- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
Napardiniz mesela evde? Memur kendisi
Kafe magaza vs var. Sinema avm yok mesela. Cidden gidilecek yer yok. O da arkadaslariyla cay içmeye gidiyor keyifli ortam arkadaslari oluyor onun icin mekan olamaz cunku. Ev niye dağınık gibi bir sebepten tartışabiliyoruz örnek olarak.
Küsmem miama ben kusluge cidden tahammül edemiyorum, yoruluyorum.
Bu evle ilgili sorunlar var. Çıkmayı isteyen daha cok kendisi. Cikmamayi düşünüyorum ben de bu disari cikma meseleleri yuzunden. Kendi huzurumuzu düşünmüyor tavizi veren ben oluyorum hep.
Eşin çok sık olmadkca arkadaslarıyla görüsebilmeli.. Ama çok sık olmasına karşıyım ve gec saatlere kalmamak şartıyla.. Ayrıca seni düşünüp sana da vakit ayırmalı.. Bizmde arabamz yok eşim bu yüzde gezemedgmizi dile getirir ama şehrin merkezine 1 bucuk saat olan bi yerde yasyorız ve ayda bir iki kez gideriz dısarda yemek yeriz alısveris yaparz arkadaslarla takılrz.. (Onun arkadasları ve esleri).. Eve kapanma bende küçk bi yerdeyim ama gezip stres atmaya calsyorum.. Basta senn gbi eve kapanmstın ve bunalmdan eşimle abuk subuk seylere tarstsyordk küsüyorduk..kesnlk çık etrafı kesvet magazaları gez..bsyler al kuaföre git.. Bulunduğun yerde az da olsa böyle seyler vardrDedigim gibi yeni evliyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var. 1 bucuk ay oldu evleneli. Esim her tatil olduğu gun veya izinli oldugu gunler dışarı çıkıyor. Tum gun degil ama. Mesela oglen cikiyor 3 4 saat sonra geliyor. Çalıştığı günler evde hep. Ben alisverise cikcaz desem çıkar. Beraber gidecegimiz pek yer yok küçük bi yerde yaşıyoruz. Anca cikip yürüyüş yapabiliriz. Araba alinca gezebiliriz anca. Ben de sıkılıyorum sonucta hep evdeyim. Ama kendimi sürekli dışarı atmıyorum. Yalnızken sıkılıyorum. Arkadaşlarım uzakta. Benimle otursun istiyorum evde. Ama onun mantığı beraber dışarı çıkacak yerimiz yok nasılsa bari ben çıkayım. Nereye gittigini kimle olduğunu biliyorum. Isleri oldugu zaman çıksın bir sey demiyorum. Ama bu kadarcık surede sanki sıkılmış gibi böyle yapmasi düşündürüyor. Alışkanlık yapmasi korkutuyor. Haksız mıyım ben?
Ailesine 5dk mesafeye tasiniyoruz su an. Beni annesine birakip dışarı çıkmaları başlar mı? Öyle bi dusuncesi varsa ben onsuz kv gitmem zaten sıkılırım. Evde de korkarım akşamları. Gidisatimiz hic iyi olmaz.
Bir de ne zaman tartissak sonu kuslükle sonuçlanıyor benim veya onun tarafından. Kusken cok bunaliyorum ömür boyu tahammül edemem gibi geliyor iyi seyler düşünmüyorum hakkımızda. Bu konuda napabilirim?
Evle ilgili sorun ne ? Çıkıyosunuzda kv yakınına değil başka yere taşının başka mahallle mi kalmadı ?
geceleri mi çıkıyor dısarı ve nereye gidiyorDedigim gibi yeni evliyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var. 1 bucuk ay oldu evleneli. Esim her tatil olduğu gun veya izinli oldugu gunler dışarı çıkıyor. Tum gun degil ama. Mesela oglen cikiyor 3 4 saat sonra geliyor. Çalıştığı günler evde hep. Ben alisverise cikcaz desem çıkar. Beraber gidecegimiz pek yer yok küçük bi yerde yaşıyoruz. Anca cikip yürüyüş yapabiliriz. Araba alinca gezebiliriz anca. Ben de sıkılıyorum sonucta hep evdeyim. Ama kendimi sürekli dışarı atmıyorum. Yalnızken sıkılıyorum. Arkadaşlarım uzakta. Benimle otursun istiyorum evde. Ama onun mantığı beraber dışarı çıkacak yerimiz yok nasılsa bari ben çıkayım. Nereye gittigini kimle olduğunu biliyorum. Isleri oldugu zaman çıksın bir sey demiyorum. Ama bu kadarcık surede sanki sıkılmış gibi böyle yapmasi düşündürüyor. Alışkanlık yapmasi korkutuyor. Haksız mıyım ben?
