aylık yada 3 aylık iğneler var onları düşünebilirsiniz ben 5.5 sene hapla korundum hiçbir yan etkisini görmediğim halde bırakır bırakmazda hamile kaldım
Merhabalar ben artık yllanmış bir evli olarak paylaşmak istedim. Ben de evlenmeden önce dr. a gittiğimde bu konu için bana önerdiği tek şey doğum kontrol haplar olmuştu. Çünkü erkekler normalde de prezarvatif kullanmayı sevmezler hele ki ilk evlilikte hiç mi hiç uğraşmak istemezler ( Çünkü ilk zamanlarda aklınıza her estiği zaman hatta sık aralıklarla birlikte oluyorsunuz)
Doğum kontrol hapları da kişiden kişiye değişiklik gösteriyor ilacı bırakır bırakmaz hamile kalan arkadaşlarım da var, bir kaç ay sonra kalan arkadaşlarım da. Bildiğim kadarıyla çok çok uzun seneler kullanılmadığı takdirde de belirli bir yan etkisi yok
benim de düğünüm 1 ay sonra. biz perezervatif ile korunmayı düşünüyoruz ancak ilk gece korunmasız bir ilişki istiyoruz. ertesi gün hapı kullanırım diye düşündük ancak yan etkilerinden korkuyorum. 1 aylık doğum kontrol hapı kullansam kesin korunma sağlanır mı? bi de kilo almaktan korkuyorum. yardımcı olun nolur, çok kararsızım
benim de düğünüm 1 ay sonra. biz perezervatif ile korunmayı düşünüyoruz ancak ilk gece korunmasız bir ilişki istiyoruz. ertesi gün hapı kullanırım diye düşündük ancak yan etkilerinden korkuyorum. 1 aylık doğum kontrol hapı kullansam kesin korunma sağlanır mı? bi de kilo almaktan korkuyorum. yardımcı olun nolur, çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?