Benim arkadaşım yok ben kimle vakit geciricem peki? Yalnız sıkılıyor diye anlayışlı olması gerekmez mi?1.5 ayda neyin tartışmasını yapıp küsüyorsunuz?
Eşlerin birbirinden ayrı vakit geçirmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Ama bu vakit geçirme işi aşırıya kaçıyorsa konuşulmalı.
Oyle bi istegi olacak olursa ben yapmam tartışırız. Aksamlardan bahsediyorum gündüz zaten çalışıyor. Ki ise gitmeme lüksü yok ben de evde oyalanırım bir sekilde. Ama tatilde kendini dışarı atmamali hemen bence.Herkesin düzeni ve alışkanlıkları farklı tabii ki ama ben mesela eşimin hafta sonu özellikle de arkadaşlarıyla çıkmasına pek ses etmiyorum benim için de iyi oluyor kafamı dinliyorum.
Araba alınca bol bol gezersiniz ama kv'ye bırakıp gitme olayına şimdiden önlem alın(halk eğitim merkezine falan kaydolun bence) yoksa o işin suyu çıkar bir yerden sonra.
Benim arkadaşım yok ben kimle vakit geciricem peki? Yalnız sıkılıyor diye anlayışlı olması gerekmez mi?
En ufak anlaşmazlık yetiyor maalesef bizi kusturmeye
Senden sıkılmış kocan.Benim arkadaşım yok ben kimle vakit geciricem peki? Yalnız sıkılıyor diye anlayışlı olması gerekmez mi?
En ufak anlaşmazlık yetiyor maalesef bizi kusturmeye
Kafe magaza vs var. Sinema avm yok mesela. Cidden gidilecek yer yok. O da arkadaslariyla cay içmeye gidiyor keyifli ortam arkadaslari oluyor onun icin mekan olamaz cunku. Ev niye dağınık gibi bir sebepten tartışabiliyoruz örnek olarak.İşte 1.5 ayda ne gibi anlaşmazlık olur onu anlamıyorum. Ne için küser insan bu kadarcık sürede? Daha cicim ayları ayol...
Tabi ki anlayışlı olması gerekir. Birlikte yapacak aktiviteler bulmalısın ama. Kimse dışarda daha keyifli bir ortam varken evde oturmak istemez.
Bu arada geçen yıl güneydoğuda miniminnacık bir ilin minnacık bir ilçesine gittim. Orada bile karı koca birlikte gidilebilecek yerler vardı merkezde. Nasıl bir yerde yaşıyorsunuz ki gidecek hiç bir yer yok?
Bunu boyle soylemenizSenden sıkılmış kocan.
evliliğiniz daha çok yeni, o nedenle küslük ve tartışmalar olması çok normal, sadece kavganın boyutunu ve sonuçlarını iyi değerlendirip en az hasarla çıkın. Çalışmıyor olmanız sürekli evde olmanız sizin için büyük sıkıntı kendinize oyalanacak bir şeyler bulmanız gerekiyor bir arkadaşın dediği gibi halk eğitim kurslarına katılabilirsiniz, hem kendinizi geliştirirsiniz hem de bir uğraşınız olur.
kayınvalide konusuna gelince siz istemediğiniz sürece kimse bir şey yaptıramaz, eşinize bu konuda bir şey söylerse sert ve net bir şekilde uyarırsınız
o küçük yerde gidebileceğiniz bir aktivite veya kurs yok mu?
Sizin de bir ortamınız olur, kayınvalidenizle kalmamış olursunuz
Evde de uğraşınız olur.
Tatlı dille hoşlanmadığınız şeyleri eşinizle paylaşın, çekincelerinizi ileri de böyle olunur mu diye düşüncelerinizi analtın ona.
Yaklaşımınıza göre oda size cevap verir
Nasıl bir işte çalışıyor merak ettim..Yoğun, sosyal iletişimin az olduğu bir ortamda çalışıyorsa , tatil günleri biraz erkek erkeğe vakit geçirmek istiyor olabilir.
Sizde biraz plan yapın, illa dışarı çıkmaya gerek yok ki. Biz yeni evliyken en güzel zamanlarımızı evde geçirirdik.
Ben de ondan korktugum icin çabalıyorum ya. Ne şekilde tavır koyucam ama kuslukle sonuçlanıyor hepKesinlikle tavrını koy. Baştan yaparsan sonra rahat edersin,başta bu şekilde surekli çıkıyorsa ilerde daha da abartip sizi annesine bırakıp gidekcektir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?