizin arkadasi ailesi yok mu
Bence daha bir aydir evli ve bu araba alma fikri simdi ortaya cikti ise kuzeniniz baya net konusup bu konuyu bir daha acilmamak uzere kapamali
Ama yok nisanlilik zamanindan beri yapilan bir plan ise zaten denecek bir sey yok.
Evlendi diye tamamen oglanin bağlarını kesmesini beklemesin öyle bi dünya cok cünkü canım hesaplarda girmesin çalısıysa kendi parasından katmaz olur biter
Yemeyi bır falan yapmasin ayirana kadar canı çıkarYok yeni çıkmış ortaya dediğine göre. O zaman da aynı evde yaşayalım filan diyormuş. Yemek bir olsun vs.
Herzaman boyle gidecek diye bisey yok canim ilk basta olur zaten bu gezmeler piknikler sonra herkes kendi yasamina alisiyo 4 senelik evliyim ilk sene yapisik ikiz gibiydik simdi canim istemezse gelmem cankm istemiyo deyip cikiyom kaynanamaYani kesilmez tabii ki. Ben şuna takıldım. İnsan evlenince 2 kişilik bir aile olur. Erkeğin ailesine +1 sayılmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?