Ailesine 5dk mesafeye tasiniyoruz su an. Beni annesine birakip dışarı çıkmaları başlar mı? Öyle bi dusuncesi varsa ben onsuz kv gitmem zaten sıkılırım. Evde de korkarım akşamları. Gidisatimiz hic iyi olmaz.
Bir de ne zaman tartissak sonu kuslükle sonuçlanıyor benim veya onun tarafından. Kusken cok bunaliyorum ömür boyu tahammül edemem gibi geliyor iyi seyler düşünmüyorum hakkımızda. Bu konuda napabilirim?
eşlerin ayrı vakit geçirmesi normal de bence ilk aylar evlilik oturana kadar her fırsatı eşiyle geçirmesi daha uygun olurdu. daha birbirinize yeni yeni alışıyorsunuz, haftaiçi işten güçten herkes yorgun düşüp yatıyor zaten. ve bir de eşinizin gittiği yerlere siz de onunla gidebilirsiniz bazen. bunu teklif etmiyor mu? mesela arkadaşlarıyla çay içecekse siz de arada bir onunla gitseniz ne çıkar?
Gunduz çıkıyor akşam dönüyor çay içiyor arkadaşlarıyla.geceleri mi çıkıyor dısarı ve nereye gidiyor
Evet bekarken de böyleydi.Bekarken de öyle miymiş onu sorun misal benim eşimde hafta sonları evde duramazdı ben bir çıkıp dolaşayım der çıkardı ama 3-4 saat değil çünkü bekarken de evde durmazdı yürümeyi sevdiğinden şimdi alıştı galiba hiç çıkmak istemiyor
Kirasi uygun orasinin o yuzden. Cidden sıkıntı mı olur? Evle ilgili sorunlar asilamayacak seyler degil.
Kv yakın olma meselesine ben de onyargiliyim biraz. Siz neden sicak bakmiyorsunuz bu kadar? Borclarimiz var maalesef.E bacım kira uygunda taşınma parası bedava mı ? Şindi mi gelmiş aklına ucuz kira
Küçük yerdeyiz eşim memur diyosun. Küçük yerde kira kaç paradır ki ? E yapıcak bişeyde yok diyosun yani para harcıycak yer yok kira derdine düşmeye ne gerek var . Nedir kiranız ve kv ordaki evin kirası ?
Yalniz tasinmiycam diyince kavga cikmamasi im-kan-siz."Eşler birbirinden ayrı Zaman geçirmeli" diyen arkadaşlar olmuş ama konu sahibi henüz 1,5 aylık evliyim diyor
Biz birbuçuk aylık evliyken evin içinde bile birbirimizden ayrılmıyorduk
Maalesef eşinizin çıkmaları bana fazla geldi
Beraber kalabildiğimiz 3,5 yılda ( sonra eşim yurt dışında görev aldı) inanın bir defa olsun beni bırakıp yarım saatliğine bile dışarı çıkmamıştı
Büyükşehir'de yaşıyoruz ama paramız kısıtlıydı evde beraber tv izler okey ( evet iki kişi okey oynardık) pişti vs oynar yemek temizlik yapar yürüyüşe çıkardık ve bol bol sohbet ederdik
Siz severek mi evlendiniz bilmiyorum
Ama tavsiyem şu ki evvela kesinlikle taşınmayın
Mümkün mertebe alttan alın kavga çıkarmayın
Kavga çıkacağını anladığınızda ortamı yumuşatın
Daima sevgi dolu uyumlu ve şefkatli olun sizden vazgeçemesin ve gün içinde bile sizi özlesin
İnanın evliliğin ilk zamanları ömür boyu unutulmaz en Mutlu anılarla doludur
Mutluluklar dilerim
Neden?Kayınvalidenin yakınına taşınma konusunda emin misiniz?
Hiç tavsiye etmem.
En iyi kv uzaktaki kv dir.Neden?
Kv iyidir. Esim yonunden ne gibi sıkıntılarım olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?