- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Herzaman boyle gidecek diye bisey yok canim ilk basta olur zaten bu gezmeler piknikler sonra herkes kendi yasamina alisiyo 4 senelik evliyim ilk sene yapisik ikiz gibiydik simdi canim istemezse gelmem cankm istemiyo deyip cikiyom kaynanama
Artık belli şeyler oturuyo canım eltimi kaynimda cok severim biyere gidelim deseler giderim cünkü sorum olmuyo güzel vakit geçiriyoruz eşim 2 kardeş başka kimsesi yok kuzenin de on yargılı olmasın insan ilk basta yaptığı şeyler için pişman oluyo bazenSiz sabırlı davranmışsınız demek ki. İyi sonradan sorun etmemişler. :)
Benm babam bile biz evlendikten sonra arabayi kuculttu:) herkes kendi arabasyla der ki hakli. Arada bir gezmek icin sacma yaniHanımlar belirteyim konuyu kuzenim için açıyorum.
Kuzenim 1 ay önce evlendi. Eşinin memleketinde yaşıyorlar. Enişte bey ailesi ile haftasonu rahatça gezmek için 10 kişilik araç almak istiyor. Hem piknik vs. hem de bayramda memlekete rahatça gitmek için düşünmüş.
Kuzenim bunu istemiyor. Biz neden onlar için geniş araç alıp park, yakıt masrafını çoğaltıyoruz diye düşünüyor. Hali hazırda küçük arabaları var. Kayınpeder de kendine araba alsın istiyor. Bugüne kadar oğlunun arabası var diye almamış.
Sizce enişte bey haklı mı? Yoksa kuzenim gereksiz bir tavır içinde mi?
Hayir madem buyuk araba alacaklar kayinpeder alsin. Evin oglunun baba moduna gecmesini hic anlamiyorum. Kuzeniniz sirf bu konudan degil mevcut durumu gordugu icin bunu da tehdit olarak algiliyordur cok iyi anliyorum
Babası alsın çok istiyorsa. Bir araba varken ikincisine hiç gerek yok, boş yere masraf.
Üstelik büyük arabanın park sorunu olur. Ama bir tek pikniğe falan gidilecekse ( nedense pek inandırıcı gelmiyor bana) zaten ne gerek var arabaya.
Bir tanıdığında bu büyüklükte bir aracı var. Periyodik bakımı 7 bin lira civarında hatırlıyorum. Üstelik aracın başka bakımları da var, yakıt masrafı var, var da var. Çekilecek çile değil.
Benm babam bile biz evlendikten sonra arabayi kuculttu:) herkes kendi arabasyla der ki hakli. Arada bir gezmek icin sacma yani
Aynen katiliyorum. Da her aile farkli kafada iste. Allah iyi insanlarla karsilastrsinHerkes yerini yurdunu bilmeli evlenince. Sonra aile olmayı benimseyemiyorlar bence.
Aynen katiliyorum. Da her aile farkli kafada iste. Allah iyi insanlarla karsilastrsin
İnsanlar yılda kaç kere pikniğe gidiyor ki?
Çok Mantıksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?